Hur man utformar svart och vit kavaj

Hur man utformar svart och vit kavaj

Att se snygg och konstnärlig ut är att ha en svart och vit kavaj en bra idé. Det kan inte bara få dig att se lång och smal ut utan det kan också få dig att se väldigt unik ut. Precis som andra typer av kavajer är de svarta och vita väldigt lätta att forma och ta bort. Den bästa och mest typiska kombinationen är kombinationen med en smal jeans och en skjorta med knappar. Naturligtvis kan du också kombinera den med en kjol eller en klänning. För att visa dig fler stylingalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svart och vit blazer för dig. Låt oss titta på dem, nej.

Svart och vit kavaj med grafisk t-shirt med beskurna skinny jeans


källa

För att starta den här listan över snygga och konstnärliga outfitidéer börjar jag med att visa dig ett unikt och iögonfallande affärsavslappnat utseende. För att uppnå detta, använd helt enkelt en vit och svart grafisk tee med en vit och svart oversize randig kavaj. Koppla ihop dem med svarta smala jeans i fotleden och ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Vit och svart prickig kavaj med ljusblå skjorta och fluga

vit och svart prickig kavaj med en ljusblå skjorta och fluga
källa

För att uppnå detta vintage och lite lekfulla utseende kan du bära en vit och svart mini-blazer med en smal passform och en ljusblå skjorta med knappar och en svart fluga. Kombinera dem med slim fit jeans med ett blått bälte och ribbade manschetter. Bär ett par lila eller rosa klackar för skorna för att slutföra utseendet.

Randig svartvit kavaj med blus och balettklack med V-ringning

svart och vit randig kavaj med blus med V-ringning och ballerinor
källa

För att se enkelt och artigt ut, här är vad du vill ha på dig. För toppen kan du bära en svart kortärmad V-ringad blus eller en t-shirt med en svart och vit slim fit-kavaj. Kombinera dem med mörkgrå smala ankeljeans och svarta ballerinor för att se feminina och attraktiva ut.

Randig kavaj med matchande blus och öppen tåklack

randig kavaj med matchande blus och klackar med öppen tå
källa

Detta är en mycket intressant och kreativ randig outfit. Har du föreställt dig hur det skulle vara att para ihop en randig kavaj med en randig topp? Ovanstående bild har svaret för dig. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vertikalt randig svartvitt topp med en matchande horisontell randig kavaj. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett svart ankelband med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart och vit tryckt kavaj med vit blus och förkortade marinblå byxor

svartvitt tryckt kavaj med vit blus och förkortade marinblå byxor
källa

För att se glad och snygg ut samtidigt är detta en outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit diamantformad blazer med vit chiffongblus med en avslappnad passform för toppen. Team dem med djupblå byxor med en avslappnad passform. Avsluta med ett par gråspetsiga klackar för att avsluta utseendet.

Rutig svartvit kavaj med T-shirt och smala jeans

svartvit rutig kavaj med t-shirt och smala jeans
källa

För att skapa detta snygga och luftiga utseende kan du börja med en vit t-shirt med en svart och vit rutig kavaj på toppen. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra klädseln i stil och smal.

Vit och svart kavaj med tunna läderbyxor

vit och svart kavaj med smala läderbyxor
källa

Detta är en unisex-outfit som är kul då och då. Till toppen kan du bära en svart t-shirt med rund hals och en vit kavaj med en svart krage. Kombinera dem med en svart skinnläder. Använd ett par svarta spetsiga läderklackar för skorna för att slutföra den coola klädseln.

Svart och vit randig kavaj med en mörkblå chiffongblus

svart och vit randig kavaj med mörkblå chiffongblus
källa

Det här är en relativt avslappnad outfit som kommer att hålla dig snygg och tillmötesgående på kontoret. Bär en mörkblå chiffongblus med en vit och svart bred randig kavaj som topp. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Blazer Blazer med blommönster och vertikalt randig blus

Svart och vit kavaj med blommönster och vertikalt randig blus
källa

Här är en svartvit outfit som är lite mer komplex men ändå väldigt bra och attraktiv. Till toppen kan du bära en svartvitt vertikalt randig blus med en matchande svartvitt kavaj med blommönster. Bär dem med leggings i svart läder och svarta stövlar i läder. Slutligen bär en svart läderhandväska för att se extra elegant ut.

Randig blazer med puff axel med linne med scoop-halsringning och sandaler

Randig kavaj med puffade axlar, linne med scoop-halsringning och sandaler
källa

Ibland när du vill se lite mer kraftfull och aggressiv ut, är det en bra idé att bära en puff axelblazer. I det här fallet kan du bära en svartvit randig puff axelblazer med en svart linne i öppen hals. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Vit och svart kavaj med kungsblå ankelbyxor

vit och svart kavaj med kungsblå ankelbyxor
källa

För att se attraktiv och skarp kan du lägga till ett kungsblått element i din outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit slim fit-kavaj med svart krage. Kombinera den med en vit blus, ett silverhalsband och beskurna slim fit-byxor i kungsblå. Använd vita och svarta klackar för de skor som passar perfekt med kostymjackan.

Rutig kavaj med vit linne och svarta höghus

Rutig kavaj med vit linne och svarta höghus
källa

För en minimal och lite unisex look, här är vad du vill göra. Bär en vit och svart slim fit-rutig kavaj. Kombinera den med en vit linne och svarta smala jeans med hög midja. Bär ett par svarta läderskor för att slutföra kläderna.

Här är de svartvita blazerkläderna som kan få dig att se väldigt elegant och konstnärlig ut samtidigt. Som du kan se är den svartvita färgkombinationen den typ av kombinationsruta som aldrig blir gammal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*