Hur man utformar stickade byxor

Idag ska jag prata om hur man stylar stickade byxor så att de ser mysiga och vackra ut på ett helt naturligt sätt. De stickade byxorna med stickad tröja och kofta ser inte bara bra ut, som du kanske hade förväntat dig. Du kan se riktigt bra ut med resten av din business casual outfit, som också består av saker som blazer och läderjacka. För att visa dig fler sätt att utforma dem på ett coolt och attraktivt sätt har jag sammanställt några riktigt trevliga idéer med stickade byxor och jag ska visa dig nu. Låt oss hoppa direkt in.

Svart tröja med grå stickade byxor från Heather


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga outfitidéer med en affärsavslappnad outfit som du enkelt kan ta av. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tröja med avslappnad passform och mager stickade byxor i gråskuren. Koppla ihop dem med ett par svarta tåklackar med ankelband för att se snygga och eleganta ut.

Brun skinnjacka med Heather Grey Wide Leg Knit Pants

brun skinnjacka med ljunggrå stickade byxor med vida ben
källa

Det är inte ovanligt att para ihop mörkblå skinny jeans med en skinnjacka. Det är mycket sällsynt att läderjackan är ihop med stickade byxor, och de verkar förvånansvärt fungera bra tillsammans. För att forma detta utseende kan du bära en brun skinnjacka med en svart skjorta som topp. Kombinera dem med ljunggrå stickade byxor med breda ben. Använd svarta läderstövlar för att göra det här fantastiska utseendet.

Grå kofta med matchande byxor och ljusblå skjorta

grå kofta med matchande byxor och ljusblå skjorta
källa

För att få den mysiga och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en grå cardigan med avslappnad passform och en ljusblå slim fit-skjorta. Kombinera dem med grå stickade byxor. För resten av kläderna, använd ljusrosa höga klackar och en ljusblå liten axelväska för att se extra attraktiv ut.

Svart läderväst med grå stickad byxa

svart läderväst med nitar och grå stickade byxor
källa

För att uppnå detta snygga och lätt kantiga utseende kan du bära en vit t-shirt med svart läderväst över. Koppla ihop dem med en avslappnad passform grå stickade byxor istället för smala jeans för att se mer unika och kreativa ut. Bär ett par svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Svart kavaj med en ljusgrå knappskjorta

svart kavaj med ljusgrå skjorta med knappar
källa

För att utforma den här affärsavslappningsdräkten, skapa en svart kavaj med en ljusgrå skjorta med knappar. Kombinera dem med grå stickade byxor så att de ser mysiga och eleganta ut samtidigt. För resten av utseendet, använd ett par svarta klackar med öppen tå och en svart axelväska i läder för att se snygg och professionell ut.

Ljusgrå longline-kofta med svart t-shirt och stickad byxa

ljusgrå longline-kofta med svart t-shirt och stickad byxa
källa

För att skapa detta enkla svart och grå mysiga utseende kan du bära en svart passformig t-shirt med en grå lång kofta för att skapa några fina lager. Kombinera dem med grå stickade byxor med en avslappnad passform. För att se rent och enkelt ut kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att göra skorna kompletta.

Svart t-shirt med grå utsvängda byxor och klackar

svart t-shirt med grå utsvängda byxor och klackar
källa

Detta är en härlig konstnärlig och avslappnad outfit som är perfekt att bära på semester. För toppen kan du bara bära en svart t-shirt. Koppla ihop den med ljunggrå stickade byxor och svarta höga klackar för att se smal och mysig ut. Lägg till en solbränd filthatt för att avsluta din outfit med en konstnärlig touch.

Grå stickad tunikatopp med en urringning och matchande byxor med vida ben

grå stickad tunikatopp med halsringning och matchande byxa med vida ben
källa

Detta är en mycket attraktiv och bekväm outfit. För att forma denna outfit kan du ha på dig en grå tunika-stickad topp med en scoop-hals och en halv ärm, samt matchande grå stickade byxor med vida ben. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att se snygga och smala ut. Lägg till en svart axelväska i läder för en ännu mer feminin look.

Grå och vit ribbad tröja med stickad byxa med ärmslut

grå och vit ribbad tröja med stickad byxa med muddar
källa

För att uppnå detta grå och grå mysiga och snygga utseende kan du bära en grå och vit tjock ribstickad tröja till toppen. Kombinera den med grå manschettstickade byxor för att se smal och smal ut. Bär ett par svarta och gråmönstrade mockasko stövlar för skorna för att komplettera det kreativt designade utseendet.

Grå, ribbad, tjock kofta med matchande topp och byxor

grå, ribbad maxikofta med matchande topp och matchande byxor
källa

Detta är en väldigt intressant och iögonfallande helstickad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en grå stickad tröja med matchande grå stickade vidbyxor. Lägg nu till en extra topp genom att bära en grå maxi-ribbstickad kofta. Lägg till ett par vita sneakers i ekvationen.

Vit långärmad topp med grå vidbyxa

vit långärmad topp med grå byxor med vida ben
källa

För att bilda denna eleganta och uppfriskande affärsdräkt kan du bära en vit tjock bomullslångärmad topp med flip. Koppla ihop den med grå vidsträckta byxor för en mysig touch. För resten av utseendet kan du bära ett par vita klackar för att komplettera klädseln i stil.

Svart lång ullrock med Heather Grey Cropped Knit Pants

svart lång ullrock med fläckiga, kortklippta stickade byxor
källa

För att uppnå detta snygga och mysiga businessavslappnade utseende kan du bära en ljusgrå tröja med en svart lång yllekappa och en svart stickad halsduk för att skapa några fina och snygga lager. Bär dessa bitar med grå beskurna stickade byxor och svarta balettmockaklackar för att slutföra utseendet.

Svart, beskuren turtleneck med grå stickad byxa med vida ben

svart, kortklädd turtleneck med grå stickade byxor med vida ben
källa

Det här är en sexig och avslappnad outfit att ha på sig för att träffa vänner. Bär en svart, beskuren turtleneck på toppen. Kombinera den med grå stickade byxor med en avslappnad passform. För skorna, använd bara vita sneakers för att se rena och uppfriskande ut.

Här är de stickade byxor outfit idéer jag vill dela med dig. Testa dem och se om du gillar hur mysiga och snygga de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*