Hur man utformar smock klänning

Hur man utformar smock klänning

En smockklänning betyder helt enkelt en klänning som passar löst. Det kommer vanligtvis i form av en miniklänning eller en knälång klänning, enstaka midiklänning. Det är en mycket allmän typ av klänning som innehåller mer specifika stilar som gungklänning och t-shirtklänning. Om du kommer hit för att lära dig mer om hur du utformar smockklänningen har du kommit till rätt ställe. Jag har sammanställt en lista över de bästa idéerna för klänningsdräkter. Låt oss kolla upp det.

Svartvit rutig smockklänning


källa

En av de mest populära typerna av smockklänningar är den rutiga klänningen. Denna svartvita rutiga smock mini-klänning är ett bra exempel på rutiga smockklänningar. För att bygga en avslappnad och snygg outfit runt den här luftiga klänningen kan du helt enkelt bära ett par korta bruna läderstövlar och en svart läderryggsäck.

Grå bomullsmockklänning

grå bomullsmockklänning
källa

Här är en mycket typisk grå t-shirtklänning som ser väldigt avslappnad och reserverad sexig ut. Det ser bäst ut när det bärs som en del av en enkel outfit utan jacka eller tillbehör. Du kan till exempel helt enkelt bära t-shirtklänningen med vita sneakers och resultatet skulle redan se väldigt bra ut.

Rutig smockklänning med uttalandekedja

Plaid Smock Dress Statement Necklace
källa

Medan en mock-klänning är en löst sittande klänning som är mer avslappnad och luftig, betyder det inte att du inte kan forma den mer formellt. Här är en affärsavslappnad outfit byggd runt en svartvit rutig smockklänning. Du kan enkelt para ihop den med ljusrosa spetsiga tåklackar och en uttalande kedja för ett enkelt och professionellt utseende.

Svart och vit rutig linneklänning

svart och vit rutig linneklänning
källa

Här är en fin och uppfriskande outfit som är perfekt för utomhus, särskilt på sommaren och våren. Bär bara en svart och vit rutig linne smock klänning med vita sandaler för att uppnå detta fantastiska utseende.

Chambray midi smock klänning

Chambray midi smock klänning
källa

Chambray-skjortan har alltid varit en viktig del av den avslappnade outfitvärlden. Nu, istället för ett lager, bära en chambray midi smock klänning så att du ser avslappnad och vacker också. För skorna är det bäst att bära en vit för att göra denna outfit till en uppfriskande blå och vit outfit. Antingen vita sneakers eller vita sandaler passar väldigt bra med klänningen.

Svart och grå prickig gungklänning

svart och grå prickig gungklänning
källa

För mig är detta den mest bedårande dräkten på listan. Du kan uppnå detta anmärkningsvärda utseende helt enkelt genom att bära en svart och grå prickig gungklänning med vita klackar och en snygg guld- eller silverkedja.

Grå och svart klänning med leopardmönster och mock-hals

grå och svart leopardmönstrad klänning
källa

Den här klänningen är en lekfull men feminin klänning. Det är en grå och svart midiklänning med leopardmönster och mock neck flare gjord av chiffon. Det är väldigt intressant att klänningen bärs med vita besättningsstrumpor och svarta och vita plattläderskor.

Rutig smockklänning med svart skinnjacka

rutig smock klänning svart läderjacka
källa

Om du vill bära en jacka med en smockklänning, skulle mitt första val vara den svarta skinnjackan medan denimjackan skulle vara knappt en sekund. Här är en outfit som inkluderar läderjackan. För ett elegant och avslappnat utseende kan du bära en svart och vit smock mini-klänning med en figur-kramande svart skinnjacka. Koppla ihop bitarna med vita loafers för att komplettera detta enkla och snygga utseende.

Vit ärmlös smockklänning med svarta klackar

vit ärmlös smock klänning svarta klackar
källa

För ett snyggt och lite konstnärligt svartvitt utseende kan du bära en vit ärmlös smockklänning med svarta spetsiga klackar. Lägg till en liten svart läderhandväska i mixen så att klädseln ser professionell ut för att vara en arbetsdräkt.

Svart puffärmad smockklänning med stövlar

svarta stövlar med puffärmar
källa

Ibland klipps en smockklänning inte bara löst, utan också överdimensionerad. Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur en överdimensionerad smockklänning kan bäras i stil. Bär den med en svart, överdimensionerad, överdimensionerad puffärmad smockklänning. Kombinera den med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för detta fantastiska utseende.

Vit och rosa smock midiklänning med balettklackar

vita och rosa smock midiklänning ballerinor
källa

Detta är en väldigt ladylik och något mogen vit och rosa midiklänning. Det skulle vara perfekt att ha den här klänningen avslappnad på fredagar, speciellt om du är en chef eller chef som behöver klä mer elegant och mogen. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta ballerinor för att göra kläderna enkla och snygga.

Grå miniklänning med ankelstövlar

grå mini smock klänning ankel stövlar
källa

Låt oss se mer ungdomliga och snygga ut nu. För att uppnå detta utseende, välj en grå rutig mini-smockklänning som ser avslappnad och luftig ut. Kombinera klänningen med svarta läderstövlar för ett snyggt, minimalistiskt utseende. För dig som är intresserad av liknande stövlar kanske du vill kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar ankelstövlar i läder.

Broderad chambray mini smock klänning med rosa stövlar

broderade chambray mini smock klänning rosa stövlar
källa

Som tidigare nämnts tillhör en skjortklänning också kategorin smock. Här är en som ser väldigt vacker och unik ut. Det är en broderad chambray-skjortklänning som kommer med klockärmdesignen och det underbara rosatrycket. Klänningen kombineras mycket kreativt med rosa stövlar i mitten av kalven och resultatet är förvånansvärt väl samordnat och ser bra ut.

Rutig puffärmad miniklänning med bälte

rutig miniklänning med puffärmar och bälte
källa

Här är en smockklänning med några vackra och sofistikerade detaljer. Det är en svartvitt rutig mini smock klänning med puffärmar och ett bälte. Klänningen ser redan så bra ut. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta läderstövlar för att skapa ett anmärkningsvärt snyggt och underbart utseende.

Hoppas att du gillar de smock dress outfit idéer jag just delade med dig. Om du gillar det här blogginlägget och tycker det är användbart, se till att kolla in våra tusentals outfitidéer som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*