Hur man utformar solbränna ankelstövlar

Idag vill jag dela med dig några tips om hur du utformar de ljusbruna fotkängorna så att du ser väldigt snygg ut. För dig som tycker att de svarta läderstövlarna är lite för mörka och glänsande, är de ljusbruna fotkängorna ett bättre val så att du kan se bra ut medan du är reserverad. För att lära sig att utforma det finns det inget bättre sätt än att titta på en trevlig referens. Vad jag ska visa dig är några av de bästa idéerna för brun ankelboots outfit jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Grå, tjock tröja med en brun, platt hatt och ljusbruna fotkängor


källa

För att starta den här listan över snygga och lite pojkaktiga outfitidéer visar jag dig först ett unikt och konstnärligt utseende. En grå överdimensionerad kabeltröja och svarta slim-fit läderbyxor är det perfekta ackompanjemanget till denna outfit. Koppla ihop dem med en brun platt hatt. För skorna, ha ett par solbränna mockasko stövlar för att slutföra utseendet.

Vit tröja med blå ribbade skinny jeans och ljusbruna fotkängor


källa

Detta är en mycket enkel och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, slå ihop en vit kabeltröja med blå manschettmager jeans. Använd ett par ljusbruna mockaskor för skorna. Lägg till en snygg brun crossbody-väska för lite mer stil.

Svart tjock tröja med ljusblå slim fit jeans och ljusbruna läderstövlar

svart, tjock tröja med ljusblå jeans i smal passform och ljusbruna läderstövlar
källa

För att få den snygga och rena kläder som du kan ha på dig både som en street outfit och en casual casual outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart tjock stickad tröja och ljusblå smala jeans. För skorna kan du bära ett par solbränna stövlar i läder för att slutföra kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Kamelullrock med ribbad vit turtleneck

Kamelullrock med ribbad vit turtleneck
källa

För att uppnå denna lager, lagerlagring kan du bära en krämfärgad ribbad tröja med en sköldpaddshals och en ljusbrun ullrock på toppen. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med manschetter och ett brunt läderbälte. För skorna, ha på dig ett par solbränna mockasko stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Blå och vit tryckt kungsblå chiffongblus med smala jeans

blå och vit tryckt kungsblå chiffongblus med smala jeans
källa

För att se skarp och naturlig ut samtidigt är här en outfit som du kanske vill prova. Bär en blå och vit tryckt chiffongskjorta med knappar på toppen. Kombinera den med matchande blå skinny jeans. Bär ett par bruna stövlar i läder och en handväska i brunt läder för att göra utseendet komplett.

Grå tröja med vit chiffongblus och smala jeans

grå tröja med vit chiffongblus och smala jeans
källa

Detta är en outfit som använder en enkel och attraktiv färgkombination av vitt, blått och grått. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit chiffongblus med en grå kofta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans eller svarta leggings. Avsluta med grå crew strumpor och solbränna mockaskor för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med blå skinny jeans och ljusbruna läderstövlar

vit t-shirt med blå skinny jeans och bruna läderstövlar
källa

För att uppnå detta helt enkla och pojkaktiga utseende här är vad du behöver göra. För toppen är det bara att bära en smal vit t-shirt och stoppa in den. Använd den med blå skinny jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par solbränna mocka stövlar för att slutföra din outfit.

Grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och knälång kjol

grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och knälång kjol
källa

Det här är en vacker och mysig casual casual outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig på kontoret. Bär en kungsblå t-shirt med en grå bomberjacka till toppen. Kombinera dem med en blå tryckt knälång kjol. För skorna, använd ett par solbränna mocka korta stövlar för att slutföra utseendet.

Blushrosa långjacka med vit t-shirt och svarta skinny jeans

rodnande rosa longline kofta med vit t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna luftiga och ladylike outfit kan du bära en vit t-shirt med en rodnadrosa långstickad tröja för att skapa några helt vackra lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Låt oss vara lite mer kreativa för skorna genom att ha på oss ett par ljusbruna läderstövlar med öppna tår.

Blushing cardigan med mörkblå skinny jeans

rodnande kofta med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en annan härlig outfit som innehåller en kofta. Den här gången är det också en ljusrosa kofta. Du kan para ihop den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans för att se extra smal och ungdomlig ut. För skorna, använd bara ett par solbränna mockasko stövlar för att slutföra kläderna.

Ljusblå knapp-up skjorta med jeans med bälte och ljusbruna stövlar

Ljusblå skjorta med knappar, jeans med bälte och ljusbruna stövlar
källa

Detta är en väldigt enkel blå och brun business casual outfit som kan få dig att se ganska chic ut. För toppen, använd bara en ljusblå knappad skjorta. Kombinera den med blå slim fit-jeans och ett brunt läderbälte. Använd ett par solbränna mockasko stövlar för skorna för att komplettera utseendet.

Svart tröja med matchande skinny jeans

svart tröja med matchande skinny jeans
källa

För att få den nästan helt svarta outfit som kan få dig att se lång och tunn ut, här är vad du vill göra. Använd en svart tröja och svarta skinny jeans. Använd ett par bruna mockafotstövlar till skorna. Lägg till en svart läderkorsväska i mixen för att göra utseendet komplett.

Grå tröja med en ljusblå chambrayskjorta och en svartvit randig klänning

grå tröja med ljusblå chambray-skjorta och svartvit randig klänning
källa

För att forma denna mysiga och enkla outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar över en svartvit randig figurklädande miniklänning. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en grå tröja. För skorna, ha på dig ett par solbränna mockaskor för att komplettera utseendet.

Här är solbränna ankelboots outfitidéer som jag vill dela. Dessa stövlar kan naturligtvis ge en snygg touch till hela ditt utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*