Hur man utformar svart denimjacka

Den blå jeansjackan är utan tvekan en av de mest ikoniska kläderna. På baksidan är den svarta jeansjackan ingenstans lika populär, men det finns faktiskt gott om utrymme att leka med, oavsett om du är mer intresserad av casual eller träningsdräkter. Det är inte förvånande att det är ganska enkelt att utforma en svart jacka. I det här blogginlägget ska jag dela med dig några idéer för svart jeansjackaoutfit som jag absolut älskar. Förhoppningsvis, när du introducerar magin i den svarta denimjackan igen, kan du lägga till mer variation i din vardagliga outfit.

Svart jeansjacka med svart tröja och rippade jeans


Få en liknande snygg svart jeansjacka här
källa

Jag börjar listan med en mörk och cool svart outfit. Den består av en svart tröja, svart jeansjacka, rippade jeans och läderstövlar. Den grova känslan som kommer med denimjackan och rippade jeans kan verkligen ge dig det tuffa utseendet som du vill uppnå då och då.

Bär med en vit t-shirtklänning

vit t-shirt klänning svart denim klänning
Få en liknande vit t-shirtklänning här
källa

Denna outfit kan bara få dig att se så söt och bedårande att jag enkelt kan associera den med en härlig tennisspelare. Denna svartvita outfit dödar den bara. Den vita delen består av den vita t-shirtklänningen och sneakers. Den svarta delen representeras av den svarta oversized denimjackan. Jag älskar det här, och det är lätt min favoritdräkt på listan.

Bär med vit väst topp & grå jeans

vit väst topp grå jeans svart jeansjacka
Få en liknande svartvättad jeansjacka här
källa

Som nämnts i ett annat blogginlägg skrev jag om grå jeans, de har den unika känslan som inte kan matchas med jeans i vanliga färger som blå, svart och vitt. Det finns tillfällen då vi bara vill klä oss iögonfallande, vilket fortfarande ser tillräckligt bra ut, och de grå jeansen i denna outfit kan göra just det. Kombinera jeansen med en vit väst och en svart jeansjacka.

Använd den med röda huvtröjor och smala jeans

röd huva svart denimjacka
Få en liknande röd hoodie här
källa

Jag måste erkänna att jag är lika mycket basketbollsfan som jag är modefant. Om det finns en bro som förbinder basketvärlden och modevärlden måste det vara Air Jordan-märket. Även om jag inte fick chansen att faktiskt se Jordan spela då, andas hans varumärke bara svart och rött. Varje gång jag ser svart och rött tänker jag på Air Jordan och tänker på storlek. Det är bara min lilla historia bakom min kärlek till den svarta och röda färgkombinationen.
Som ett bra exempel på att bära dessa färger kan du bära en röd huvtröja med en svart jeansjacka. Koppla ihop dessa bitar med svarta jeans och läderstövlar för att komplettera detta eleganta utseende.

Tvättad svart jeansjacka med leggings och stövlar

tvättade svarta jeansjackor leggings stövlar
Få liknande svarta mockasko stövlar här
källa

Här är en annan som ser lågmäld men ändå anständig ut. Använd en koltopp med en svart jeansjacka. Kombinera dem med svarta leggings och mockaskor. Det är en av de kläderna som du snabbt kan ta på dig och shoppa, eller stanna till hos din granne.

Bär den med svarta skinny jeans med en plisserad skjorta i slips

svart skinny jeans slips runt en rutig midja skjorta
Få en liknande röd och svart rutig pojkvänskjorta här
källa

Wear är en annan outfitidé som använder en av mina färgkombinationer: svart och rött. Bär en vit t-shirt med V-ringning och en svart jeansjacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och fotkängor. Den sista touchen som förvandlar outfit från en typisk outfit till en prickig är den svarta och röda rutiga skjortan med slips. Jag gillar den här typen av stil så mycket att jag faktiskt skrev ett blogginlägg om hur man stylar en skjorta eller jacka med slips.

Svart jeansjacka med en grön, bekväm tröja

svart jeansjacka grön bekväm tröja
Få en liknande tröja här
källa

Det händer mycket med utrustningen och jag hänvisar till det härliga sättet att lägga den på. Du måste verkligen gräva i detaljerna för att förstå hur skiktningen gör att denna outfit ser så bra ut. Den består av den överdimensionerade grå t-skjortan som ligger under en bekväm överdimensionerad grön tröja. Överlagringen av dessa bitar är ett annat stort element i den svarta jeansjackan. Det är inte allt med outfit. De svarta smala jeansen och klackarna får dig att se tunn ut och balansera den överdimensionerade toppen. Lös-topp-tät-botten är ett trick som gör att du inte ser tjock ut när du bär överdimensionerade föremål för toppen.

Bär med Off Should Should White-blusen

off-the-shoulder vit blus svart jeansjacka
Få en liknande från axelblusen här
källa

Eftersom den svarta denimjackan, speciellt en som har tvättats kraftigt, har en känsla av grovhet, kan du kompensera den med en vit blus utan axel om du vill utforma den mer dam. Komplettera outfit med smala jeans och fotkängor eller ballerinor.

Överdimensionerad svart denimjacka och svart miniklänning med en urringning

överdimensionerad svart denimjacka svart miniklänning
Få en liknande svart skiftklänning här
källa

Du kan uppnå en snygg och avkopplande känsla genom att para ihop en skjortklänning med en överdimensionerad jacka. Som ett bra exempel på en outfit som denna, para ihop en svart miniklänning med scoop-hals och en överdimensionerad svart denimjacka och mittkalvläderstövlar. Även om det är en helt svart outfit ser det inte tråkigt ut eller mörkt alls för att kombinationen av struktur från de tre delarna bara ger så mycket djup och karaktär.

Använd den med svarta och vita randiga t-shirts och vita jeansshorts

svarta och vita randiga t-shirt vita jeansshorts
Få en liknande svartvit randig linne här
källa

För en sommardräkt som ser bra ut men skiljer sig från alla andra, kan du bära en svartvit randig t-shirt, svart jeansjacka, vita jeansshorts, vita sneakers och en svart basebollkeps. Användningen av färger är unik jämfört med den typiska kombinationen av blå jeansjacka och blå jeans.

Svart jacka med mamma jeans

överdimensionerad svart jacka mamma jeans
Få liknande rippade mamma jeans här
källa

Det är bara inte så lätt att se bra ut i mammas jeans. Balans är nyckeln. Ett bra sätt att göra detta är att bära en överdimensionerad svart denimjacka för att balansera mammans jeans med hög midja.

Här är några av mina favorittips för att utforma den svarta jeansjackan. Jag menar, jag är också ett stort fan av den blå jeansjackan. Men du kommer aldrig att se hur bra du kan se ut utan att undersöka olika färger, särskilt med föremål som är lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*