Hur man utformar svart axelbandslös topp

Hur man utformar svart axelbandslös topp

Det är en bra idé att bära en svart axelbandslös topp för att se sexig och snyggt reserverad ut samtidigt. Den ofta formformade skärningen gör att du kan representera dina kurvor på ett mycket naturligt och smalare sätt. Att visa hud på dina axlar och krageben är dessutom ett av de mest naturliga sätten att se sexig ut utan att visa alltför mycket hud. En annan fördel är att den är väldigt lätt att utforma. Att bara para ihop den med minishorts eller jeans kan ofta ge bra resultat. Låt mig nu visa dig några riktigt fina svarta axelbandslösa topp outfit idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss nu hoppa direkt in i de coola idéerna.

Svart axelbandslös topp med maxikjol i paljetter i guld


källa

Låt oss börja den här listan med sexiga och attraktiva outfitidéer med en fantastisk och elegant formell balklänning. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en axelbandslös topp med svart passform och en guld maxi paljett kjol. Team dem med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar. Lägg till en guldkopplingsväska med paljetter till mixen för att se ännu mer attraktiv ut.

Svartvitt stamtryckt axelbandslös topp med Slim Fit Jeans

Axelbandslös topp med svartvitt stamtryck och jeans med smal passform
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på en avslappnad street outfit som är perfekt för casual dating. För att skapa detta enkla men vackra utseende kan du bära en axelbandslös topp med svartvitt stamtryck. Kombinera den med svarta, rippade jeans med smal passform. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se smala och ladylike ut.

Svart axelbandslös topp med vida byxor

svart, axelbandslös, figurkramande topp med vida byxor
källa

Detta är en mycket attraktiv cocktailparty-outfit som är särskilt lämplig för dig som vill se sexig ut men inte vill ha klänning. För att forma det här utseendet kan du bära en figurkramande svart axelbandslös topp med svarta klänningbyxor med vita ben. Ett par bruna klackar med öppen tå och en silverkoppling med paljetter är ett utmärkt sätt att komplettera din outfit i stil.

Svart choker med axelbandslös blus och vita mini-flowy shorts

svart choker med axelbandslös blus och vita, flytande mini-shorts
källa

Detta är en mycket minimal och elegant svartvitt outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma det här utseendet kan du bära en svart axelbandslös chiffongblus med en svart choker. Kombinera dessa bitar med vita mini-shorts. För skorna kan du bära ett par vita klackar sandaler för en uppfriskande touch.

Svart axelbandslös peplumtopp med bälte och grå skinny jeans

Axelbandslös svart peplumtopp med bälte och grå skinny jeans
källa

Här är en mycket naturlig, låg sexig outfit som också är lätt att ta av. För toppen kan du bära en axellös peplum-topp med ett svart bälte som hjälper dig att se extra smal och smal ut. Koppla ihop den med grå skinny jeans. Använd ett par svarta läderhöga klackar för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Svart kort tubtopp med hög midikjol

svart kort tubtopp med hög midikjol
källa

För att forma denna sexiga cocktailpartydräkt med låg nyckel, kan du bära en svart, kort, axelbandslös topp med en svart midikjol med hög midja, figurkramning som kärnan i outfit. Lägg till ett par bronskedjor för att se mer elegant ut. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med en öppen tårem för att packa kläderna smala och ladylike.

Svart och vit axelbandslös rak ben topp och chinos

svartvitt axelbandslös, figur-kramad topp med chinos med raka ben
källa

Här är ett ganska coolt svartvitt utseende. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart axelbandslös topp med en vit kant på halsen. Kombinera toppen med svarta chinos med raka ben för en snygg, unisex look. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Svart tubtopp med beskurna byxor och klackar med öppna tå

svart tubtopp med förkortade byxor och klackar med öppen tå
källa

För att få dig att se längre ut är ett väldigt enkelt knep att helt enkelt bära shorts. I det här fallet kombineras en svart, axelbandslös, figur-kramande topp med svarta, korta snitt, smala chinos. Koppla ihop dem med ett par svarta klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att komplettera den här coola och svaga sexiga, helt svarta looken.

Tube-topp med kraftigt sönderrivna jeans med manschetter

Tube topp med kraftigt sönderrivna jeans med muddar
källa

Det är intressant att se hur en damliknande topp skulle se ut med tuffa jeans. Ovanstående bild har ett väldigt coolt svar för oss. I det här fallet kombineras en svart axelbandslös topp med mörkblå, kraftigt rippade jeans. Koppla ihop dem med nakna sandaler. Resultatet är en riktigt attraktiv outfit.

Svart axelbandslös crop top med mörkblå mini-shorts

svart axelbandslös crop top med mörkblå mini shorts
källa

Att titta på den superminimala outfit som får dig att se väldigt attraktiv ut. För toppen, använd bara en svart axelbandslös, något beskuren, figurkramande topp. Kombinera det med ett par mörkblå höghus shorts. För skorna, använd bara vita sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Svart chiffongblus med axelbandslös topp och mini sammet shorts

svart chiffongblus med axelbandslös topp och mini sammet shorts
källa

Det här är en ganska konstnärlig och kreativ lagerlagring. För bodice, bära en svart tub topp med en svart halv-ren chiffong blus lagrad över den för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med ett par svarta höghus sammet shorts. Använd svarta mockasko stövlar och en svart filthatt för att ge en raffinerad konstnärlig touch till din outfit.

Svart chiffonglätt överlägg över crop top

ren svart chiffongöverdrag över crop top
källa

Här är en annan elegant outfit med en halvblå blus. I detalj kombineras en svart, halvtransparent blus av chiffong med en svart, axelbandslös crop top. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. Gör kläderna för skorna mer ladylike och snygga genom att bära ljusrosa spetsiga läderstövlar.

Svart axelbandslös långärmad blus med mini shorts

svart axelbandslös långärmad blus med mini-shorts
källa

För att uppnå det eleganta och svaga sexiga cocktailpartyutseendet kan du bära en svart axelbandslös långärmad blus med en svart krage för toppen. Kombinera dem med ett par svarta minishorts. Lägg till ett par svarta ballerinaskor för att komplettera ditt utseende.

Här är de bästa svarta axelbandslösa idéerna jag just delade med dig i listan ovan. Försök med dem och se om de kan ta fram den lågmälda och vackra sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*