Hur man utformar söta shorts

Detta är en mycket speciell upplaga av blogginlägget med outfitidéer. Till skillnad från de flesta andra blogginlägg som jag har skrivit om väldigt specifika artiklar som den broderade denimjackan eller den flätiga maxiklänningen, ska jag göra en mycket allmän utställning av söta shorts. De kan sträcka sig från jeansshorts till tofsshorts. Jag vill bara göra detta blogginlägg kreativt och underhållande. Vad du håller på att se är några av de bästa söta shorts outfit idéer. Låt oss dyka in.

Söta shorts med blommtofsar och vit tryckt t-shirt


källa

För att börja med den här coola listan över idéer med söta shorts, ska jag visa dig den sötaste typen av shorts, tofsens mini shorts. Dessa speciella tofsshorts är tryckta med blommor. Du kan enkelt skapa en glad och avslappnad outfit genom att bära den med en vit t-shirt.

Vit långärmad beskuren T-shirt med rosa mini-söta shorts

vit långärmad kort t-shirt rosa mini söta shorts
källa

Om du pratar om att vara söt när du lägger till ett rosa element i din outfit har du en god chans att se snygg ut. Du kan till exempel ha på dig ett par rosa mini-shorts med en vit långärmad beskuren T-shirt. Bär ett par high-top Converse för att komplettera det här sexiga och sportiga utseendet.

Marinblå spetsiga shorts med vit knapp upp skjorta

Marinblå spetsiga söta shorts med vit knapp
källa

När vi pratar om spetsar associerar vi det vanligtvis med kläder som ser mogna ut. Dessa mini-shorts av mörkblå spets ser dock väldigt ladylike ut och söta, särskilt när de är ihop med en snygg vit skjorta med knappar. Koppla ihop dessa bitar med ett smalt brunt bälte och ett par ljusrosa klackar för att komplettera outfit.

Marinblå ananastryckta tofsshorts med vit ärmlös blus

Marinblå ananastryckt tofsshorts vit ärmlös blus
källa

Eftersom ämnet för detta blogginlägg är de söta shortsen är det dags att ta fram några frukttrycksshorts. Denna speciella shorts är en mörkblå ananas tofsshorts. Du kan para ihop denna extremt söta bit med en vit ärmlös blus. Koppla ihop dem med ljusrosa sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Svart ärmlös blus med vita shorts med kantad fåll

svart ärmlös blus vit kammad söta shorts
källa

Ibland behöver en söt look inte nödvändigtvis ha några söta mönster. Till exempel har detta par minishorts med en vit kammad kant den snygga snittet som gör att den ser vacker ut. Kombinera bara shortsen med en svart ärmlös blus och naken plattformsskandaler för att se elegant och vacker ut.

Svart sammetskjorta med vita spetsshorts

svart sammetskjorta vita spetsshorts
källa

Här är en snygg och iögonfallande arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en sammetskjorta med svart knapp ned för att se djup och professionell ut. Koppla ihop den med spetsiga minishorts för en uppfriskande och söt touch. För skorna, ha ett par silvermetallklackar med spetsiga tår för att klä ut kläderna.

Vit genom att passa beskuren t-shirt med svarta och silver shorts

vit figur-kramar kort t-shirt svart och silver shorts
källa

När sommaren kommer när alla bär t-shirts och jeansshorts, här är en outfit som gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit bodycon-beskuren t-shirt med svarta och silverminneshorts. Använd den med en låg vit Converse för ett rent och enkelt utseende.

Ljusrosa ribbad väst med vita mini-jeansshorts

ljusrosa ribbad väst ovanpå vita mini jean shorts
källa

Denna outfit är super chic och snygg. För att uppnå detta kan du bära en ljusrosa, ribbad, beskuren beskuren västtopp med söta vita mini-jeansshorts. Bär en lång vit virkad jacka över delarna. Slutligen ha på dig en vit låg Converse för att slutföra den här fantastiska lagerdräkten.

Svart västtopp med tribal tryckta söta mini shorts

svart väst topp tribal tryckta söta mini shorts
källa

Detta är ett mycket enkelt utseende som har mycket karaktär. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart västtopp med en svartvitt tribalprint mini-shorts. Bär ett par svarta klackar med öppna tå med skorna för att lägga till en elegant touch på kläderna.

Vit t-shirt med blå manschetshorts i manschett

vit t-shirt med muddar och blå mini-jeansshorts
källa

Även om blå jeansshorts är mycket vanliga kan de också se väldigt söta ut om du vill att paret ska ha rätt klipp och matcha dem med rätt bitar. Till exempel, här är ett sött och underbart par blå manschett med shorts i ärmslut. Du kan bära den med en vit tryckt t-shirt och rosa sandaler för ett bedårande utseende.

Vit knappblus med söta svarta och rosa tryckta, flytande shorts

vit knapp-up blus svart och rosa tryckta söta flytande shorts
källa

Låt oss nu titta på dessa flytande shorts som ser riktigt söta ut. Det är ett par svarta och rosa tryckta flytande shorts. Du kan bara para ihop den med en vit nedskjortad skjorta för att se snygg och tunn ut. För skorna, ha ett par bruna läderskor med öppna tå för att komplettera utseendet med elegans.

Vit chiffongtopp med ärmslut och orange tryckta, flytande shorts

vit chiffongtopp med kepsärmar och orange, flytande shorts
källa

För att få ett luftigt sommarutseende kan du bära en vit chiffongmuffärm eller en ärmlös topp. Kombinera den med orange flytande shorts istället för jeansshorts för att se ännu mer tillmötesgående och vackert ut. Använd vita sandaler för skorna för att göra outfit mer uppfriskande.

Ärmlös topp i ljusrosa chiffong med tryckta shorts

vita ärmlösa shorts med chiffongtopp
källa

För att se mer ladylike och elegant ut kan du bära den med en ljusrosa ärmlös chiffongblus. Kombinera den med en tryckt, flytande mini-shorts, som också hålls i ljusrosa. Använd neonrosa klackar med öppna tår för skorna för att ge det övergripande utseendet en särskilt feminin touch.

Grå jeansjacka med blå mini-shorts

grå jeansjacka blå mini jeansshorts
källa

När allt kommer omkring är de blå jeanshortsen du kan ha mycket mycket söta i och för sig. Det bästa är att de är mycket mångsidiga. Du kan till exempel kombinera dem med en grå t-shirt och en grå jeansjacka. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för en avslappnad finish.

Chambray-skjorta med rosa tryckta Flowy Cute shorts

Chambray skjorta rosa tryckta flytande söta shorts
källa

Här är ett par riktigt söta rosa flödande shorts. Du kan enkelt para ihop den med en vit V-ringad t-shirt och en blå jeansjacka. Bär ett par färgglada sandaler för skorna för att göra outfit ännu vackrare och flickigare.

Jag hoppas att du gillar de söta shorts outfit idéer jag just delade med dig. Om du vill att den här typen av blogginlägg med outfitidéer ska vara användbara bör du kolla in andra liknande inlägg som du kan hitta på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*