Hur man utformar slipshorts

Hur man utformar slipshorts

Det finns tillfällen när du bara vill ha det där något i din outfit som kan få dig att se lite mer märkbar ut på ett helt naturligt sätt. I det här fallet kan ett par snygga shorts hjälpa till. I grund och botten är slipshorts shorts med en banddetalj. Den här enkla och subtila detalj ensam kan överraskande få dig att se mycket sötare ut. Det fantastiska med dem är att de är väldigt enkla att utforma. För att visa dig några sätt att utforma dem, har jag sammanställt några riktigt bra slips korta outfitidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Ärmlös topp i marinblå med vita shorts


källa

Mycket ofta kan du bygga några enkla och uppfriskande kläder runt slipshortsen. Låt mig börja, den här listan är en superren och minimalistisk casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en marinblå ärmlös topp med vita mini-slipshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Svart bodycon-t-shirt med rodnadslösa minikortshorts

svart bodycon-t-shirt med rodnande minishorts med rosa slips
källa

För att se extra lång och smal ut är det en bra idé att bära en svart passformig t-shirt på toppen. Förbättra det med en rodnadslösa miniklips för att se snygg och tunn ut. För skorna kan du antingen bära vita sneakers för att se uppfriskande ut eller svarta ballerinor för att se lite mer eleganta ut.

Vit t-shirt med manschetter och grön slips

vit t-shirt med manschetter och grön slips
källa

För att skapa denna enkla outfit som får dig att se överraskande uppfriskande och söt ut, börja med den vita t-shirt med lös passform ovan. Koppla ihop den med ett par gröna minishorts med hög midja. För skorna kan du bära ett par svarta och vita låga topp Converse för att se snygg och ungdomlig ut.

Vit kortärmad, kortärmad, kortärmad blus med gröna shorts

vit kortärmad blus utan axel med gröna slipshorts
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som kan bäras till jobbet kan du bära en vit off-the-shoulder, något beskuren blus med halva ärmar som fokus för din outfit. Kombinera det med ett par gröna mini-shorts med slips. Bär ett par nakna platta gladiator sandaler för att skorna ska se super chic ut.

Vit grafisk linne med scoop-halsringning och svarta shorts

vit grafisk linne med scoop-halsringning och svarta shorts
källa

För att uppnå denna minimala och attraktiva streetoutfit kan du bära en vit grafisk linne med öppen hals. Koppla ihop det med ett par svarta höghus-shorts. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor om du vill klä dig lite mer elegant. Eller använd bara vita sneakers för att se rena och uppfriskande ut.

Gul t-shirt med rutig shorts och senap rund tåklack

gul t-shirt med rutiga shorts och senapsfärgade tåklackar
källa

För att se extra glad och attraktiv ut är det en mycket bra idé att lägga till ett gult element i din outfit. Till exempel kan du bära en citrongul t-shirt med en avslappnad passform och svartvita rutiga slipshorts. För skorna kan du bära ett par senapsgula mockaklackar med rundade tår för att komplettera detta fantastiska och minimalistiska utseende.

Vit knappblus med rutig shorts och svart slips

vit blus med knappar och svarta rutiga shorts
källa

För att uppnå det här coola och konstnärliga svartvita utseendet kan du börja med en vit snygg blus på toppen. Koppla ihop den med en svartvit rutig minishorts. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se smala och eleganta ut. Lägg till en svart kopplingspåse i mixen för att se extra elegant ut.

Vit ärmlös blus med V-ringning och svarta minishorts

vit, ärmlös blus med V-ringning och svarta minishorts
källa

Detta är en sexig och minimalistisk outfit med låg vikt, speciellt gjord för dig som har lagt mycket arbete på att komma i form. För att forma det här utseendet kan du bära en vit ärmlös bodycon-topp med V-ringning. Koppla ihop det med ett par svarta höghus-shorts. Bär svarta ballerina-lägenheter för att packa utseendet snyggt och snyggt.

Vit t-shirt med blommiga minishorts

vit t-shirt med minishorts med blommigtryck
källa

För att uppnå det enkla och avslappnade gatutseendet kan du börja på toppen med en vit t-shirt med rund hals och en avslappnad passform. Koppla ihop den med vita och grå blommiga minishorts. För skorna kan du bara bära ett par vita låga sneakers för att hålla utseendet rent och ungdomligt.

Vit kort skjorta med långa gröna slipshorts

vit kort skjorta med gröna shorts
källa

Att ha på sig en crop top betyder inte alltid att du måste visa lite hud. Du kan istället para en crop top med höghöjda shorts för att se smal och lång ut. Du kan till exempel ha på dig en vit, kort skjorta med ljusgröna mini-shorts. Koppla ihop dem med vita fotkängor för att göra det coola och rena utseendet.

Svart kort t-shirt med blå och vita randiga minislipsar

svart kort t-shirt med blå och vita randiga mini-shorts
källa

För en avslappnad sexig och ungdomlig outfit som är perfekt för en avslappnad strand hangout kan du bära en svart beskuren T-shirt med en blå och vit vertikalt randig mini slips shorts. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar med öppen tå eller ett par vita sandaler för att komplettera outfit feminin.

Svart skjorta med manschettknappar och rodnande rosa mini-flowy shorts

svart skjorta med manschettknappar och rodnande rosa minishorts
källa

För att uppnå detta eleganta och vackra affärsavslappnade utseende kan du bära en svart slim fit-skjorta med manschetter. Koppla ihop den med rodnande rosa, hög midja, flytande mini-slipshorts. För skorna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Vit kort linne med camojacka och mini-shorts

vit kort linne med kamouflagejacka och mini-shorts
källa

För att se pojkaktig och reserverad sexig ut samtidigt kan du bära en vit kort linne med en camo-bomberjacka. Kombinera dessa bitar med ett par gröna mini-shorts. Bär ett par svarta läder snörstövlar för att skorna ska se extra snygga ut.

Här är slipsens korta outfitidéer som jag vill dela med dig. Prova dem och du kommer mycket troligt att se väldigt uppfriskande och vackert ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*