Hur man utformar spetsar på axlarna

Hur man utformar spetsar på axlarna

Jag är väldigt lik koftan och halsduken, och jag anser att axelryckningen är något som omedelbart kan ge mycket stil till olika typer av kläder. Idag ska jag prata om en väldigt specifik typ av axelryckningar, vilket är den spetsiga axelryckningen. De flesta av er kanske redan vet att en vit spetsryckning är den perfekta matchningen för en bröllopsklänning, så jag ska inte bara uppskatta dessa typer av kläder. I det här blogginlägget kommer du att se en mängd olika idéer för spetsryckningsutrustning som är lätta att ta fram. Låt oss hoppa direkt in.

Teal Lace Shrug Shrug med Black Slip Dress


källa

Jag ska börja denna underbara lista med en mycket feminin och elegant outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en kricka på axeln över en svart miniklänning med slip. För skorna kan du helt enkelt ha på dig ett par svarta balettlägenheter för ett mer elegant och formellt utseende eller ett par rosa klackar för ett mer uppfriskande utseende.

Vit virkad spetsryckning med västtopp och smala jeans

svart virkad spets ryggväst topp skinny jeans
källa

Detta är ett mycket uppfriskande och bedårande utseende. Axelrycket är en vit virkad spetsryckning. Bär den över en vit västtopp och para ihop den med svarta skinny jeans. Håll skorna uppfriskade genom att bära ett par vita sandaler.

Blushrosa bolero spetsryckning med svart passform och utsvängd klänning

rodnad rosa bolero spets rygg axel svart passform och flare klänning
källa

Ibland kan du tänka på en spetsig axelryckning som något att bära med din cocktailklänning. Till exempel kanske du vill ha en rodnad rosa lacy rygg över en svart passform och flare cocktailklänning. Det kan inte bara få dig att se mer elegant ut, det kan också hålla dig lite varmare när du går in i festlokalen.

Svart axelryckning med vit topp och mörkblå skinny jeans

svart spets axelryckning vit topp mörkblå skinny jeans
källa

Du kan också tänka på en spetsig axelryckning som en slags mini-kofta att bära med en avslappnad outfit. Till exempel kan du bära en vit västtopp med en svart axel. Bär dem med marina skinny jeans och svarta ballerinaskor för ett elegant utseende.

Vit spets axelryck med Burgundy Silk Sheath Midi Dress

vit spets rygg i burgundy siden slida midiklänning
källa

Här är ett annat bra exempel på att ha på sig en spetsig axelryckning med en cocktailklänning. Den här gången är det en vit spetsig axelryckning som draperar över en burgundy sidenmantelklänning. För att se mer elegant och feminin ut kan du helt enkelt bära svarta ballerinor och en elegant svart läderkoppling.

Svart axelryckning med miniklänning i rosa bälte

svart axelband rosa bälte miniklänning
källa

För att få en uppfriskande och damliknande outfit som är perfekt för våren kan du bära en miniklänning med rosa bälte med en svart axel. Den rosa klänningen ser redan så vacker ut. Den svarta axelryckningen lägger bara till en liten feminin touch. Ett par svarta ankelbandsklackar och en stråhatt är allt du behöver för att slutföra denna outfit.

Svart spetsryckning med vit veckad V-ringningsklänning

svart spets axelryck vit v-ringad veckad skridsko klänning
källa

För de av er som snart är på väg till en cocktailparty men inte vill ha på sig en kostym, här är en väldigt lågmäld, men ändå elegant outfit som du kan tänka dig. Dräkten består av en vit skaterklänning med V-ringning, en axelryckning av svart spets och ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar.

Svart spets axelryckning med en grå figur-kramar miniklänning

svart spets rygg grå grå bodycon miniklänning
källa

En trevlig sak med en spetsig axelryckning är att den kan förvandla en alltför enkel outfit till en vacker. Till exempel skulle det vara lite för informellt för en cocktailparty bara att ha på sig en grå miniklänning i bomull och ett par svarta ballerinor. Genom att bära en svart axel är outfit riktigt elegant nu.

Marinblå axelryckning med tvåfärgad tyllklänning

Marinblå spets rygg två ton tyll klänning
källa

Här är en drömmande outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty. För att uppnå detta utseende, ha på dig en tvåfärgad tyllklänning, där den övre delen är en bomullstopp med en älskling i halsen och den nedre delen är en midjekjol av kricka. Använd en marinblå axelryckning när du går in i festlokalen och ta av den mitt i festen. För skorna passar ett par silverskor med öppen tå perfekt med klänningen.

Rosa axelryckning med blommaklänning för babydoll

rosa axelband blommig babydoll klänning
källa

För ett uppfriskande och glatt utseende kan du helt enkelt para ihop en rosa spetsryckning med en vit blommig babydollklänning. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att ge en feminin touch till utseendet.

Vit spetsryckning med brudtärneklänning

vit spets axelbrudtärna klänning
källa

Som nämnts tidigare passar en vit axel perfekt med en bröllopsklänning. Även om jag inte vill göra detta i fokus för detta blogginlägg, tycker jag ändå att jag bör nämna en outfit eller två som denna. Till exempel kan du bära en vit axelryckning med denna bodycon brudtärna klänning med en vit halsringning. Koppla ihop dem med vita klackar för att se rena och oskyldiga ut.

Långärmade axelryckningar i vit spets med brudklänning med bälte

långärmad vit spets axelbröllopsklänning med bälte
källa

Låt mig veta dig en annan bröllopsklänning. Den här gången är det en långärmad vit axelryckning som gör att bröllopsdräkten ser så mycket mer unik ut. Du kan helt enkelt bära den med en vit rörformad brudklänning och silverklackar med ett öppet tåband för att se elegant och feminint ut.

Ljusrosa axelryckning med svart skiftklänning

blekrosa axlar på axlarna svart skiftklänning
källa

Låt oss fortsätta titta på en fin färgkombination som gör att din cocktailparty-outfit ser vacker ut. Här har vi en ljusrosa lacy axelryckning som är ihop med en svart skiftklänning. Du kan helt enkelt komplettera kläderna med ett par silverklackar med en öppen tårem för att komplettera detta mogna och stilrena utseende.

Ljusgul lacy axelryckning med en vit pinafore

blekgul spets som rycker på sig den vita pinafore klänningen
källa

Detta är förmodligen en av de mest kreativa kläderna i listan. Titta bara på det ljusgula mössan. Det är ett så sällsynt men ändå vackert objekt. Koppla ihop den med en ljusgul lacy axelryckning, en vit midiklänning i tanken och en vit fotledsrem med klackar med öppen tå för att komplettera detta uppfriskande och vackra utseende.

Teal spetsryckning med matchande midiklänning

blågrön spetsryck av matchande midiklänning
källa

Hittills har jag inte visat dig hur det skulle se ut att para ihop en spetsig axel med en matchande klänning. Ovanstående bild har svaret för dig. Att bära kricka lacy shrug med den matchande lacy midiklänningen och blekrosa klackarna kanske inte är lika prickiga som andra kläder på den här listan, men det är fortfarande en mycket elegant och bekväm look.

Hoppas att du tycker att dessa lacy shrug-outfitidéer är användbara. Om du fortfarande letar efter andra outfitidéer att inspirera bör du kolla in andra blogginlägg på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*