Hur man utformar strappy sandaler

Hur man utformar strappy sandaler

För att se elegant och uppfriskande ut på samma gång är det ofta en bra idé att bära de strappiga sandalerna. De passar inte bara bra med många olika typer av föremål som kjolar, klänningar och jeans, men de kan också göra ditt övergripande utseende mysigare och snyggare. För att hjälpa dig att göra dem svalare och mer attraktiva har jag sammanfattat några av de bästa sandalerna för dig. Låt oss nu dyka in i listan över coola outfitidéer.

Grå långärmad T-shirt med blå jeansshorts och remmar i sandaler

grå långärmad T-shirt med blå jeansshorts och remmar
källa

Du kommer omedelbart att se en lista med mycket avslappnade och luftiga outfitidéer. För att börja med den här listan visar jag dig en väldigt snygg outfit som du kan ha på dig både som en affärs casual outfit och som en street outfit. För att forma detta utseende kan du bära en långärmad grå t-shirt med ett par blå jeansshorts. Koppla ihop dem med nakenplatta sandaler för naken och för att komplettera utseendet.

Vit chiffongblus med klockärmar, blå denim mini-kjol och sandaler med rem


källa

Detta är en mycket uppfriskande och ungdomlig outfit som du kanske vill prova. Bär en vit, lätt utsvängd chiffongblus med ärmar på toppen. Koppla ihop den med en blå höj denim mini-kjol för att se lång och smal ut. För skorna, använd ett par nakna knähöga sandaler för att slutföra utseendet.

Vit och svart kortärmad randig midiklänning med platta sandaler

vit och svart kortärmad randig midiklänning med platta sandaler
källa

Detta är en ganska uppfriskande outfit som är perfekt för avslappnade utomhus-hangouts. Bär bara en vit och svart randig kortärmad midi-skiftklänning som fokus för outfit. Koppla ihop det med svarta sandaler. Lägg till en vit stråhatt i mixen för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Vit insamlad midja mini spets klänning med grå sandaler

vit mini-spetsklänning med en samlad midja och grå, platta sandaler med rem
källa

För att uppnå denna enkla och oskyldiga vita streetdräkt kan du bära en vit flare minispetsklänning. Kombinera den med ljusgrå sandaler för att se särskilt uppfriskande och attraktiv ut. För att se ännu vackrare och damigare ut, bär en smart vit läderkorsväska för att komplettera utseendet.

Vit rippad tröja med blå jeansskjorta och shorts

vit trasig tröja med blå jeansskjorta och shorts
källa

Detta är en vacker, konstnärligt lagrad outfit som kan få dig att se superstilig och attraktiv ut. För att forma det här utseendet, använd en blå chambray-skjorta och topp med en vit tröja. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Bär ett par silver platta remmar sandaler för skorna. Lägg till en svart filthatt för att se kreativ och konstnärlig ut.

Blushrosa tröja klänning med svarta remmar sandaler

Blushrosa tröja klänning med svarta remmar sandaler
källa

Detta är en mycket intressant och mysig lagerlagring som använder några snygga lagringstekniker. För att uppnå detta utseende kan du bära en rodnande rosa tröja klänning över en kol mini klänning för att skapa några fina lager. Bär ett par svarta remmar sandaler för att se super chic ut.

Rosa och vit blomma tryckt av axelminiklänningen med elfenbensandaler

rosa och vitt blommönster på axeln med benvita sandaler
källa

För att skapa denna tribal-outfit som får dig att se snygg och damlik ut, kan du helt enkelt bära ett rött, rosa och vitt blommönster tryckt på axeln med mini-midjeklänningar som fokus för din outfit. För att se ännu mer uppfriskande ut kan du bära ett par platta sandaler i elfenben för att komplettera kläderna.

Svartvit randig miniklänning med blå jeansjacka och choker

svartvitt randig miniklänning med blå jeansjacka och krage
källa

Att se super chic ut är att ha en svart choker ett trevligt och logiskt steg. Till exempel kan du bära en vit och svart randig mini-skiftklänning med en blå jeansjacka. Lägg till en svart choker i mixen för att se elegant och snygg ut. För skorna, ha ett par svarta, remma platta sandaler för att komplettera utseendet i stil.

Vit kortärmad T-shirt med grön minikjol

vit kortärmad T-shirt med grön minirater kjol
källa

Ofta, när du bär en outfit som använder färgkombinationen vitt och grönt, ser du väldigt uppfriskande ut. För att tillämpa detta på ditt utseende kan du bära en vit t-shirt med en grön miniraterad kjol med hög midja. Kombinera dem med nakna platta sandaler och en svart läderhandväska för att se attraktiv ut.

Vit omslagsblus med svarta minishorts och filthatt

vit wrap-blus med svart kort kort hatt och platt hatt
källa

För att uppnå detta konstnärliga svartvita utseende kan du bära en vit wrapblus med långa ärmar och svarta flytande minishorts. För skorna kan du bära ett par sandaler med ankellängd. Lägg nu till en svart filthatt för att ge utseendet en extra konstnärlig touch.

Svart cocktailklänning med djup V-ringning och flare med knähöga sandaler

svart cocktailklänning med djup V-ringning och flare med knähöga sandaler
källa

För att skapa det sexiga cocktailpartyutseendet kan du ha en svart passform med en djup V-ringning och en utsvängd miniklänning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med ett par svarta knähöjd gladiator sandaler. Slutligen lägg till en svart läder axelväska för att se ännu mer elegant och attraktiv ut.

Tribal tryckt ljusgul topp med blå manschettjeans

Tribal tryckt ljusgul topp med blå manschettjeans
källa

För dig som letar efter en mysig och jordnära outfit att se bra ut i en avslappnad hangout, här är en riktigt trevlig outfitidé för dig. För att forma denna enkla, lagerlagda outfit kan du bära en ljusgul och blush kortärmad topp med stamprint med en avslappnad passform över en grå tunika-T-shirt. Kombinera dem med en gråblå jeans med rak skärning och rippade manschetter. För skorna kan du bära ett par grå platta sandaler med rem. Bär en korsväska i brunt läder för att komplettera utseendet.

Vit långärmad blus med svart klänning och sandaler

vit långärmad blus med svart klänning och sandaler
källa

För att uppnå detta ungdomliga och snygga utseende kan du bära en vit blus med vida ärmar och en svart miniklänning med dragkedja. Koppla ihop dem med bruna, remma sandaler för att se uppfriskande och coola ut.

Här är några riktigt snygga strappy sandal outfit idéer som jag just presenterade för dig. Jag är ganska säker på att dessa sandaler kan få dig att se mer uppfriskande och attraktiv ut. Prova och se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*