Hur man utformar stretchshorts

Idag ska jag prata om hur man utformar stretchshorts. Enkelt uttryckt är stretchshortsen i grunden shorts i något elastiskt material, vilket gör att shortsen passar mycket bra. Många gånger kan de komma i form av denim-shorts, som är gjorda av ett stretchigt denimtyg. Styling är super enkelt eftersom det i grund och botten är mini-shorts och knälång shorts. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för stretchshortskläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit ärmlös blus med blå jeansshorts


källa

Låt mig börja den här listan över de mest avslappnade kläderna med en överraskande ladylike och luftig outfit. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en ärmlös blus gjord av vit chiffong med blå tvättade jeansshorts. För skorna kan du bära ett par vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Kort t-shirt med svartvitt tryck och mini-stretchshorts från High Rise

Kort t-shirt med svartvitt tryck och mini-stretchshorts
källa

För att forma denna återhållsamma sexiga outfit kan du bära en svartvitt tryckt kort t-shirt som mittpunkten för din outfit. Koppla ihop den med svarta höghus-shorts. För skorna, ha ett par vita sneakers eller vita sandaler, beroende på om du vill se sportigare eller mer uppfriskande ut.

Vit t-shirt med mini-stretchshorts i blå och silver denim

vit t-shirt med mini stretchshorts i blå och silver denim
källa

Detta är en mycket minimalistisk streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma den här klädseln, använd en vit, lite beskuren och passande t-shirt som bara visar lite hud i midjan. Koppla ihop den med ett par mini-shorts i denim. Komplettera din outfit med ett par vita låga sneakers.

Grå ärmlös topp med blå jeansshorts

grå ärmlös topp med blå jeansshorts
källa

Här är en annan mycket avslappnad street outfit som du enkelt kan ta av. Bär en grå t-shirt för toppen. Kombinera den med en ljusblå tvättad och rippad denim-shorts. Använd ett par grå och vita löparskor i ljunggrå och vit för att skorna ska vara särskilt sportiga och avslappnade.

Vit ärmlös skjorta med röd fluga och kungsblå stretchshorts

vit ärmlös skjorta med röd fluga och kungsblå stretchshorts
källa

Detta är en mycket lekfull vintage outfit som du kanske vill ha på dig för en speciell och kreativ händelse. Bär en vit ärmlös skjorta med knappar och en ljusröd fluga på toppen. Koppla ihop dem med kungsblå mini-shorts med hög midja. Bär ett par svarta och vita block-slip-ons och en svart filthatt för att göra det här coola utseendet.

Grå långärmad t-shirt med en axel och mörkblå, knälång stretchshorts

grå långärmad T-shirt med en axel och mörkblå, knälång stretchshorts
källa

Låt oss nu titta på hur du kan utforma en knälång stretch. Bär en grå t-shirt med en lång axel och en avslappnad passform för att forma detta utseende. Koppla ihop den med en mörkblå, knälång stretchshorts med en smal passform. Bär ett par mörkbruna kilstövlar för att avsluta detta streetlook.

Vit linne med svarta shorts i hög midja

vit linne med svarta stretchshorts med hög midja
källa

Här är en vintage-outfit som är kul då och då, speciellt om du bär den på en semi-formell händelse. Använd en vit bodycon linne för det här utseendet. Koppla ihop den med svarta mini-shorts med hög midja. Bär ett par vita hälklackade sandaler för att skorna ska klä upp kläderna på ett uppfriskande sätt.

Grå och vit randig t-shirt med mini-shorts i denim

grå och vit randig t-shirt med denimshorts
källa

Det här är en affärsavslappnad outfit som lutar väldigt mycket mot den avslappnade sidan. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och vit randig kortärmad t-shirt. Kombinera den med ett par grå minishorts. Bär ett par svarta läderbalettlägenheter för skorna så att du ser avslappnad och elegant ut.

Vit, beskuren grafisk t-shirt med långa stretchshorts i orange

vit kort grafisk t-shirt med långa stretchshorts i orange
källa

För att uppnå den iögonfallande street outfit kan du bära en vit beskuren grafisk t-shirt med knälång stretchshorts i ljus orange. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita dukskor. Om du vill bära en väska, skulle en svart ryggsäck i läder se riktigt snygg och ungdomlig ut.

Vit linne med knälång chinoshorts med bälte

vit linne med knälång chinoshorts med bälte
källa

Denna outfit visar helt enkelt möjligheten att kombinera stretchshortsen med höga klackar. För att uppnå detta unika svartvita utseende kan du bära en vit linne med vita knälånga stretchshorts och ett brunt läderbälte. Bär ett par svarta spetsiga tåklackar för att lägga en elegant touch på kläderna.

Grå ribbad figur-kramande linne med orange stretch denimshorts

grå, ribbad, figur-kramande linne med orange-färgade jeansshorts
källa

För de av er som har lagt mycket arbete i form, låter denna outfit dig visa dina kurvor på ett helt naturligt sätt. Bär en grå bodycon ribbad linne för toppen. Kombinera den med en orange stretchshorts med ett minirippat denim. Lägg till ett par silverbandiga platta sandaler för att se ännu mer märkbara ut.

Ljusrosa grafisk t-shirt med orange shorts och stråhatt

Ljusrosa grafisk t-shirt med orange shorts och stråhatt
källa

Detta är en snygg och uppfriskande outfit speciellt gjord för hangouts utomhus. Du kan bara ha på dig en ljusrosa t-shirt med tryck och orange långsträckta shorts. Koppla ihop dem med ett par matchande orange klackar med öppna tår och en stråhatt för att komplettera klädseln vackert.

Blushrosa prickig skjorta med marinblå stretchshorts

Blushrosa prickig skjorta med marina stretchshorts
källa

För att uppnå det ladylike och uppfriskande utseendet kan du bära en rodnande rosa prickig chiffongblus som outfitens kärna. Kombinera det med ett par mörkblå stretchshorts. Slutligen bär ett par nakna sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Här är idéerna om stretchshortskläder som jag vill dela med dig. Testa dem och se om de kan få dig att se ännu smalare och snyggare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*