Hur man utformar Slim Fit Blazer

Hur man utformar Slim Fit Blazer

För de av er som gillar att klä sig smart och avslappnat för jobbet, bör ni redan känna till att forma kavajen. Idag ska jag gå in på mer detaljer om hur man skapar ett snyggt och elegant utseende med en slim fit-kavaj och ignorerar den avslappnade och avslappnade kavajen för tillfället. Det allmänna konceptet med styling är enkelt. Bär bara den tunna blazern med andra passande eller till och med smala skärningar och linda upp kläderna med ballerinor eller lägenheter. För att bättre visa dig hur du utformar det, låt mig visa dig några av de bästa idéerna för blazer-outfit med smal passform som jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Burgundy slim fit blazer med knälång klänning i svart


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer, börjar jag med att visa dig en ganska snygg och diskret affärsdräkt. För att uppnå detta formella kantutseende kan du bära en burgundy slim-fit blazer över en svart knälång klänning. Koppla ihop dessa delar med klackar i svart läder för att se eleganta och professionella ut.

Vit slim fit-kavaj med matchande chinos och grå väst

vit slim fit-kavaj med matchande chinos och grå väst
källa

För att uppnå det konstnärliga och kreativa vita och gråa utseendet, hitta en kostym som består av en vit slim-fit kavaj och raka snitt chinos. Team dem med en vit knappad skjorta och en grå knappad väst. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att komplettera denna fantastiska och lätt unisex-outfit.

Hot Pink Scalloped Detaljerad Slim Fit Blazer med vita avloppsbyxor

rosa, detaljerad slim fit-kavaj med vita byxor i avloppsröret
källa

Om du är ny i damkläder kan du omedelbart lägga till något rosa i din outfit för att omedelbart få dig att se mer feminin ut. Använd till exempel en rosa kavaj över en vit västtopp. Koppla ihop dem med vita smala byxor och vita klackar för att se uppfriskande och elegant ut.

Kungsblå kavaj med vit, figur-kramad tröja och matchande byxor

kungsblå kavaj med vit, figur-kramad tröja och matchande byxor
källa

För att se skarpt ut utan att titta över toppen är det enklaste sättet att bära en kungsblå kavajjacka med en smal passform. Du kan enkelt kombinera den med en vit, kramad, ribbad tröja och smala vita chinos. Bär ett par kungsblå mockaklackar som passar perfekt till din jacka.

Mörkblå slim fit-kavaj med chiffongtopp och klänningbyxor med raka ben

Mörkblå slim fit blazer med chiffong topp och klänning byxor med raka ben
källa

För att uppnå detta snygga och djupa utseende kan du bära en smalblå mörkblå jacka över en ärmlös vit chiffongblus för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå klänningbyxor med raka ben för att se långa och smala ut. För skorna kan du bära vita och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Svart kostym består av en slim fit-kavaj och lätt utsvängda byxor

Den svarta kostymen består av en slimmad kavaj och lätt utsvängda byxor
källa

Ibland ser även en supersignatur svart och vit formell affärsdräkt bättre ut när du bär bitar som passar dig perfekt. Du kan till exempel ha på dig en svart kostym som består av en svart slim fit-kavaj och svarta, lätt utsvängda chinos. Koppla ihop dem med en vit knappblus och svarta klackar för att se enkla och eleganta ut.

Svart slim fit-kavaj med kantad kant och vita skinny jeans

svart kammad slim fit blazer med vita skinny jeans
källa

För att skapa denna konstnärliga och minimalistiska casual casual outfit i svart och vitt kan du helt enkelt bära en slim fit blazer med en svart våg halsringning över en figur-kramar vit chiffong väst topp. Kombinera dem med vita skinny jeans och ett vitt smalt bälte. Bär ett par vita spetsiga läderklackar för skorna för att slutföra kläderna på ett elegant och feminint sätt.

Blushrosa och svart slim fit-blazers med spetsskjortor

Blushrosa och svart slim fit-kavaj med spetshals
källa

Om du ska på ett semi-formellt företagsevenemang och fortfarande bär en kostym är det inte din grej. Du kan dock bära en unisexdräkt som fortfarande ser sexig ut. Till exempel kan du bära en svart spetsskjorta och toppa den med en blushrosa och svart slim fit-kavaj. Bär dem med skinniga jeans med kol och svarta mockaskinn för att komplettera din outfit med karaktär.

Sammetskavaj med svart bälte och vidben

svart sammet kavaj med bälte och byxor med vida ben
källa

För att se mer mogen och djupare ut, kanske du vill välja en sammetdräkt för att uttrycka den sidan av dig. För detaljer, ha en svart, slim-fit, bälte kavaj över en svart väst topp. Koppla ihop dem med sammetslen byxor med vida ben. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra din outfit elegant.

Svart och vit rutig slim fit blazer med figur-kramande midiklänning

svart och vit rutig slim fit blazer med figur-kramande midiklänning
källa

Denna outfit kan tydligt visa dig hur den smala blazern kan hjälpa till att uttrycka dina kurvor lite bättre. För att forma denna outfit kan du bära en grå och svart rutig slim fit-kavaj över en svart bodycon-midiklänning för att skapa det riktigt smala och höga utseendet. Bär ett par svarta ballerinor för att se elegant och minimalistisk ut.

Svart kavaj med matchande chinos och vit kragefri skjorta

svart kavaj med matchande chinos och vit kragefri skjorta
källa

Här är en annan mycket minimalistisk och signatur svartvitt affärsutseende. Se bara till att du har rätt att subtilt visa dina kurvor. Använd en svart slim fit-kavaj med matchande chinos. Koppla ihop dem med en vit knapplös blus och svarta klackar för att komplettera utseendet.

Hetrosa dubbelknäppt kavaj med smal passform och svarta chinos

rosa dubbelknäppt slim fit-kavaj med svarta chinos
källa

För att forma denna professionellt utseende med en lätt feminin touch kan du bära en rosa dubbelknäppt kostym över en vit chiffongblus till toppen. Kombinera dem med svarta chinos. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit i stil.

Blushrosa kavaj med volangfärgad volang och matchande midi rak kjol

Blushing pink blazer med volangfåll och bälte med matchande midikjol med rak snitt
källa

För att uppnå detta damliknande och unika utseende, använd en slim fit-kavaj med ett rodnande rosa bälte och snygg rufffåll. Kombinera den med en matchande midikjol och en svart linne med rund hals. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se snygga och rena ut.

Här är de snygga outfitidéerna som kan hjälpa dig att se elegant och smal ut. Ge dem bara ett försök och se om du kan se den smarta du är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*