Hur man utformar svart sjal

Hur man utformar svart sjal

Idag ska jag prata om den svarta halsduken som du kan sätta på nästan vilken outfit som helst och få den att se mer elegant ut. Den svarta halsduken är verkligen lätt att forma. Ännu viktigare är att det också är väldigt enkelt att dra av sig. För de av er som inte är bekanta med detta vill jag snabbt visa er hur man utformar det. Jag har satt ihop några riktigt bra outfitidéer för svarta halsdukar för dig. Låt oss dyka in.

Svart tryckt halsduk med grå skift miniklänning


källa

Till att börja med den här listan som har så många vackra kläder i sig, ska jag visa dig en outfit som faller någonstans mellan avslappnad och elegant. Du kan bära denna outfit för att träffa vänner samt en lågmäld cocktailfestdräkt. Bär bara en svart halsduk över en grå miniklänning. Använd ljusrosa klackar för en extra feminin touch.

Vit bröllopsklänning med svart fuskpälsduk

vit brudklänning svart fuskpäls halsduk
källa

En svart halsduk passar perfekt till en vit bröllopsklänning. I det här fallet är halsduken en väldigt elegant svart halsduk i fuskpäls som helt enkelt gör outfit mer vackert och elegant. Det kan bekvämt bäras så att du känner dig varmare. För skorna kan du bara bära silverklackar med öppna tår för att se lite blankare och mer attraktiva ut.

Svart halsduk med blommiga silverdetaljer

svart halsduk med silverblommiga detaljer
källa

Ibland är allt du behöver en liten silverdetalj för att göra din svarta halsduk mer attraktiv eftersom färgkombinationen svart och silver ofta kan hålla din outfit iögonfallande. Till exempel kommer den här svarta halsduken med några snygga silverblommiga detaljer. Du kan bära halsduken med en svart miniklänning med tankskift med klackar i silver med öppen tå för att se enkelt men vackert ut.

Svart fuskpälsduk med grå passform och en utsvängd miniklänning

svart faux päls halsduk grå passform och utsvängd miniklänning
källa

Som visat lite tidigare kan en svart fuskpälsfärg få din outfit att se så mycket mer elegant och vacker ut. Den här gången kombineras den inte med en vit bröllopsklänning utan med en grå utsvängd miniklänning. Du kan para ihop dem med silverklackar med ett öppet tåband för att komplettera en underbar, underbar cocktailpartydräkt.

Svart halsduk med mini tankklänning

svart halsduk med mini tankklänning
källa

Du kan också bära en svart halsduk som om det vore en svart halsduk. En av fördelarna med att bära halsduken på det här sättet är att du täcker axlarna och kragebenarna för dig som inte särskilt gillar att visa för mycket hud. Du kan para ihop halsduken med en svart miniklänning i tanken och svarta klackar med öppen tå och fotledsremmar för att komplettera outfit.

Knapp upp svart halsduk med vit linne och jeans

Knapp svart halsduk vit linne
källa

Det finns många variationer av svarta halsdukar. Till exempel kommer den här i form av en svart halsduk med en knapp. Du kan bära den som en jacka. Kombinera den med en vit linne och marina skinny jeans. Använd svarta balettlägenheter för skorna för ett enkelt och snyggt sätt att klä upp kläderna.

Använd den med en svart v-ringad tankskiftklänning

svart tankskiftklänning med V-ringning
källa

Du kan också lägga en svart halsduk över axlarna och kombinera den med en ärmlös svart mini-skiftklänning. På det här sättet visas bara en liten del av dina axlar. Det är nästan som att halsduken förvandlade den ärmlösa klänningen till en kall axelklänning, vilket mycket intressant gör att outfit ser sexigt ut. För skorna kan du bära antingen svarta eller silverklackar med öppna tår.

Halsduk i fuskpäls över en vit skiftklänning

Halsduk i fuskpäls över en vit skiftklänning
källa

Här är ännu en outfit med den svarta halsen i fuskpäls. Den här gången är den ihop med en vit mini-skiftklänning för att skapa en outfit som är lämplig för cocktailparty eller till och med formella evenemang. För skorna, håll kläderna mer uppfriskande genom att bära vita klackar med öppna tår.

Bär med vit spetsklänning för brudtärna

vit spets brudtärna klänning
källa

Lite tidigare såg vi hur en svart halsduk i fuskpäls kan se riktigt bra ut med en vit bröllopsklänning. Låt oss se hur en typisk stor svart halsduk skulle se ut med en vit spetsklänning för brudtärna. Som du kan se på bilden ovan kanske resultatet inte blir så elegant och elegant som fuskpälsversionen, men det ser fortfarande väldigt vackert ut. Koppla bara ihop dem med silverklackar för att slutföra kläderna.

Svart ribbad fransad halsduk med en grå mini-skiftklänning

svart ribbad fransad halsduk grå mini shift klänning
källa

Om du tittar noga är det inte bara din typiska svarta halsduk. Det är faktiskt en ribbad halsduk gjord av stickad. Även med sina fransar ser den här svarta halsduken väldigt vacker och unik ut. Du kan helt enkelt para ihop den med en grå mini-skiftklänning och grå spetsiga tåklackar för att komplettera det här snygga, vackra utseendet.

Svart och vit rutig halsduk med grå bodycon miniklänning

svart och vit rutig halsduk grå figur-kramar miniklänning
källa

För att uppnå ett uppfriskande och avslappnat utseende, här är en outfit att tänka på. Du kan bära en grå bodycon-bomullsminiklänning med ett par vita läderhöga stövlar för att se minimalistisk och damlik ut. För att ge outfit en lätt, elegant och feminin touch, lägg en svart och vit rutig halsduk över klänningen.

Spetsduk med en svart, figur-kramande midiklänning med djup V-ringning

Spetsduk svart djup V-ringning, figur-kramande midiklänning
källa

När du bär en kostym som den här svarta midiklänningen med V-ringning, känns det ibland att du visar för mycket hud. Du kan känna särskilt när armarna inte är så täta som du vill att de ska vara. I dessa scenarier kan du helt enkelt glida på en svart spetsduk för att täcka över huden och göra outfit mer elegant.

Svart spetsduk över en ljus, grå, grå, figurkramande miniklänning

svart spetsduk över en ljusgrå, figurkramande miniklänning
källa

För ett damliknande och relativt avslappnat cocktailpartyutseende kan du bära en svart knuten spetsduk med en ljusgrå, figurkramande miniklänning. Para ihop dem med svarta öppna tåklackar för att se mer elegant ut. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om att bära svarta klackar med ankelband.

Använd den med en vit t-shirt och grå skinny jeans

vit t-shirt grå skinny jeans
källa

Här är en perfekt demonstration av hur en svart halsduk lätt kan förvandla en alltför enkel casual outfit till en vackrare och elegantare. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med grå jeans och svarta balettlägenheter för att se väldigt rent och enkelt ut. Du kan ta kläderna till nästa nivå genom att bära den svarta fransade halsduken.

Svart genomskinlig halsduk med grå miniklänning med halterneck

svart sheer sjal grå halter miniklänning
källa

Den här klänningen här är en väldigt sexig grå bodycon-miniklänning med halterneck. För att göra det övergripande utseendet mer naturligt och elegant, kan du täcka några armar och axlar med en svart transparent halsduk. Para ihop dem med ankelband i silver med öppen tå för att lysa på en cocktailfest.

Hoppas att du tycker att de här svarta halsdukens idéer är användbara. Ett av de bästa sätten att lära sig är att först imitera saker här och där och sedan justera för att göra idéerna till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*