Hur man utformar Sparkly Crop Top

För dig som letar efter kläder för att se prickiga men naturliga ut på en cocktailparty eller en tjejkväll, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar den gnistrande crop top, något som får dig att se blank och reserverad sexig ut. Vissa människor kanske tror att grödan är något som är mycket svårt att dra av sig. Det finns faktiskt sätt att utforma det som inte kräver att du är i toppform för att se bäst ut. Låt mig nu visa dig några riktigt fina glittrande idéer om toppkläder som jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Silver mousserande crop topp med svart läder wrap kjol


källa

För att starta den här listan med underbara outfitidéer ska jag visa dig en som är både sexig och cool. För att uppnå det fantastiska cocktailpartyutseendet kan du bära en silverglittrig crop top med en svart omslags kjol i hög midja läder. Bär svarta strumpor och ett par svarta läderstövlar för att göra din outfit stilfull.

Brons Sparkly Crop Top med svart höglåg bomullsminikjol

Brons glitter crop top med svart bomulls minikjol
källa

Detta är en ganska liknande outfit till den tidigare outfit, men användningen av den höga, låga kjolen gör att outfit ser ännu mer unikt ut. För att forma denna outfit kan du bära en gnistrande brons topp med en svart hög låg minikjol. Koppla ihop dem med ett par silverklackar med ett öppet tåband för ett ännu mer elegant utseende.

T-shirt i rosa guld med svarta minishorts

Kort t-shirt i rosa guld med svarta minishorts
källa

Här är en lite mer ungdomlig och luftig outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en rosafärgad, beskuren T-shirt. Koppla ihop den med en svart, flytande mini-kort för att se relativt avslappnad ut. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att se smala och rena ut.

Vit mock-neck beskuren t-shirt med gnistrande blommdetaljer

vit kort t-shirt med stand-up krage och glittrande blomdetaljer
källa

För att uppnå det här coola och vackra utseendet kan du bära en vit beskuren t-shirt med en uppstående krage som är avslutad med snygga och glittrande blommiga broderdetaljer. Kombinera den vackra toppen med ljusblå slim fit-jeans med låg höjd. Använd ett par vita spetsiga klackar för att skorna ska se uppfriskande och elegant ut.

Svart glittrande crop topp med matchande midikjol

svart, glittrande crop top med matchande midikjol
källa

För att forma den enkla och snygga cocktailparty-outfit kan du bara bära en svart glittrande beskuren tee för toppen. Koppla ihop den med en svart, glittrande, midjekjol med hög midja. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att komplettera klädseln.

Roséguldfärgad crop top med vit minikjol

Rosiguld figur-kramar crop top med vit minikjol
källa

Att se ladylike och uppfriskande är att använda en kombination av rosaguld och vitt för din cocktailparty en bra idé. Till toppen kan du bära en rosa guldfärgad, beskuren T-shirt. Kombinera den med en vit minikjol med hög midja och hög krage. För skorna, ha ett par silver metalliska klackar med öppna tår för en extra blank touch.

Silverglittrande halterneck-topp med svart A-linje midikjol i A-linjen

silver, glittrande halterneck topp med svart midikjol
källa

För dig som inte vill visa för mycket hud i midjan eller bara inte är i toppform, är tricket att se bäst ut hur som helst att para ihop din crop top med en hög kjol. Till exempel kan du bära en silverglittrande crop top med en svart midikjol med hög midja. Använd svarta ballerinor för att skorna ska se eleganta och smala ut.

Kort t-shirt med rund halsringning och ljusblå jeans

kort t-shirt med rund silverringning och ljusblå jeans
källa

Detta är en enkel outfit som är väldigt lätt att ta av. Ändå ser det tillräckligt bra ut att vara en kantlinjecocktailfestdräkt. Bär en topp med silverglittrande beskärning. Koppla ihop den med ljusblå mamma-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se elegant och rent ut.

Roséguld Sparkly Crop Top med Mini Mini Kjol med blå sammet

mousserande rosguld crop top med blå sammet mini kjol
källa

För att uppnå detta absolut vackra och minimalistiska cocktailparty-utseende kan du bära en rosa guldfärgad, beskuren, figurkramande linne med en mörkblå, sammetslen minikjol. För skorna kan du bära ett par silvermetalliska ankelremmar med öppna tår. Bär en liten och elegant svart koppling för att göra det här fantastiska utseendet.

Brons kort linne med svarta chinos och filthatt

Kort bronslinne med svarta chinos och filthatt
källa

För att se konstnärligt och kreativt ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en glittrande ärmlös topp i brons för toppen. Koppla ihop den med svarta, smala klänningbyxor med hög midja. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och långa ut. Slutligen lägg till en svart filthatt för att se konstnärlig ut.

Mörkblå, kortklippt, gnistrande undertröja med matchande mini-shorts med kammad fåll

mörkblå, kort, glittrande kavaj med matchande minishorts med kammad fåll
källa

Detta är en sexig och iögonfallande outfit som är särskilt lämplig för dig som ser bra ut i blått. För att forma denna outfit kan du bära en blå, glittrande, beskuren kavaj och kombinera den med en matchande blå, gnistrande minishorts med korsad fåll. Använd mockaklackar med blå spetsig tå som passar perfekt till resten av kläderna.

Silverfärgad, glittrande crop top med halva ärmar och en vit midjekjol med hög midja

silverglittrande crop topp med halva ärmar och vit midikjol med hög midja
källa

Att ha på sig en crop top betyder inte nödvändigtvis att du visar hud. Du kan till exempel ha på dig en silverglittrande crop top med halva ärmar och paljetter med en superhög vit flare midikjol för att se tunn och lång ut utan att visa någon hud i midjan. Kombinera dessa bitar med gula spetsiga tåklackar för en glad touch.

Silver och svart rutig crop top med minikjol med rosa fransar

silver och svart rutig crop top med minikjol med rosa fransar
källa

För att få den snygga och lågmälda sexiga klädseln kan du bära en silver och svart rutig gnistrande topp med en rosa eller grå omslags kjol med mini fransar. För skorna, ha på dig ett par elfenbensläder mittkalvstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Här är de glittrande idéerna för crop top outfit som jag vill dela med dig. Det är faktiskt mycket roligt att ha på sig något glänsande då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*