Hur man utformar spetsiga loafers

Oavsett om du bär unga kläder eller damliknande kläder, kan du bära unisexskor göra din outfit riktigt unik och attraktiv. En av de typer av skor som kan ge denna effekt är spetsiga loafers. Om du tänker på det är det en blandning mellan de snygga spetsiga tåklackarna och de snygga och diskreta tofflorna. Det stora pluset med dem är att de är väldigt lätta att utforma. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina spetsiga tån loafers outfit idéer för att visa dig. Låt oss nu dyka in.

Vit kavaj med grå, rippade slim fit jeans och svarta, rutiga, spetsiga tåskor


källa

Här är vad du behöver göra för att få den affärsavslappnade outfit som får dig att se elegant och uppfriskande ut samtidigt. Bär en ljusblå skjorta med knappar och en vit kavaj över. Kombinera dem med en gråblå, slimmad ankeljeans. För skorna, ha ett par sällsynta grå och svarta spetsiga loafers för att ge stil till utseendet.

Ljusblå knapp-up skjorta med ankel jeans och vita och svarta spetsiga skor

Ljusblå skjorta med knappar, fotledsjeans och vita och svarta tofflor med spetsiga tår
källa

För att se mer avslappnad och pojkig ut på jobbet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en matchande ljusblå, slim-cut ankel jeans. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta och vita spetsiga läderskor och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Vit kort skjorta med knappar och ljusblå jeans med smal passform och spetsiga skor

vit, kort skjorta med knappar, ljusblå jeans med smal passform och spetsiga tåskor
källa

För att forma denna unika och reserverade sexiga outfit kan du bära en vit, lite beskuren skjorta med knappar och ljusblå slim fit-jeans med superlå midja. För skorna, ha ett par svarta spetsiga mockaskor. Lägg till en svart läder axelväska till mixen för en snygg touch.

Heather Grey Chunky V-ringad tröja med läderjackor och tofflor

grå, tjock V-ringad tröja med läder leggings och tofflor
källa

För att forma denna svarta och grå outfit som ser väldigt konstnärlig och snygg ut, kan du bära en ljunggrå tjock V-ringad tröja till toppen. Kombinera den med svarta, smala, korta läderbyxor. Lägg till ett par svarta spetsiga mockaskor och en svart läderhandväska för att se cool och mörk ut.

Vit knäppt skjorta med jeans i smal passform av High Rise och spetsiga skor i svart läder

vit skjorta med knappar, jeans i smal passform och tofflor i svart läder med spetsiga tår
källa

För att uppnå denna snygga och unisex-outfit är det viktigt att ha en vit smal skjorta med knappar. Den andra nyckeln är att bära jeans med hög midja och slim fit som kommer att flytta midjan upp och få dina ben att se extra långa ut. Bär ett par svarta spetsiga loafers för att lägga till en konstnärlig touch till det attraktiva utseendet.

Vit kabelstickad tröja med ärmlös ullrock och tofflor i rodnadrosa

vit kabelstickad tröja med röd, ärmlös ullrock och tofflor
källa

För att se elegant och professionell ut på jobbet, här är en snygg, lagrad outfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en vit tjock stickad tröja med en rodnande ärmlös ullrock. Kombinera dem med svarta skinny jeans och spetsiga svarta läderskor för att se snygga och rena ut.

Tvådelad, halvärmad, blå midiklänning med spetsiga läderskor

blå tvådelad midiklänning med halva ärmar och spetsiga läderskor
källa

Detta är en mycket minimal och vacker outfit. Som klädkärna bär du en blå tvådelad klänning som består av en blå långärmad topp och en blå midikjol med en slits. För ett mer unikt och elegant utseende, komplettera ditt utseende med ett par svarta spetsiga läderskor.

Röd, tjock tröja med matchande minikjol och vita, spetsiga skor

röd, tjock tröja med matchande minikjol och vita tofflor med spetsiga tår
källa

För att se skarpt och vackert ut samtidigt är detta röda mysiga utseende för dig. Bär en röd, tjock stickad tröja med en röd och grå rutig kashmir lång halsduk. Kombinera dem med en ljusröd minirater kjol. För skorna, ha ett par rosa spetsiga loafers för att komplettera utseendet med elegans.

Vit ärmlös topp med beskuren linnebyxa

vit ärmlös topp med förkortade linnebyxor
källa

För att forma denna luftiga och rena look är det en bra idé att använda färgen vit som basfärg. Bär bara en vit chiffonglinne med rak, linjär byxa med rak avskärning och en avslappnad passform. Lägg nu till ett par vita spetsiga loafers för att förvandla denna outfit till en helt vit outfit, bokstavligen.

Svart tröja med urringning, vit midikjol med slits och spetsiga skor

svart tröja med scoop-halsringning med vita midisplit och spetsiga skor
källa

För att skapa det lågmälda sexiga svartvita utseendet som inte nödvändigtvis innebär att visa upp mycket hud kan du börja med en svart stickad tröja med scoop-hals. Koppla ihop den med en vit midikjol med en sidoslitsdetalj. För skorna, ha på dig ett par svarta spetsiga loafers för att lägga till stil och klass i denna outfit.

Svart, tjock stickad tröja med mörka jeans med raka ben

svart, tjock stickad tröja med raka mörka jeans
källa

Så du kan bygga en mycket unisex-outfit runt tofflorna. Nyckeln är att bära stora bitar. För en topp, bära en svart, tjock stickad tröja och mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att se mörka och svala ut. Lägg till en svart läderhandväska till mixen om du vill se ännu mörkare ut.

Vit, kort, ärmlös topp med mini-shorts och tofflor i blå denim

vit, kort ärmlös topp med blå jeansshorts och tofflor
källa

För att hjälpa dig att se smal och uppfriskande ut, här är en outfit som visar ett trevligt trick som kan hjälpa dig med detta. Bär en vit, lätt beskuren ärmlös blus för toppen. Koppla ihop den med superhöga jeansshorts för att visuellt flytta midjan uppåt. Kombinera dem med svarta loafers för en snygg touch.

Svart tröja med vit pojkvänskjorta & smala jeans

svart tröja med vit pojkvänskjorta och smala jeans
källa

För att se enkelt och konstnärligt ut kan den här svarta och vita outfit hjälpa dig med det. Bär en svart tröja med en vit skjorta med knäppning på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga loafers för att se coola och attraktiva ut.

Här är idéerna med spetsiga tofflor, som enkelt kan få dig att se unisex och snygg ut. Testa dem och du kommer att se den magiska beröringen som kommer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*