Hur man utformar svart fransklänning

Hur man utformar svart fransklänning

Den svarta klänningen med fransar är lämplig att bära såväl som en cocktailparty. En svart fransklänning är ofta en enkel skiftklänning som har ett subtilt fransmönster för att skapa en särskilt luftig känsla. För dem som inte har provat det kan det se konstigt ut för dig. Faktum är att svarta fransade klänningar oftast är ganska lätta att ta av. För att komma igång har jag sammanställt några av de snyggaste idéerna för svart fransutrustning som du kan dela med dig.

Svart klänning med låg V-ringning och höga midikantar

svart djup midiklänning med djup V-ringning
källa

För att starta listan ska jag visa dig en klänning som är perfekt för cocktailparty. Det är en svart midiklänning med en djup V-ringning och en snygg hög-låg klippning. För att slutföra denna minimala outfit, bär den här klänningen med svarta klackar. Det här är en av de kläderna som inte kräver mycket uppmärksamhet men som får dig att se attraktiv och tillgänglig. Detta är för dig om du tycker om att prata med människor medan du är lågmäld på en cocktailparty.

Svart bodycon-klänning med hög hals och hög split

svart bodycon-klänning med hög halsringning och höga, delade fransar
källa

För en lite mer feminin och mogen look kan du bära den här klänningen med hög hals, hög split, kroppskramning. Koppla ihop den med svarta öppna tåklackar med fotledsremmar för att ge outfit en elegant touch.

Svart ärmlös miniklänning med långa fransar

miniklänning i svart ärm långa fransar
källa

Denna svarta ärmlösa klänning har en väldigt intressant och kreativ snitt. Utan fransar är det faktiskt en miniklänning. Tja, med fransarna, eftersom fransarna är så långa och tätt åtskilda ser klänningen ut som en maxiklänning. För att se ännu snyggare ut, använd svarta stövletter med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart ärmlös skiftklänning med långa fransar

svart ärmlös slida klänning med långa fransar
källa

Efter att ha tittat på några klänningar för cocktailparty, låt oss titta på en som också kan bäras vardagligt. Den svarta ärmlösa fransklänningen är i grunden en vanlig svart skiftklänning, bara en liten twist. För skorna har jag tre förslag för dig som skulle fungera lika bra men producera mycket olika stilar. Förslagen är de svarta fotkängorna, de svarta klackarna med öppna tå och de vita sneakersna.

Svart klänning med fransar och svart filthatt

svart halsringning kantad klänning svart filthatt
källa

För ett unikt och sexigt utseende kan du bära en svart fransad klänning med en sexig halsringning i midjeområdet. Den här figurklädda miniklänningen kan kombineras med svarta fransade stövlar för att skapa denna funky outfit med fransar. Använd en svart filthatt för en extra konstnärlig touch. Du hittar fler outfitidéer för liknande hattar i vårt blogginlägg om styling av den svarta filthatten.

Bodycon-klänning med svarta fransade ärmar

Figurkramande klänning med svarta fransade ärmar
källa

Om du gillar en fladdermad topp kan du uppnå ett liknande utseende genom att bära en svart bodycon-klänning med fransade ärmar. Kanterna på de långa ärmarna är så tjocka och långa att klänningen ser ut som en bodycon-klänning med batvingärmar. Du kan lägga till extra elegans i kläderna genom att bära silverklackar.

Svart klänning med en ljusblå kavaj över axlarna

svart klänning ljusblå kavaj draperad över axlarna
källa

För att bära en elegant skiftklänning med svarta fransar kan du dra en ljusblå, överdimensionerad kavaj över axlarna. Om du inte vet hur du ska avsluta, komplettera denna outfit med svarta läderstövlar.

Svart klänning med spagettiband i skift

svart klänning med spagettiband och fransar
källa

För en sexig look med låg vikt kan du bära en svart klänning med spagettiremmar och fransar. En sak som jag verkligen gillar med en spagetti-klänning är att du ser ut som om du inte försöker för hårt för att se sexig ut jämfört med en axellös klänning. Bär ett silveröppnat ankelband för att komplettera utseendet.

Svart miniklänning med halterneck

svart halterneck miniklänning
källa

Här är en vacker snygg svart klänning med halterneck hals. Den subtila fransen tar verkligen klänningen till nästa nivå. För att komplettera outfit med mycket karaktär kan du bära ett par svarta sandaler med öppen tå i boho-stil.

Ärmlös miniklänning med bälte och fransar

ärmlös miniklänning med bälte och fransar
källa

För en fin arbetsdräkt, överväga den svarta guddräkten. Använd en ärmlös svart klänning med ett guldbälte för ett kraftfullt utseende. Fyll kläderna med guldklackar och en guldkoppling som passar perfekt till klänningen och bältet.

Svart långärmad maxiklänning med höga, låga fransar

svart långärmad maxiklänning med höga fransar
källa

För en luftig och naturlig look, kanske du vill gå till en svart maxiklänning med höga fransar. För svarta stil, bära svarta klackar med öppen tå.

Svart midiklänning i midjan

svart miniklänning med rynkad midja
källa

Här är en söt klänning som du kan bära som en avslappnad street outfit. Det är en svart miniklänning med en samlad midja som passar löst. För ett snyggt utseende kan du bära de svarta fotkängorna eller vita sneakers för det ultimata avslappnade utseendet.

Svart miniklänning med en axel

en axelbandslös svart miniklänning
källa

I modevärlden kan asymmetri betyda stil. Det kan vara konstigt när det används för mycket. Denna speciella svarta miniklänning med en axel har den perfekta mängden asymmetriska element i sin design. Klänningen är i grunden en tvåfärgad klänning med den övre delen som en axelbandslös topp och den nedre delen är en lager i tyllkjol.

Svart spetsklänning med djup V-ringning

svart spets miniklänning med djup V-ringning
källa

För en helt sexig look kanske du vill ha den här svarta, fransade v-ringade klänningen. Du kan bära den med antingen silver eller svarta klackar för att se elegant ut. Med en underbar klänning som denna behövs verkligen inga accessoarer för att uppnå detta fantastiska och minimalistiska utseende.

Svart axelbandslös midiklänning med guldklackar

svart axelbandslös midiklänning guldklackar
källa

För en elegant och sexig look som är perfekt för en formell händelse eller prom, kan du bära den här svarta axelbandslösa midiklänningen. Koppla ihop klänningen med guldklackar så att den ser helt fantastisk ut.

Förhoppningsvis kan dessa idéer med svarta randutrustningar inspirera dig att prova något som du aldrig har provat förut. Det är fantastiskt att förbättra ditt modespel genom att dansa i utkanten av din komfortzon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*