Hur man utformar sportkavaj

Hur man utformar sportkavaj

När det gäller kavajer kanske du tänker på de typiska snygga casualkläderna du kan bära för jobbet, som består av en monterad mörk kavaj och mörkblå skinny jeans. Det är ingen tvekan om att en sådan outfit ser snygg och elegant ut. Idag ska jag dock prata om något annat med sportblazrar. Vad det är är i grunden en sportjacka som kommer i form av en passande skärjacka i blazer-stil. Du kan bära den både som en del av din casual street outfit och som en running outfit. Låt mig nu visa dig några riktigt fina idéer för sportblazeroutfit som jag har samlat.

Vit sportkavaj med beskuren linne och mini-shorts


källa

För att starta den här listan med sportutrustningsidéer med ett super sportigt utseende, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen, bär en vit kort linne och en vit sportkavaj över den. Koppla ihop dem med ett par mörkblå mini-lädershorts och svarta leggings. Använd vita sneakers för att göra kläderna rena och eleganta.

Grå sportkavaj med t-shirt och löpshorts

grå sportkavaj med t-shirt och löpbyxor
källa

För att skapa ett mysigt och diskret sportigt utseende, prova denna helt grå outfit. Till toppen kan du bära en grå t-shirt med en grå sportjacka. Kombinera dem med grå och gula ljungbyxor. För skorna kan du helt enkelt bära ett par grå och vita sneakers för att komplettera outfit med en extra sportig touch.

Mörkgrå sportjacka med rosa topp och löpband

mörkgrå shortsjacka med rosa topp och löpande damask
källa

För att uppnå det här superavslappnade och sportiga utseendet kan du bära en grå och svart tryckt sportjacka över en rosa linne med scoop-hals. Koppla ihop dem med grå löparbyxor så att de ser smala och långa ut. För skorna kan du bära ett par rosa löparskor för att se mer ladylike ut och lättillgängliga.

Svart sportjacka med matchande tröja

svart sportjacka med matchande träningsbyxor
källa

För dig som bara letar efter en lågprofilslöpning som ser anständig ut, här är en idé för dig. Du kan bara ha en svart t-shirt med en svart sportjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta byxor i nylon. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att slutföra kläderna på ett minimalt sätt.

Rosa och svart sportkavaj med halvtransparent linne med en urringning

rosa och svart sportkavaj med halvtransparent linne med scoop-halsringning
källa

För att se mer ladylike ut är det enklaste sättet att bära en rosa jacka, i det här fallet en rosa och svart sportjacka. Bär den över en svart, halvskinnig sporttopp. Koppla ihop dem med svarta byxor och ett par svarta och vita löparskor för att se naturliga och attraktiva ut.

Svartvitt tryckt jacka med nylonlöpningsbyxor

svartvitt tryckt jacka med löpbyxor i nylon
källa

Här är en väldigt cool och lekfull outfit. Sportjackan här är en svartvitt tryckt jacka som ser väldigt iögonfallande och sportig ut. Bär den över en svart, halvskinnig t-shirt. Kombinera dem med svarta nylonbyxor med en avslappnad passform och ett par svarta och vita träningsskor.

Vit sportkavaj med minishorts i syntetiskt läder

vit sportkavaj med minishorts i syntetiskt läder
källa

Denna outfit är lätt min favorit på den här listan. Varje del av klädseln verkar bara fungera bra tillsammans. För att forma detta utseende kan du bära en vit sportkavaj med subtila svarta randiga detaljer. Kombinera den med en vit t-shirt och svarta lädershorts. Använd vita sneakers och en svart basebollkeps för att komplettera detta snygga utseende.

Vit korta sportjacka med svarta joggerbyxor

vit kortärmad sportjacka med svarta joggbyxor
källa

Här är en outfit som visar hur du bygger en snygg street outfit runt en sportkavaj. För att uppnå detta utseende kan du bära en beskuren vit sportkavaj med svarta byxor. En svart choker och ett par vita träningsskor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Röd sportjacka med bälte och matchande joggbyxor

röd sportjacka med bälte och matchande joggbyxor
källa

Du kan till och med bygga en lågmäld sexig outfit runt en sportjacka. I det här fallet är jackan en röd longline-sportjacka med ett bälte och en T-shirt under. Koppla ihop den med matchande röda träningsbyxor och vita sneakers för att komplettera detta iögonfallande utseende.

Svart casual blazer med vit t-shirt med en avslappnad passform

svart casual blazer med vit t-shirt med avslappnad passform
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du bära den här svarta sportkavaj som ser nästan ut som en typisk kavaj. Kombinera den med en avslappnad fit vit t-shirt och svarta chinos. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att komplettera klädseln i stil.

Svart sportjacka med vit halsringning och ljusrosa byxor

svart sportjacka med vit topp med scoop-halsringning och ljusrosa byxor
källa

För dig som vill se mindre formell ut på jobbet kan du byta ut din signaturblazer med en mer avslappnad. Du kan till exempel ha på dig en svart sportblazarjacka med en vit linne i öppen hals. Kombinera dessa bitar med ljusrosa byxor och vita spetsiga klackar för att se ladylike och luftiga.

Vit blazer med tryckt V-ringning och läderbyxor

vit kavaj med tryckt V-ringad topp och läderbyxor
källa

För att skapa detta snygga och eleganta casual look kan du bära en vit casual blazer över en svartvitt tryckt V-ringad blus till toppen. Ett par svarta läderbyxor och svarta läderbyxor är en snygg kombination av båda.

Rosa jacka med vit sport-bh-topp

Rosa jacka med vit sport-bh-topp
källa

För att se sportig ut och ladylike samtidigt kan du helt enkelt ha på dig en rosa sportjacka över en vit figurkramande sport-bh-topp. Koppla ihop dem med svarta löpbyxor och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Här är idéerna för sportkavajkläder att prova om du letar efter något avslappnat eller sportigt. Du kan se yngre och mer energisk ut när du tar på dig en av dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*