Hur man utformar svart poncho

Hur man utformar svart poncho

Idag ska jag prata om hur man utformar den svarta ponchon. Ponchon är en av de dekorativa elementen som du kan lägga över många avslappnade kläder för att förvandla dem till trevligare versioner av dig själv. Jag vill prata om det svarta särskilt för att färgen svart ofta får dig att se slankare ut och det gäller fortfarande fallet med svart poncho. Vad du ska se är några riktigt fina svarta poncho-outfitidéer som jag har samlat åt dig. Låt oss dyka in.

Svart poncho med gråblå skinny jeans


källa

Det är ofta väldigt enkelt att utforma en svart poncho. Du kan i grunden behandla den som en kofta och du kommer ofta att se ett bra och överraskande resultat. För att starta listan ska jag visa dig ett mycket avslappnat utseende. Du kan bara para ihop en svart poncho med gråblå skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att se avslappnad och snygg ut.

Svart poncho med fransar och smala jeans och stövlar

Smala poncho-jeans med svarta fransar
källa

Du kan också ge den svarta ponchoen ett mörkt och coolt helt svart utseende. Den här gången är den svarta ponchon en som kommer med en frans. Du kan bära den med en svart tröja, svarta skinny jeans och svarta läder knä höga stövlar. Du kan till och med bära en svart stickad hatt för att ge en fin touch till det mörka utseendet.

Svart poncho med tryckt te & filthatt

svart T-filthatt med ponchotryck
källa

Här är en annan helt svart look. Men den här gången ser outfit mer avslappnat och ändå mer konstnärligt ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tryckt t-shirt med svart poncho. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta snörade ankelstövlar. Slutligen lägg till en svart filthatt i blandningen för en konstnärlig touch.

Svart stickad poncho med breda vita ränder

svart stickad poncho med breda, breda ränder
källa

Detta är en snygg och iögonfallande look att bära för att träffa vänner. För att uppnå detta coola utseende kan du bära en svart v-ringad t-shirt och en svart stickad poncho med vita ränder. Kombinera dessa bitar med svarta skinnläder och svart mocka över knästövlarna för att se ännu mer elegant ut.

Svart poncho med fransar och vita skinny jeans

svarta smala poncho-jeans med fransar
källa

Det här är bara en väldigt avslappnad och uppfriskande klädsel att ha på sig när du tar dig till en väns hus. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit bodycon-t-shirt med en svart fransad poncho. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och vita sandaler för att se uppfriskande ut.

Bär med vit skjorta med knappar och svarta leggings

vit skjorta med knappar svarta leggings
källa

Denna underbara outfit är lätt min favorit på listan. Det bästa är att det inte alls är svårt att ta sig fram. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och svart poncho. Kombinera dem med svarta leggings och svarta loafers för att komplettera detta minimalistiska och attraktiva utseende.

Använd den med en chambray pojkvänskjorta och svarta läder leggings

Chambray pojkvän skjorta svart läder damask
källa

Ett sätt att bygga en snygg outfit är att lägga ett läderelement till kläderna. Som ett exempel kan du bära en chambray pojkvänskjorta med svarta läder leggings för att se snygg ut. För att slutföra denna outfit, para ihop den med en svart poncho och ett par kungsblå ballerinor.

Svart poncho med blå utsvängda jeans

svarta poncho blå flared jeans
källa

Baserat på de redan nämnda outfitidéerna borde du kunna se att den svarta ponchon passar bra med jeansen. Men bara att det ser bra ut med skinny jeans, det ser riktigt bra ut med flare jeans också. Till exempel, här är en outfit som består av svarta poncho och blå flared jeans. Koppla ihop dem med svarta hälklackade sandaler och en svart filthatt så att du ser längre ut.

Svart skiftklänning med poncho med bälte

svart poncho med bälte och bälte
källa

Här är en helt svart outfit som ser ganska lekfull och kreativ ut istället för att se mörk och seriös ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart poncho med bälte över en svart skiftklänning. Koppla ihop dem med svarta mockaskinn över knäna och en svart floppy hatt för att se lekfull men feminin ut.

Randig poncho med mörkblå utsvängda jeans

Randiga poncho mörkblå flared jeans
källa

Här är en annan outfit som visar hur den svarta ponchon kan se bra ut med flare jeans. I det här fallet väljs en svart poncho med fransar för att kombinera med mörkblå, utsvängda jeans. Kombinera dem med kala öppna tåklackar och en grön och svart rutad läderhandväska för att ge outfit en elegant touch.

Bär en svart poncho som en topp med en axel

svart poncho en axel topp
källa

För en sexig look med låg vikt kan du bära en svart poncho som om det vore en topp med en axel. Av säkerhetsskäl kan du bära en svart tubtopp under ponchon. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinniga jeans och svarta spetsiga mockaklackar för att komplettera din outfit i stil.

Bär den med lederhosen och en svart fuskpälshatt

Lederhose svart fuskpälshatt
källa

För att slutföra den här härliga helt svarta kläderna, samla en svart turtleneck med en svart poncho. Kombinera dem med svarta damaskar och svarta spetsiga klackar. Slutligen ha på dig en svart fuskpälshatt för att ge en fin touch.

Svart poncho med randig långärmad T-shirt

svart poncho randig långärmad t-shirt
källa

För en avslappnad street look är det lättare att skaffa sig en svartvit randig långärmad t-shirt som är en ikon i världen av casual mode. Använd den med en svart poncho, blå skinny jeans och bruna läderstövlar med öppen tå för att se snygg och avslappnad ut.

Använd den med en vit turtleneck-klänning

vit turtleneck-klänning
källa

För en damliknande, skiktad look kan du bära en vit turtleneck-klänning med en svart poncho. Kombinera dem med grå leggings och knähöga stövlar av brun mocka för en feminin touch.

Svart poncho med blå och gul minikjol med stamtryck

svart poncho blå och gul tribal tryckt mini kjol
källa

För en färgstark och glad look kan du bära en svart poncho med en kungsblå blus och en blå och gul figurkramande minikjol. För att verkligen få den här kläderna i ögat, para ihop bitarna med ett par citrongula läderstövlar i häl.

Här är de svarta poncho-outfitidéerna som jag vill dela. Förhoppningsvis kan du se från kläderna ovan att ponchos faktiskt är mycket roliga att krydda dina kläder. Låt oss bara prova dem och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*