Hur man utformar svart långärmad midiklänning

Hur man utformar svart långärmad midiklänning

För dig som gillar att delta i cocktailparty och andra formella evenemang, det finns tillfällen när du kanske vill se mer uppfriskande ut med en ärmlös eller kortärmad miniklänning. Det finns också tillfällen när du vill se mer elegant och feminin ut genom att bära en svart långärmad midiklänning. Idag vill jag fokusera på det senare. De flesta av er borde veta att den svarta färgen lätt kan få dig att se smalare och smalare ut. Det är en bra idé att bära den oavsett din kroppstyp. För att visa dig hur du stylar ska jag visa dig några av de bästa svarta långärmade midikläddräktidéerna jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Svart, långärmad, figur-kramande midiklänning med miditryck


källa

För att göra den här listan över eleganta outfitidéer, låt mig börja med att visa dig en minimal outfit som kan få dig att se väldigt feminin och ren ut. För att uppnå detta utseende kan du ha en svart långärmad bodycon midiklänning som mitt i ditt utseende. Koppla ihop klänningen med ett par ljusrosa spetsiga klackar för att göra din outfit komplett.

Svart midiklänning med trekvartärmar och balettklackar

svart midiklänning med trekvartärmar och ballerinor
källa

Om du gillar känslan av en långärmad klänning men hellre vill ha ärmarna lite kortare, är det bra att ha en trekvartärm. Du kan till exempel ha på dig den här svarta midiklänningen med tre fjärdedelar. Ett par svarta mocka-balettklackar är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Mock Neck långärmad midiklänning med ankelrem öppna klackar

Långärmad midiklänning med stand-up krage och klackar med öppen tå
källa

Här är en annan super minimalistisk outfit som kan hjälpa dig att se vacker och elegant ut på ett ganska lågmäldt sätt vid ett formellt evenemang. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart långärmad bodycon midiklänning med hög krage. Kombinera klänningen med ett par kreativt designade klackar med ljusrosa och svarta fotledsremmar och öppna tår.

Svart långärmad midiklänning med ankelband och öppen tåklack

svart långärmad midiklänning med klackar med öppen tå och ankelband
källa

För att skapa denna snygga och enkla outfit som är så mångsidig att du kan bära den till alla typer av semi-formell eller formell händelse, kan du bära en svart långärmad body-kramande midi bomullsklänning som kärnan i din outfit. Bär ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att dina skor ska göra ditt utseende snyggt och elegant.

Mock Neck Midi Bodycon klänning med öppen tå Utskuren ankel stövlar

Mock Neck Midi Bodycon klänning med ankelstövlar med öppen tå
källa

Du behöver inte nödvändigtvis ha på dig en djup v-ringning eller en rygglös klänning för att se sexig och attraktiv ut. Istället kan du bara visa upp dina kurvor genom att bära en bodycon-klänning. Du kan till exempel ha på dig en svart långärmad midiklänning med hög krage. Koppla ihop det med ett par svarta stövletter i läder för att se snygga och unika ut.

Filtmössa med svart långärmad passform och en utsvängd midiklänning med högklackade stövlar

Filthatt med svart långärmad passform och en utsvängd midiklänning med stövlar med klackar
källa

För att uppnå denna söta och ungdomliga cocktailparty-outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart passform och en flared midi långärmad klänning för att se lång, smal och luftig ut. Koppla ihop den med en svart filthatt för en snygg touch. Bär ett par svarta läder snörning ankel stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Svart långärmad midi bomullsklänning med läder ankelstövlar

svart långärmad midi bomullsklänning med läder ankelstövlar
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som bara innehåller en klänning och ett par skor. Resultatet är dock mycket vackert och bevisar återigen minimalismens kraft. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart långärmad midi bomullsskiftklänning. Koppla ihop klänningen med ett par svarta läderstövlar för att se snygga och snygga ut.

Halvtransparent långärmad midiklänning från axeln med häl i ankelbandet

Off-shoulder, halvtransparent långärmad midiklänning med klackar i ankelbandet
källa

Låt oss nu ta en titt på den här sexiga och ladylike outfiten som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. För att forma det här utseendet kan du bära en långärmad halvklädd bodycon-klänning från axeln. Kombinera den fantastiska klänningen med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att komplettera utseendet.

Svart, bred trekvartärmad klänning med V-ringning

svart, vid klänning med trekvartärmar och V-ringning
källa

Detta är ett relativt luftigt utseende som du kanske vill prova. För att skapa det här coola utseendet vill du välja en svart midiklänning som har en avslappnad passform och en lös långärmad design. Klänningen har till och med en smidig och subtil slitsdetalj. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit med en elegant touch. Du kanske till och med vill lägga till en rosa läderkoppling för att ta denna outfit till nästa nivå.

Svart Mock Neck spets Midi Bodycon klänning med balettklackar

vit mock-neck spets midi bodycon klänning med balettklackar
källa

För att se mer feminin och elegant ut är det en bra idé att lägga till ett spetselement i din outfit. Om du aldrig har försökt ha på dig lite spetsar tidigare är det bra att börja med en svart spetsmidiklänning. Till exempel kan du bära den här svarta kroppen kramar långärmad kropp kramar spets klänning. Koppla ihop det med ett par svarta ballettklackar i mocka för att komplettera utseendet.

Halvlång svart Bodycon Midi-klänning

Halvtransparent svart, figurkramande midiklänning
källa

Kom ihåg att du inte behöver visa mycket hud för att se sexig ut. Du kan bära en halvskinnsklänning för att se återhållsam sexig ut utan att visa någon hud. Använd till exempel den här svarta kroppskrama långärmade midiklänningen som kommer med en halvskärmad ärmdesign. Bär den här klänningen med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för ett rent utseende.

Svart, djupärmad, figurkramande midiklänning med en djup V-ringning och häl med öppen tå

svart, långärmad, figurkramande midiklänning med djup V-ringning och öppna tår
källa

För dig som är självsäkra och vill visa lite hud för din nästa formella händelse, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en svart bodycon långärmad klänning med en djup V-ringning. Kombinera det med ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Här är de svarta långärmade midiklädningsidéerna som kan hjälpa dig att se elegant ut relativt påträngande. Prova dem och du kommer att njuta av att se reserverad och attraktiv ut samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*