Hur man utformar svart pufferjacka

När vintern kommer kan du se svarta pufferjackor överallt. De kan verkligen hålla dig varm. De är mer troligt kända som ett funktionellt element, men det betyder inte att du inte kan se bra ut med dem. Faktum är att de svarta pufferjackorna du kan få idag har en riktigt fin snitt som inte får dig att se tjock ut så länge du vet hur man utformar dem. I det här blogginlägget kommer jag att dela med dig några av de bästa outfitidéerna som kan hjälpa dig att se bra ut i en svart pufferjacka.

Svart pufferjacka med grå stickad tröja och leggings


källa

Som nämnts tidigare har svarta pufferjackor du kan få idag några fina snitt som inte får dig att se tjock ut alls. Som du kan se i denna outfit är jackan tätt passande. Du kan kombinera den med en grå stickad tröja, leggings och fotkängor. Du kan se ännu mer bedårande ut med en vit stickad hatt.

Använd den med en färgblocktröja och svarta läderbyxor

Färgblocktröja svart läderbyxor pufferjacka
källa

För ett snyggt och mörkt utseende kan du bära pufferjackan med en svart och grå färgtröja. Använd svarta läderbyxor och fotkängor på golvet.

Svart pufferjacka med svartvit stickad tröja

svart pufferjacka stickad tröja
källa

Som en liten variation på föregående outfit, men med en mjukare ton, kan du bära en svartvitt, bred randig stickad tröja. Använd svarta skinny jeans och bruna läderstövlar för att avsluta utseendet.

Bär med en grå t-shirt och löpshorts

svart pufferjacka grå t-shirt
källa

För en avslappnad och sportig look kan du bära en grå t-shirt med en svart pufferjacka. Använd löparbyxor och gula sneakers på golvet.

Använd den med en grå t-shirt och smala jeans

grå t-shirt skinny jeans pufferjacka
källa

För en avslappnad och bekväm figur-kramande outfit kan du bära en grå t-shirt och en svart pufferjacka till toppen. Använd skinny jeans med muddar och mockaskor för botten. För en extra touch av elegans, välj en svart pufferjacka med huva i fuskpäls.

Pufferjacka med vit tröja och tofflor

Pufferjacka vit pullover toffel
källa

Det här är en annan casual outfit som ser tillräckligt bra ut för att fungera som en casual casual outfit. Använd en vit tröja och en pufferjacka på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta loafers.

Svartvita randiga t-shirt & pojkvän jeans

svart pufferjacka randig t-shirt pojkvän jeans
källa

För ett snyggt, pojkaktigt utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt med en pufferjacka. Lägg till ett par pojkvänjeans och vita träningsskor i ekvationen.

Lång pufferjacka med fuskpälsväst och rippade jeans

lång pufferjacka fuskpälsväst
källa

Det finns tillfällen när du kanske vill ha en lång svart pufferjacka för att hålla kroppen ännu varmare. För att utforma en lång pufferjacka kan du bära den med en fuskpälsväst, rippade jeans och vita sneakers. Använd en stickad mössa för att vara ännu mer lämplig för det kalla vädret.

Använd den med en grå stickad tröja och en överdimensionerad vit t-shirt

grå stickad tröja svart pufferjacka
källa

Här är en outfitidé som visar bra användning av lager. Dräkten består av en lång svart pufferjacka med huva i fuskpäls, en grå stickad tröja och en vit oversized t-shirt för toppen. Använd svarta skinny jeans med läderstövlar i botten. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vår blogg om att bära läderstövlar.

Svart pufferjacka med kjol och knähöga stövlar

svart pufferjacka kjol knä höga stövlar
källa

Nu när vi har nämnt några outfits som inkluderar jeans och leggings, låt oss prata om en som använder en svart kjol som en del av outfit. Du kan bara ha en höghalsad stickad tröja med en svart pufferjacka till toppen. Bär en svart kjol med strumpor och mockaskor över knäna.

Använd den med löpbyxor och svarta sneakers

svart pufferjacka löpar shorts sneakers
källa

En sak som jag verkligen gillar med pufferjackor är att de inte riktigt får dig att svettas när du bär dem på en promenad. Något som en ullrock skulle få mig att svettas mycket när jag bär den i 30 minuters promenad. Denna outfit är ett bra exempel på en sportig outfit att bära på vintern. Bär bara en pufferjacka med löpshorts och löparskor.

Lång jacka med marinblå stickad tröja

lång pufferjacka marinblå stickad tröja
källa

Ett trevligt sätt att bära en lång pufferjacka är att para ihop den med en bekväm mörkblå stickad tröja, smala jeans och canvasskor. Som du kan se från denna outfit kommer en pufferjacka inte att få dig att se tjock ut alls om du stylar den rätt.

Bär med en grå stickad tröja och ullkjol

Ullkjol svart pufferjacka
källa

Denna bedårande outfitidé är lätt min favoritidé på listan. Bär bara pufferjackan med en ljusgrå stickad tröja med en rund halsringning. Lek med golvlager genom att bära en grå ullkjol över svarta leggings. Använd svarta fotkängor för att avsluta din outfit. Varför jag älskar det så mycket är att färgkombinationen av grå och svart outfit bara har den vinterkänslan och den grå ullkjolen passar så elegant med en svart pufferjacka.

Bär den med en vit knappskjorta och smala jeans

vit skjorta med skjorta och mager jeanspufferjacka
källa

För en avslappnad street look, svär en pufferjacka med en vit skjorta och smala jeans. Lägg till ett par svarta mockaklackar i ekvationen.

Använd den med tryckta jeans och stövlar

Jeans tryckt med en pufferjacka
källa

Även om vädret är extremt kallt och du måste blixtlås i din pufferjacka, kan du se snygg ut med tryckta jeans och läderstövlar.

Jag hoppas att du gillar listan ovan med några av mina favorit sätt att bära en svart pufferjacka. Ett av målen med att skriva detta blogginlägg är att visa att något kan fungera och se vackert ut samtidigt. Kläderna som nämns här är så lätta att ta av. Du behöver inte ens vara i riktigt bra form eftersom pufferjackan döljer dig. Om du gillar detta skrivande bör du också kolla in många andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*