Hur man utformar stickad sjal

Hur man utformar stickad sjal

För att se mysigt och attraktivt ut är det en mycket bra idé att bära en tjock kofta eller tröja. Men vet du att det faktiskt finns ett annat alternativ som ser väldigt ut som de två just nämnda? Ämnet jag pratar om är den stickade halsduken. De är förvånansvärt lätta att utforma, även om de kan se unika ut. Du kan behandla dem snyggt som tjocka tröjor eller koftor. De är faktiskt så lika att jag ibland tänker på en väldigt tjock kofta som en stickad halsduk. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa stickade halsdukutrustningsidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit stickad halsduk med en röd och svart rutig tunikatröja

vit kabelstickad halsduk med röd och svart rutig tunikatröja
källa

Låt mig börja med en mycket unik och attraktiv gatoutfit som är perfekt för att träffa vänner för att starta den här listan med outfitidéer. Till toppen kan du bära en röd och svart rutig pojkvänskjortklänning med svarta leggings. Bär en vit stickad halsduk över din skjorta. För skorna, ha ett par bruna läderstövlar för att se snygga och snygga ut.

Grå stickad halsduk med vita skinny jeans och knähöga kamelstövlar


källa

För att forma denna mysiga och avslappnade outfit som du kan ha på dig som en street outfit såväl som en business casual outfit kan du bära en vit t-shirt med vita skinny jeans. Kombinera dem med en grå stickad halsduk över din skjorta för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med ett par knähöga mockakamellstövlar för att packa klädseln feminin.

Grå, kornig stickad halsduk med svarta leggings

grå, grovkornig kabelstickad halsduk med svarta leggings
källa

För att forma denna snygga och mysiga outfit kan du bära en grovt överdimensionerad grå eller ljusrosa stickad halsduk som fokus för outfit. Det är så överdimensionerat att det i grunden är en variation på tunikatröjan. Så det är mycket vettigt att kombinera det med svarta leggings. Använd svarta läderstövlar för att göra din outfit vacker.

Grå kofta med vit chiffongblus och svarta jeans

grå kofta med vit chiffongblus och svarta flared jeans
källa

För att uppnå denna snygga casual casual outfit kan du ha på dig en grå lång cardigan som ser ut som en grå halsduk så att du kan bära den omväxlande. Koppla ihop den med svarta flared jeans för att se extra stor ut. Bär en rutig halsduk och ett par svarta fotkängor för att avsluta din outfit i stil.

Vit och grå randig stickad halsduk med diskett hatt

vitgrå randig stickad halsduk med floppy hatt
källa

Detta är ett mycket konstnärligt utseende som förvånansvärt inte är så svårt att uppnå. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och grå randig lång halsduk. Kombinera den med en grå tröja och svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en ljusgrå floppy-hatt i mixen för att se mer artig ut.

Grå sjal med svarta skinny jeans och mockaskor

grå sjal med svarta skinny jeans och mockaskor
källa

För att uppnå det mysiga och avslappnade gatutseendet kan du bära en grå stickad wrap-halsduk som topp för din outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans så att du ser extra lång och tunn ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att ge outfit en elegant touch.

Kamelstickad halsduk med svartvitt randig långärmad T-shirt

Kabelstickad kamelhalsduk med svartvit randig långärmad T-shirt
källa

För att uppnå detta luftiga och mysiga utseende kan du bära en lätt kamelstickad halsduk med en uppstående krage över en svartvit randig långärmad t-shirt. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderklackade stövlar med dina skor för en snygg och ren finish.

Kamel lång halsduk med vit överdimensionerad halsduk och läder leggings

Kamel lång halsduk med vit överdimensionerad halsduk och läder gamacher
källa

För att se mer oskyldig och uppfriskande är det viktigt att ha ett vitt element i mixen. Till exempel kan du bära en vit tunika-halsduk som mittpunkten för din outfit och para ihop den med svarta läderbyxor och ett par svarta läderstövlar i läder. För en avslappnad look, komplettera denna outfit med en lång solbränd stickad halsduk.

Grå halsduk med infinity-halsduk och leggings

grå halsduk med infinity-halsduk och leggings
källa

Att se reserverad betyder inte att du inte kan se vacker ut. Denna outfit är ett bra exempel på det. För att komplettera den här fina och lågmälda outfit, lägg en grå lång halsduk med en svart infinity stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta leggings och ett par mockaskinnkängor i mocka för att se snygga och snygga ut.

Ljusgrå stamtryckt lång fransad halsduk med svarta lårstövlar

ljusgrå stamtryckt lång fransig halsduk med svarta, lårhöga läderstövlar
källa

En lång kofta med maximal längd kan också betraktas som en halsduk, eftersom den ser väldigt lika ut och skapar samma luftiga känsla. I det här fallet kombineras den ljusgrå maxikoftan med stamtryck med en svart mini-skiftklänning. Lägg till ett par svarta läderhöga stövlar för att se snygga och attraktiva ut.

Grå ribbstickad halsduk med rippade svarta skinny jeans

grå ribbstickad halsduk med rippade svarta skinny jeans
källa

Detta är en mysig och snygg grå och svart outfit. För att uppnå detta kan du bära en ljusgrå ribbad stickad halsduk med en matchande lång grå kashmirduk. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se smala och smala ut. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Grå halvärmad tröja med svart långärmad topp och brunt läderväska

grå halvärmad tröja med svart långärmad skjorta och brun läderväska
källa

För att forma denna mysiga och snygga lagerlagring kan du bära en grå haleshalsduk över en svart långärmad tröja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att se mer elegant och attraktiv ut.

Grå ljudduk med en färgglad rutig halsduk

ljunggrå halsduk med en färgglad rutig halsduk
källa

För att se ungdomlig och uppfriskande kan du bära en grå halsduk med en färgglad rutig halsduk för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter och rippor. Använd grå mockaskor för att komplettera utseendet.

Här är den stickade halsduken som kan få dig att se väldigt mysig och lättillgänglig ut. Prova dem och se om de passar din karaktär bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*