Hur man utformar spets topp

Vanligtvis gör en spets topp att du ser mogen ut. Förresten har ett moget utseende inget att göra med åldern. Det är verkligen en komplimang. Det handlar emellertid om spetspeplumtoppen, spetselementet, oavsett anledning, gör att toppen ser mer uppfriskande och flickaktig ut. Jag kan inte riktigt förklara varför, men jag kan definitivt visa dig några bevis genom att visa dig alla dessa uppfriskande kläder nedan. Vad du håller på att se är några riktigt snygga peplum top outfit idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Vit ärmlös spetspeplum med smala chinos med svarta anklar


källa

Som nämnts tidigare ser den här listan över outfitidéer mycket uppfriskande ut. Den första outfit är redan ett bra bevis på hur uppfriskande du kan se ut med spetspeplum. För att uppnå detta underbara utseende kan du bära en vit spets ärmlös peplum topp med svarta smala chinos. Komplettera din outfit med ljusrosa klackar för en feminin touch.

Vit peplumtopp med kammad fåll och pojkvänjeans med ärmslut

vit spetspeplum med korsad fåll och pojkvänjeans med manschett
källa

Detta är ett annat mycket uppfriskande utseende, men den här gången har det lite mer stil och seghet i mixen. För att forma denna outfit kan du bära en vacker vit kortärmad peplum-topp med en klyvad fåll och pojkvänjeans med manschett och rippad kant. Använd ljusrosa öppen fotledsremmar och en vit läderhandväska för att avsluta utseendet.

Långärmad peplumtopp i svart läder och spets med smala byxor

Långärmad peplumtopp i svart läder och spets med smala byxor
källa

Detta är en mycket unik och fantastisk peplum-topp. I detalj är det en svart spets- och läderhybrid långärmad peplumtopp i spets. För att utforma kan du helt enkelt bära den med ett par svarta skinny byxor och ett par remmar sandaler. Resultatet är ett anmärkningsvärt och coolt svart utseende.

Vit ärmlös topp med spetsiga skinny jeans


källa

För att se lite mer märkbar ut, här är en business casual outfit som du kanske vill prova. Tricket är att para ihop din vita spets ärmlösa topp med en guldkedja. För resten av klädseln, använd gråblå skinny jeans och ett par rosa klackar för att komplettera klädseln på ett enkelt och snyggt sätt.

Röd peplum spets topp med rodnande rosa läderjacka

röd peplumtopp med spets i rosa läderjacka
källa

Här är en outfit som visar hur man använder färger mer kreativt. Bär en röd spets topp med en rodnad läderjacka för toppen. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med manschetter och rippor. Bär ett par rosa bandiga sandaler och en röd läderhandväska för att komplettera detta iögonfallande utseende.

Vit topp med spetsar i spets med kepsärmar och blå bomullsbyxa med prickar

vit spetspeplum med kepsärmar och blå prickiga bomullsbyxor
källa

Fram till den här tiden har jag visat dig många kläder som involverar jeans, oavsett om det är skinny jeans eller pojkvänjeans. Låt oss bli lite mer kreativa för just den här outfit. För att utforma den vita peplumblusen med kepsärmar kan du bära blå och vita avloppsbyxor av bomull med subtila prickmönster. Använd ljusrosa klackar för skorna för att komplettera utseendet.

Röd spets topp med figur-kramande midikjol

röd spets topp med figur-kramande midikjol
källa

Här är en mycket iögonfallande röd cocktailpartydräkt som gör att du kan sticka ut från mängden utan att behöva visa din hud. För att uppnå detta utseende, kombinerar du helt enkelt en röd spetspeplum med en matchande, figurkramande midikjol. Koppla ihop dem med röda klackar med öppen tå för en bokstavligen helt röd look.

Vit peplumtopp i spets med grå skinny jeans

vit peplumtopp i spets med rosa rygg och rosa skinny jeans
källa

För att se mer uppfriskande och tillgängligt ut, är det ett bra alternativ att använda den vita och ljusgrå färgkombinationen. För att applicera detta på din outfit kan du bära en lågryggig vit peplum-topp och ljusgrå skinny jeans. Bär rosa klackar för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Använd den med en vit kofta och svarta skinny jeans

vit kofta och svarta skinny jeans
källa

För att se ännu mer tillmötesgående och mysig ut kan du bära en vit kofta över en vit spetsblommor. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och vita remmar sandaler med raffinerade silver paljettdetaljer.

Rosa halterneck spets topp med gula klackar

rosa halterneck spets topp med gula klackar
källa

Detta är en väldigt ladylik och glad streetoutfit tack vare den strålande färganvändningen. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en rosa peplumtopp med grimtopp och grå skinny jeans. Använd citrongula spetsiga klackar och en svart läderhandväska för att göra din outfit stilfull och muntra.

Vit ärmlös topp med boho långt halsband och koppling med leopardmönster

vit ärmlös topp med långt boho-halsband och koppling med leopardtryck
källa

Om du vill se mer mogen ut kan du lägga till ett leopardtryckselement till mixen. Till exempel kan du bära en vit spets ärmlös peplum med en leopardtryck koppling. För resten av klädseln, använd smala jeans med blå revben och manschetter, bruna remmar och en lång boho-stil halsband för att ge mer stil till klädseln.

Vit peplumtopp med svarta skinny jeans och bandband häl

vit peplum-topp med svarta skinny jeans och bandklackar
källa

Detta är en mycket minimal och attraktiv outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit spetsig peplum-topp med svarta skinny jeans. Bär ett par rosa klackar för skorna för att lägga till en damliknande touch till den super enkla klädseln.

Neonrosa spets topp med svarta jeans


källa

För de av er som inte är rädda för att vara centrum för uppmärksamheten kan du definitivt bära denna chockerande rosa spets ärmlösa peplum topp. Med en iögonfallande topp som den här kan du hålla saker enkelt för resten av kläderna. Bär bara svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att avsluta utseendet snyggt.

Röd peplum spets topp med svarta ballerinor

röd peplum spets topp med svarta ballerinor
källa

Här är en annan väldigt ljus outfit byggd runt den här röda spetsen med kort ärm. Du kan enkelt para ihop den med svarta smala chinos och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera detta enkla men eleganta affärsavslappnade utseende.

Ljusgul peplumtopp med bälte och vit, figurkramande minikjol

Ljusgul peplumtopp med bälte och vit, figurkramande minikjol
källa

Detta är en mycket elegant och uppfriskande street outfit som också kan ses som en borderline cocktail party outfit. För att uppnå detta utseende, använd bara en ljusgul spetspeplum med ett bälte och en vit minikjol. Kombinera dem med ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera kläderna på ett enkelt och damligt sätt.

Här är de spetsiga idéerna för peplum-toppkläder som jag verkligen vill dela med dig. För de av er som normalt inte vill ha spetsar kan de uppfriskande kläderna som nämns ovan vara en utmärkt utgångspunkt för att lägga till den här aspekten av ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*