Hur man utformar Super Rippade jeans

Hur man utformar Super Rippade jeans

Idag ska jag prata om hur man stylar superrivna jeans, något som kan få fram den snygga och kantiga sidan av dig. Du borde vara bekant med något rippade jeans nu, men inte alla har provat den hårdare och hårdare versionen, nämligen de superrivna. Vid första anblicken kan det tyckas lite svårt att utforma något. Men du kommer att upptäcka att det faktiskt är väldigt enkelt att ta av det, särskilt när du klär dig för avslappnade hangouts. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa superrivna jeans-outfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart och vit randig t-shirt med en blush longline-kavaj och superrivna jeans


källa

Låt mig börja den här listan över fantastiska outfitidéer med en snygg och elegant business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit och svart randig långärmad t-shirt med en rodnande rosa långlinjig slim fit-kavaj. Koppla ihop dem med blå superrivna jeans med manschetter. Använd ett par rosa läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart ärmlös kort t-shirt med superrivna pojkvänjeans

svart ärmlös kort t-shirt med superrivna pojkvänjeans
källa

Är det möjligt att se pojkaktig och reserverad sexig ut samtidigt? Det kan du ge dig på. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en svart ärmlös t-shirt med smal passform. Koppla ihop den med en ljusblå superrivna pojkvänjeans. Bär ett par svarta, platta sandaler med dina skor för en snygg och uppfriskande finish.

Blush blazer med crop top och ljusblå, smal superriven jeans

Rouge blazer med crop top och ljusblå, smal superriven jeans
källa

Detta är en härlig ladylike och lågmäld sexig rodnad och blå look. För toppen bör du ha en rodnande rosa kavaj över en rodnande gröda topp. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa remmar med öppen tå och en himmelblå läderhandväska för att göra din outfit vacker och unik.

Vit beskuren långärmad skjorta från axeln med rippade jeans med breda pojkvän

Vit kortvarig långärmad skjorta från axeln med rippade pojkvänjeans med vida ben
källa

Detta är en annan sexig outfit med låg nyckel som kräver att du visar lite hud i midjan. Du kan bara ha en axelbandslös vit beskuren tee på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå superrivna pojkvänjeans. För skorna, ha på dig ett par vita spetsiga läderstövlar för att ge stil till kläderna.

Svart skinnjacka med vit långärmad linne-t-shirt

svart skinnjacka med vit långärmad linne-t-shirt
källa

För att forma denna coola och eleganta affärsavslappningsdräkt kan du bära en vit långärmad slim fit-t-shirt i linne med en svart skinnjacka. Kombinera dem med vita slim-fit super-rippade jeans. Under resten av kläderna kan du bära mörkblå klackar med öppen tå och en svart läderhandväska.

Grå kort t-shirt med svart skinnjacka och rippade jeans med manschetter

grå kort t-shirt med svart skinnjacka och rippade jeans med manschetter
källa

För att få denna snygga och avslappnade outfit som är perfekt för att träffa vänner, här är vad du vill göra. Bär en grå lätt beskuren t-shirt med svart skinnjacka. Kombinera dessa bitar med blå jeans med raka ben och superrivningar. För skorna, ha ett par vita lågklassiga klassiker för att komplettera utseendet.

Vit och svart randig långärmad t-shirt med superrivna ljusblå jeans

vit-svart randig långärmad T-shirt med superrivna ljusblå jeans
källa

Detta är en väldigt luftig och pojkaktig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende kan du bära en vit och svart randig långärmad t-shirt med en avslappnad passform och ljusblå rippade pojkvänjeans. Koppla ihop dem med ett par vita löparskor för att se sportiga och ungdomliga ut.

Blush rosa lång ullrock med superrivna vita jeans

Blush rosa lång ullrock med superrivna vita jeans
källa

För att forma detta snygga och kantiga utseende kan du bära en grön stickad tröja med rund hals och en rodnadsklädd ullrock med lång linje. Här är den intressanta delen. Använd vita superrivna jeans som ser ut som om de är skurna i två. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderstövlar för att komplettera det kantiga utseendet.

Vit och svart randig T-shirt med blå rippade knäjeans

vit och svart randig t-shirt med blå rippade knäjeans
källa

Detta är en mycket snygg och minimalistisk casual casual outfit som du enkelt kan ta av. För att forma det här utseendet, använd helt enkelt en svartvit randig t-shirt med superribbade jeans med smal passform och blå manschett. Bär ett par svarta spetsiga mockaskor för skorna för att slutföra kläderna på ett rent och elegant sätt.

Ljusrosa långärmad T-shirt med mörkblå jeans och stövlar med öppen tå

Ljusrosa långärmad T-shirt med mörkblå jeans och stövlar med öppen tå
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som inkluderar en rippad t-shirt och rippade jeans. För att uppnå detta utseende kan du bära en blekrosa långärmad t-shirt och mörkblå superrivna skinny jeans. Använd ett par bruna läderklackar med öppna tå för att skorna ska komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Grå knuten överdimensionerad långärmad t-shirt & grön floppy hatt

grå knuten överdimensionerad långärmad t-shirt och grön floppy hatt
källa

För att uppnå detta fantastiska och luftiga utseende kan du bära en grå överdimensionerad långärmad t-shirt med rippade pojkvänjeans med muddar. Koppla ihop dem med en grön floppy-hatt för att se uppfriskande och konstnärlig ut. Bär ett par rosa flip-flops för skorna för att göra utseendet komplett.

Vit t-shirt med mager superrivna jeans med hög midja

vit t-shirt med smala, hög midja, superrivna jeans
källa

För att uppnå den superminimala gatutrustningen kan du helt enkelt ha på dig en vit slim fit-t-shirt med blå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för att slutföra utseendet.

Vit beskuren kortärmad tröja med blå jeans med muddar

vit, beskuren, kortärmad tröja med blå jeans med manschetter
källa

För att forma denna vackra och snygga outfit kan du ha en vit beskuren kortärmad tröja ovanpå. Koppla ihop den med ljusblå rippade jeans och manschetter. Använd svarta läderskor för att skorna ska se särskilt snygga ut.

Här är de superrivna jeans-outfitidéerna som jag ville dela med dig. Du kommer att älska den unga och snygga känslan som kommer med de fantastiska kläderna. Försök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*