Hur man utformar stråhatten

Hur man utformar stråhatten

Om det finns ett tillbehör som du kan bära som omedelbart kan förvandla din outfit till en uppfriskande look, måste tillbehöret vara stråhatten. För dig som inte vill prova mycket med din outfit är det lite svårt att föreställa sig att stråhattar inte bara är reserverade för supermodeller och filmstjärnor. Ja, du kan faktiskt integrera en stråhatt i din dagliga outfit. För att bättre demonstrera detta har jag samlat några av de bästa idéerna för stråhattkläder och jag ska visa dig nu.

Blå och vit axelbandslös klänning med stråhatt


källa

Missförstå mig inte när jag sa att stråhatten kan göra en outfit till en uppfriskande look. Jag menar inte att kläderna du har är superintressanta och en stråhatt gör det magiskt till en fantastisk outfit. Utan stråhatt ska klädseln fortfarande se bra ut. Till exempel kan du bära en blå och vit randig från axelklänningen med nakna sandaler. Bär en stråhatt som bas med denna superchika casual outfit så att outfit bara ser uppfriskande ut och tar outfit till en annan nivå.

Stråhatt med en mörkblå och vit randig kappa-midiklänning

Stråhatt i marinblå och vit randig läder midiklänning
källa

Här är en annan randig klänning. Den här gången är det en mörkblå och vit randig skiftklänning som ser väldigt avslappnad och mysig ut. Koppla ihop den med naken gladiator sandaler och en stråhatt för att komplettera det avslappnade utseendet. För att göra dessa bitar till en super chic outfit, bind en jeansjacka runt midjan. Denna enkla åtgärd kan ändra din outfit dramatiskt.

Stråhatt med chambrayskjorta och vita jeans

Stråhatt chambray skjorta vita jeans
källa

Om du vill göra stråhatten mer snygg och unisex, använd den med en chambray-skjorta och vita jeans istället för att bära den med en klänning. För att få en look med gott om karaktär, bär bitarna med en brun läderhandväska och bar flip flops.

Bär den med en Navy ärmlös passform och flare maxiklänning

Ärmlös passform & flare maxiklänning i marinblå
källa

För en minimalistisk och luftig look, använd en marinblå flare ärmlös maxiklänning. Använd en stråhatt med en mörkblå rand som passar perfekt till klänningen. Gör kläderna med nakna sandaler.

Använd den med en vit linnetopp och rippade pojkvänjeans

svarta linne pojkvän jeans
källa

För ett konstnärligt och snyggt utseende kan du bära en vit linne kortärmad blus med mörkblå jeans. Bär vita sandaler för att klara boho-stilen. Denna outfit är snygg och perfekt för avslappnade hangouts.

Stråhatt med långärmad T-shirt och jeansshorts

Stråhatt långärmad t-shirt jeansshorts
källa

För en unik höst- eller sommarlook, ha på dig en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt som ser så enkel ut men ser väldigt bra ut och är också mycket populär. Kombinera den med jeanshorts och nakna sandaler för att skapa en glad och snygg outfit. Nu, med stråhatten, har outfit en särskilt konstnärlig och snygg touch.

Blå flare miniklänning med sugrörshatt

Blå flare mini klänning halm diskett hatt
källa

För ett damliknande utseende kan du bära en ljusblå flare miniklänning med svarta remmar. Bär en svart handväska för att komplettera en avslappnad street look med en subtil feminin touch. Den här gången, istället för att bära en stråfilthatt, försök att bära en floppy stråhatt. Du kan hitta fler outfitidéer för svarta disketter i vårt andra blogginlägg.

Använd den med en luftig maxiklänning med vitt och blått tryck

luftig maxiklänning med vitt och blått tryck
källa

För ett helt luftigt och uppfriskande utseende, kanske du vill ha en lång, flytande klänning med vitt och blått tryck. Den här klänningen ser så enkel men fantastisk ut. Du kan bara bära den med nakna sandaler och en stråhatt för ett anmärkningsvärt utseende. Denna outfit är perfekt för sommar eller vår.

Stråhatt med randig T-shirt och jeansshorts

randig t-shirt jeansshorts med stråhatt
källa

För en sommarutseende skulle du antagligen ha på dig en svartvitt t-shirt med spänne och jeans. För att sticka ut från mängden, para ihop dem med svarta gladiator sandaler och en stråhatt. Du kan lägga en jeansjacka eller chambray-skjorta runt midjan för att ge mer stil till kläderna.

Använd den med marinblå och vit randig t-shirt och vita byxor

Mörkblå och vit randig vit t-shirt jeans
källa

För att se uppfriskande ut under våren eller sommaren är jeansshorts och klänningar inte dina enda alternativ. Att bära en mörkblå och vit randig t-shirt med vita byxor kan också skapa en uppfriskande känsla. Använd den med guldsandaler och en stråhatt för att göra denna outfit mer snygg och unik.

Stråhatt med vit knäppt skjorta och smala jeans

Smala jeans med en stråhatt och en vit knapp
källa

För en super chic avslappnad streetoutfit kan du bära en vit knappad skjorta och smala jeans med sandaler i guld och en stråhatt. Ett litet tips för att välja skjortan är att välja en skjorta i chiffong, som är halvtransparent, för att ge outfit en lite feminin touch.

Bär den med Black Vest Top & Mom Jeans

svart väst topp mamma jeans
källa

Eftersom vissa människor tror att en stråhatt tillhör 80- eller 90-talet, vad sägs om vi parar ihop den med en annan old school-föremål i mammas jeans. Använd en svart västtopp och kala sandaler för att kombinera hatt och jeans. Resultatet är definitivt inte gammaldags utan ett mycket trendigt utseende.

Stråhatt med vit boho babydollklänning

Stråhatt vit boho babydollklänning
källa

För en boho-look kan du bära en vit babydollklänning i bohostil med nakna sandaler. Kombinera dem med en stråhatt och du har en uppfriskande och vacker outfit i boho-stil.

Bär med en svartvit randig t-shirtklänning

svartvit randig t-shirtklänning
källa

Här är en superfin och elegant outfit som överraskande nog inte är svår att ta av sig alls. Bär bara en svartvit randig t-shirtklänning med kala sandaler och en stråhatt. Den lila plånboken är en fin flickaktig touch som tar outfit till en annan nivå.

Stråhatt med långärmad axelbandslös skridsklänning

Stråhatt från skulderklänning med lång ärm
källa

För att få en återhållsam sexig avslappnad streetoutfit kan du bära en svartvit randig långärmad klänning över axelskridskon. Koppla ihop den med vita sneakers och en stråhatt. Bind en chambray-skjorta runt midjan för en extra luftig touch.

Här är idéerna för halmhattkläder som är så vackra och ändå väldigt lätta att ta fram. För dig som tyckte att stråhattar var så svåra att ta med i din dagliga outfit är det dags att tänka två gånger om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*