Hur man utformar sjötröja

Om du följer vad folk bär över hela världen kanske du vet att sjötröjan är mycket populär i Japan. Det är faktiskt deras skoluniform för studenter. Under åren har Korea antagit detta också, och det finns fler och fler kändisar som bär sjötröjan då och då. Nyligen bär fler och fler människor i Europa och USA något som är inspirerat eller starkt påverkat av sjötröjan. Låt mig visa dig några av dessa sjömansskjortoutfitidéer och se om du gillar den här trenden eller inte.

Navy sjömansskjorta med vita ränder


källa

För att starta den här kreativa och intressanta listan ska jag visa dig hur vissa människor bär dem i asiatiska länder. Här är en marin sjötröja som kommer med några vita ränder. Du kan para ihop den med vita shorts och vita klackar för att se uppfriskande och ungdomlig ut.

Mörkblå och vit randig t-shirt med V-ringning

mörkblå och vit randig t-shirt med V-ringning
källa

Låt oss nu göra en 180 graders vändning och titta på en outfit som känns som en segeltröja. Du kan bära en mörkblå och vit randig t-shirt med V-ringning och gröna shorts. Kombinera dem med svarta sandaler för ett unikt och avslappnat utseende. Det här sättet att ta idén om en sjömansdräkt bör vara väldigt lätt för de flesta av er att dra av sig.

Svart sjömanskjorta med blå rosett

svart sjömanskjorta blå rosett
källa

Som du kan se från föregående outfit kan du bära en marinblå och vit randig V-ringad t-shirt få dig att se ut som en sjömanskjorta. Men det är verkligen inte så kul som att ha på sig en riktig. Här är en riktig sjötröja, den här gången i svart med en blå rosett. Du kan enkelt para ihop den med en vit kjol och vita sandaler.

Vit och Navy Sailor T-shirt med veckad minikjol

Vit och Navy Sailor T-Shirt Plisserad Mini Kjol
källa

Jag gillar den här t-skjortan mycket eftersom det uppenbarligen är en vit och mörkblå sjötröja, men de överdrivna detaljerna tas bort för att göra det lättare att bära. Du kan kombinera skjortan med en veckad marinblå minikjol. Kombinera dem med svarta ballerinor för att ge utseendet en feminin touch.

Kort skjorta med marinblå skater minikjol

Kort skjorta navy skater minikjol
källa

Denna bild visar ett ganska typiskt sätt att klä sig i nuvarande koreansk popkultur. Flickan bär en kort sjötröja med en mörkblå skridsko och svarta, lårhöga snörskor. Där är skinny fit och sexiga kläder med låg vikt den nuvarande trenden och det ser ut som att trenden kommer att stanna här, åtminstone i ytterligare ett decennium.

Använd den med Big Red Bow och Black Flared Mini Shorts

stor röd rosett svarta utsvängda mini shorts
källa

Det är redan en mycket kreativ och lekfull aktivitet att ha på sig en sjötröja som en avslappnad streetoutfit. För att göra det ännu bättre kan du bära en stor röd rosett för att matcha din sjömanskjorta. Koppla ihop dem med svarta minishorts och mörkgröna balettlägenheter med öppen tå för att komplettera detta söta och attraktiva utseende.

Tvåfärgad mini-skaterklänning med strumpor med höga lår

tvåfärgade miniskridskorskjortklänning lårhöga strumpor
källa

Det här är bara en vacker och ungdomlig skjortklänning. Det är en tvåfärgad miniskridskorskjorta, vars överdel är en vit sjöskjorta och vars botten är en super mini marinåkarkjol. För att matcha klänningen perfekt kan du bära mörkblå strumpor med vita ränder. Använd svarta lädertips för att slutföra kläderna.

Mörkblå och grå randig t-shirt med jeansshorts

mörkblå och grå randig t-shirt jeansshorts
källa

Låt oss nu gå tillbaka till väst och kolla in en avslappnad outfit som liknar en sjömansskjortoutfit. För att uppnå detta avslappnade och snygga utseende kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå och grå randig t-shirt och para ihop denimshortsen. Knyt en chambray-skjorta runt midjan för att se super chic ut. För skorna kan du bara bära vita sneakers.

Vit långärmad sjötröja med minikjol med hög midja och knäppning

vit långärmad sjötröja med hög midja och en minikjol med knäppning
källa

Det kan sakta ner nuförtiden när kändisar i USA börjar bära sjömanskjortan som en del av deras kläder. Till exempel är här en vit långärmad sjöskjorta ihop med en mörkblå minikjol med hög midja och en knapp vänd. Koppla ihop det med svart mocka över knästövlarna för att komplettera det här super chic utseendet.

Använd den med mörkblå utsvängda shorts och stövlar

Marinblå hög midja utsvängda shorts stövlar
källa

Här är en mycket liknande outfit till den tidigare. I själva verket är sjötröjan exakt densamma. Men genom att bära den med olika delar är det övergripande utseendet väldigt annorlunda. Till exempel är sjötröjan kombinerad med mörkblå, hög midja, utsvängda shorts. Du kan para ihop dem med bruna läderstövlar för att ge en snygg touch till kläderna.

Vit t-shirt med marinblå V-ringning

vit t-shirt marinblå v-ringning
källa

Här är ytterligare ett exempel på en vit t-shirt med marinblå v-ringning. Det är tillräckligt nära en sjötröja. Du kan para ihop den med en mörkblå mini-shorts och vita sandaler för att se både avslappnad och uppfriskande ut.

Blå och vit randig t-shirt med stråhatt

blå och vit randig t-shirt stråhatt
källa

För en glad och avslappnad look kan du välja en blå och vit randig t-shirt. Kombinera den med marinblå shorts och marinblå ballerinor. Bär en stråhatt för att komplettera denna outfit som förmodligen bara ger dig lite sjömanstil.

Vit utsvängd miniklänning med mörkblå sidenhalsduk

vit utsvängd mini klänning marinblå silke rosett halsduk klänning
källa

Du kan också skapa en outfit med lite sjömanstil genom att bära en mörkblå sidenbågesjal som liknar den mörkblå kragen på en sjömansskjorta. En vit miniklänning och svarta sandaler med remmar är det perfekta ackompanjemanget till din outfit.

Mörkblå och vit randig t-shirt med vit krage

mörkblå och vit randig t-shirt med vit krage
källa

Ett annat sätt att simulera sjömanskjortan är att bära en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt över en vit krage skjorta och låta kragen kika ut ur t-skjortan. Bär den med en svart knälång kjol och svarta spetsiga klackar för att komplettera denna eleganta avslappnade outfit.

Här är sjömansskjortans outfitidéer som jag vill dela med dig. Det är lite tidigt att säga att sjötröjan kommer att bli en stor del av modevärlden. Men när världen krymper och de asiatiska länderna främjar sjötröjan, skulle det vara kul att se mer av det i mainstream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*