Hur man utformar svart diskett hatt

Hur man utformar svart diskett hatt

Förra gången delade jag några av mina favoritidéer för att bära en filthatt och jag gillade verkligen att sätta ihop den här listan. (Jag lämnar en länk till det här blogginlägget i slutet av den här artikeln.) Den här gången ska jag prata om något riktigt liknande, det vill säga den svarta disketten. Jag vet att det för många av er, när det gäller filthattar och diskett hattar, finns en ganska hög vägg som hindrar dig från att gå utanför utsidan. Jag vill bara veta att väggen skapades av ditt sinne, och ett trick jag har lärt mig från andra ljusa hjärnor för att tvinga dig själv till en svår åtgärd är att bara räkna från 5 till 1 och sedan gå vidare. Så där går du, 5, 4, 3, 2, 1, låt oss titta på några av de bästa sätten att utforma en svart diskett hatt och vidta åtgärder för att prova dem.

Svart floppy mössa med knuten jeansskjorta och pennkjol


källa

Jag börjar med en elegant outfit som du antingen kan ha på dig till avslappnade hangouts eller till jobbet (ta av dig hatten när du kommer in på kontoret). Bär bara en knuten denimskjorta och pennkjol. För skorna rekommenderar jag ballerinor eller sandaler. Du kan bära vita sneakers om du verkligen vill se avslappnad ut. Sätt sedan naturligtvis på den svarta floppy hatten som gör denna outfit så unik.

Använd den med svarta och vita randiga t-shirts och knähöga stövlar

svartvit randig t-shirt svart floppy hatt
källa

Jag kan inte komma ihåg hur många gånger den svartvita randiga t-skjortan kom upp på mina blogginlägg med toppidé-idéer. Det säger något om vikten och mångsidigheten hos t-skjortan. Använd en långärmad randig t-shirt med svarta skinny jeans, knästövlar i brunt läder och en svart floppy hatt för denna outfit.

Bär med en svart halsduk & kofta

svart floppy hatt halsduk kofta
källa

Ibland har jag en känsla av att den svarta floppy-hatten lätt kan kasta dig ur balans eftersom det gör att toppen ser tyngre ut. För det mesta är det inte riktigt ett problem, men om du vill åtgärda den här lilla felet kan det vara bra att bära en halsduk. Som ett exempel kan du bära en vit t-shirt, svarta leggings, kofta, svart linneshalsduk och svart hatt.

Svart floppy hatt med en Heather Grey stickad tröja

svart floppy hatt, fläckig grå stickad tröja
källa

En svart diskett hatt påminner mig om några gamla, klassiska franska filmer av en anledning. Och jag har en känsla av att ett svart och grått utseende kan fånga det klassiska snygga utseendet. Du kan också ha på dig en bekväm, grågrå stickad tröja med svarta leggings och en floppy hatt.

Använd den med en bekväm vit tröja och svarta läderbyxor

svart floppy hatt läderbyxor
källa

En diskett hatt kan vara en bra konstnärlig outfit när du kombinerar den med andra svarta eller vita bitar. Denna outfit kan kombineras med en bekväm vit tröja och svarta läderbyxor. Komplettera din outfit med läderstövlar och en svart hatt.

Använd den med marinblå och vit randig T-shirt & smala jeans

Marinblå och vit randig t-shirt svart floppy hatt
källa

Ibland kan du bara försöka sätta på en svart floppy hatt för att se hur det går med den vanliga casual outfit du bär. Mycket ofta kan du hitta något som ser bra ut men ändå unikt. Denna outfit är ett bra exempel på en redan snygg casual outfit med en extra hatt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå och vit randig t-shirt med smala jeans och balettplattor. Det ser bra ut utan hatt, med hatten ser det snyggare och konstnärligare ut.

Bär den med en bodycon-klänning med slipsar och höga stövlar

svart floppy hatt slips bröst bodycon klänning
källa

Om du tillhör den grupp människor som har gjort ett försök att hålla sig i form, kan denna outfit lätt vara den snyggaste outfit på den här listan. Den figurkramande svarta knäppningsklänningen och knästövlarna är så vackra att de nästan säkert ser bra ut om du har en fin figur. Den svarta floppy hatten lägger till pricken över i som bara kräver folks uppmärksamhet.

Ljusgrå blus & svarta skinny jeans

grå blus svarta skinny jeans
källa

För en riktigt avslappnad unisex-look kan du bära en ljusgrå blus med svarta skinny jeans och fotkängor. Den svarta floppy hatten kommer att ge dig det gamla skolan gentlemen look.

Svart hatt & boho klänning

svart floppy hatt boho klänning ankel stövlar
källa

Som ett stort fan av boho-stilen fortsätter jag att utforska olika sätt att klä mig i boho-stil. Även om du kanske inte ser så ofta kan en svart floppy hatt och boho klänning se ganska fantastisk ut tillsammans. Du kan enkelt komplettera klädseln med ankelstövlar. Ännu bättre, de kan vara strappy sandaler. För mer information om denna typ av sko, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig remmar.

Använd den med en jeansskjorta och svarta skinny jeans

Jeansjacka svart skinny jeanshatt
källa

Du kan också bära den svarta floppy hatten på intressanta sätt för att skapa en stor kontrast mellan den konstnärliga faktorn i hatten och grovheten i denimskjortan och rippade jeans. För att uppnå detta kreativa utseende kan du bära den svarta hatten med en kraftigt tvättad jeansskjorta, rippade svarta skinny jeans och fotkängor.

Använd den med en grå kofta och läderjackor

grå kofta läder leggings outfit
källa

För att se elegant ut med disketten, kan du bära en svart blus, läderjackor, en lång grå kofta och fotkängor.

Använd den med en kofta med en lång stickad tröja

lång stickad tröja kofta svart hatt
källa

Du kan också kombinera den svarta hatten med något av en ljus färg. Bär med disketten, till exempel en vit T-shirt, svarta jeans, fotkängor och framför allt en grön kofta med en lång stickad tröja.

Här är några av mina favorit sätt att utforma den svarta disketten. Jag rekommenderar starkt att du bryter din komfortzon och provar kreativa saker som disketten. Förresten, för de av er som vill se några idéer för filthattkläder också, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt. Om du är intresserad av andra outfitidéer, vänligen navigera på webbplatsen och jag är säker på att du hittar något användbart för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*