Hur man utformar svart grafisk t-shirt

Hur man utformar svart grafisk t-shirt

Att vara snygg och avslappnad samtidigt är att ha den svarta grafiska t-skjortan ett bra alternativ. För det första gör den svarta färgen att du ser lite mörk och cool ut. För det andra kommer grafiken att tona ner allvaret i den svarta färgen. Som en bonus kan en svart t-shirt vanligtvis se snyggare och smalare ut, särskilt när den kombineras med mörka eller till och med svarta skinny jeans. För att visa dig fler sätt att utforma är det ett coolt sätt. Jag har sammanställt några riktigt fina svarta grafiska t-shirt-outfitidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart hundtryckt grafiskt T-shirt med rippade, matchande skinny jeans


källa

Låt mig först dela med dig en helt svart outfit som du kan använda för att se snygg och smal ut, till att börja med den här listan över coola och avslappnade street outfit-idéer. För toppen kan du bära en svart t-shirt med en jättehundgrafik som sitter mitt i tee. Kombinera det med svarta skinniga jeans och svarta lädermotostövletter för ett snyggt utseende.

Svart grafisk t-shirt med rullade ärmar och rippade jeans och paljettklack

svart grafisk t-shirt med rullade ärmar, rippade jeans och paljettklackar
källa

Detta är en annan mycket attraktiv helt svart look, men jag skulle säga att den här är mer elegant än den tidigare tack vare valet av skor. För att forma denna outfit kan du bära en svart grafisk tee med svarta rippade manschettjeans som kärnan i utseendet. Bär ett par svarta spetsiga klackar med paljetter som gör denna outfit elegant och blank.

Svart grafisk t-shirt med blazer & grå slim fit jeans

svart grafisk t-shirt med blazer och grå slim fit jeans
källa

För att se elegant och smal ut är det vanligtvis en mycket bra idé att ha en svart kavaj. Den här gången kombineras den med en svart grafisk t-shirt som gör att hela outfit ser väldigt naturligt och snyggt ut. För resten av utseendet kan du bära grå slim fit jeans och svarta balettlägenheter. Använd en läderhandväska för att lägga lite mer stil till din outfit.

Svart grafisk t-shirt med joggerbyxor och läderklackar

svart grafisk t-shirt med joggbyxor och läderklackar
källa

Här är en business casual outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart, lite överdimensionerad grafisk t-shirt med svarta byxor. För skorna kan du bära ett par spetsiga klackar i svart läder. Lägg till en svart läderhandväska för en lite elegant touch till utseendet.

Svart grafisk t-shirt med ljusblå jeansjacka och choker

svart grafisk t-shirt med ljusblå jeansjacka och krage
källa

Så här kan du skapa en ungdomlig och snygg look runt en svart tryckt t-shirt. Du kan bara använda den med en ljusblå jeansjacka. Koppla ihop den med ett par svarta mini-jeansshorts. För skorna kan du bara ha ett par klassiska svarta och vita Converse med låg topp. Glöm inte den svarta choker som kan förbättra din outfit.

Svart t-shirt med scoop-halsringning och casual blazer och röda rutiga byxor

svart grafisk t-shirt med scoop halsringning, casual blazer och röda rutiga byxor
källa

För att forma denna attraktiva business casual outfit kan du helt enkelt bära en svart grafisk t-shirt med en svart casual blazer till toppen. För att få fram denna outfit ännu bättre kan du bära röda och svarta rutiga slim fitbyxor. Lägg till ett par svarta och guldspetsiga tåklackar för att komplettera klädseln i stil.

T-shirt med överdimensionerat tryck med svarta jeans i ankel slim fit

Oversize-t-shirt med svarta jeans i smal passform
källa

Detta är en mycket enkel och enkel outfit med ett mycket kreativt utbud av skor. För att forma denna outfit kan du bära en lite överdimensionerad svart grafisk T-shirt med en kärna av svarta smala ankeljeans. Välj nu ett par silver metalliska klackar med öppen tå för att göra denna outfit till en blank och unik outfit.

Svart grafisk t-shirt med kepsärmar och smala läderbyxor

svart grafisk t-shirt med kepsärmar och smala läderbyxor
källa

Låt oss nu titta på något annat som kan få dig att se ännu snyggare ut. Istället för att ha en svart grafisk t-shirt med korta ärmar, låt oss titta på den här snygga svarta kepsen. Du kan para ihop den med leggings i svart läder för att se snygg och snygg ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att packa kläderna i stil.

Svart t-shirt med gråblå jeans med muddar och röd rutig pojkvänströja

svart t-shirt med gråblå jeans med manschetter och röd rutig pojkvänströja
källa

Detta är en ganska avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar. För att slutföra denna outfit, använd bara en svart grafisk t-shirt med grå manschettmönstrad jeans. Lägg till ett extra lager genom att binda en röd och svart rutig pojkvänskjorta runt midjan. Använd svarta Chelsea-läderstövlar med skorna för en snygg touch.

Svart överdimensionerad grafisk t-shirt med läderjackor och rem med klack

svart överdimensionerad grafisk t-shirt med läderjackor och remmar i klackarna
källa

För att komplettera den här snygga och eleganta helt svarta dräkten, skapa en överdimensionerad svart grafisk tee med svarta läder leggings. Denna kombination kan få dig att se väldigt smal och cool ut. Valet av skor är också mycket kritiskt. Bär ett par svarta klackar i mocka med öppen läder för att se super chic ut.

T-shirt med grått tryck och minikjol i mocka

grå t-shirt med minikjol gjord av kamelmocka
källa

Om du tycker att den svarta grafiska t-skjortan fortfarande ser lite för mörk och seriös ut för dig, kan du tona ner den lite genom att ha på dig en mörkgrå grafisk t-shirt istället. Kombinera den med en figurkramande minikjol gjord av kamelmocka för att se elegant och feminin ut. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se rena och eleganta ut.

Svart grafisk t-shirt med hög midja grå raka jeans

svart grafisk t-shirt med hög midja grå jeans med raka ben
källa

För att forma detta pojkaktiga utseende, låt oss glömma de smala jeansen ett tag. Istället vill du välja en överdimensionerad svart grafisk t-shirt och para ihop den med grå, höghöga, raka jeans. Komplettera klädseln väldigt kreativt med en elegant gul axelväska och ett par öppna tåklackar med leopardmönster.

Svart tryckt t-shirt med rippade jeans och jeansjacka knuten runt midjan

svart tryckt t-shirt med rippade jeans och jeansjacka knuten runt midjan
källa

För att se enkelt och snyggt ut på jobbet kan du helt enkelt ha på dig en svart grafisk tee med svarta skinny jeans. Knyt en blå jeansjacka eller blå chambray-skjorta runt midjan för att se mer elegant och luftig ut. Bär ett par rosa spetsiga klackar för skorna för att komplettera outfit med en feminin touch.

Här är de svarta grafiska t-shirt-idéerna jag vill dela med var och en av er. De kan se riktigt cool ut, oavsett om du bara letar efter en avslappnad hangout eller något att bära för en avslappnad fredag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*