Hur man utformar silverstövlar

Jag har alltid pratat om de svarta fotkängorna som om de vore skorna på vintern. Även om jag fortfarande tycker att detta till stor del är sant, vill jag prata om något som bara är lite mer kreativt som får dig att sticka ut ännu mer: silverstövlarna. Det skulle vara lite besvärligt att ha silverstövlar på jobbet varje dag, men de är fantastiska om du bär dem ibland. Jag ska visa dig några av de bästa sätten att bära de silverstövlarna jag har satt ihop. Låt oss titta på dem.

Ankelkängor i silver med svart ullrock och mamma-jeans


källa

Du kan forma silverstövlarna på samma sätt som för de svarta. Använd till exempel en grå stickad tröja med en svart lång ullrock och jeans i jeansmönster. Bär dem med silverstövlar för att komplettera denna eleganta och snygga streetoutfit.

Grå bältekappa med ankelstövlar i läder

grå kappa med bälte och silver läderstövlar
källa

För en mer feminin look kan du bära en grå kappa med ett långt bälte och korta skinny jeans. Para ihop dem med silverläderstövlar för att göra en relativt platt outfit till en iögonfallande outfit. Bär en choker-halsduk för att ge det övergripande utseendet en unik karaktär.

Använd den med en lång elfenbenströja och vita skinny jeans

Elfenben lång kofta vita skinny jeans
källa

Silverstövlar kan ses som en blank version av grå stövlar och ser ganska bra ut i en grå och vit outfit. Använd till exempel en grå och vit tryckt tröja med en elfenben lång kofta för toppen. Använd vita skinny jeans med silver läder stövlar för skinkorna. Den här bekväma looken är perfekt som en casual casual outfit.

Använd den med en grå, kornig stickad tröja och en svart filthatt

grå, grovkornad stickad tröja, svart filthatt
källa

Här är en minimalistisk svart och grå outfit som bara ser fantastisk ut. Du kan bära en grå tjock stickad tröja med svarta skinny jeans. Bär dem på ett kreativt sätt med ankelstövlar i silverpalm. Slutligen lägg till en konstnärlig touch med en svart filthatt. Dessa enkla bitar verkar bara passa ihop perfekt för att skapa det underbara gatutseendet. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Brun skinnjacka med nallekrage och svarta byxor

brun läderjacka med nallekrage, svarta byxor
källa

Denna outfit är mer komplex och kan skapa en mer mogen och kraftfull look. På toppen, bär en röd tröja med en överdimensionerad läderjacka med en brun nallekrage. Koppla ihop dem med svarta utsvängda byxor och silverstövlar för att slutföra kläderna.

Grå ullrock med silverläderstövlar

grå ullrock silver läder ankelstövlar
källa

För en snygg svart och grå look kan du bära en svart tryckt t-shirt med svarta skinny jeans. Bär sedan en grå lång ullrock och silverstövlar. För att göra outfit mer snyggt kan du lägga till några detaljer som det svarta bältet och plånboken.

Använd den med en kort silverläderkavaj

kort blazer i silverläder
källa

För ett iögonfallande men ändå mycket balanserat utseende kan du kombinera silverstövlarna med en silverjacka. Till exempel kan du bära en svart tryckt t-shirt med en kort silverjacka i skinn. Kombinera dem med svarta skinny jeans och silverstövlar för att skapa ett silver, silver snyggt utseende.

Använd den med en lång svart ullrock och leggings

lång svart trenchcoat leggings
källa

Silverstövlar kan användas för att krydda en obetydlig vinterdräkt. Använd till exempel en mörkgrå tröja med hög hals med en svart lång ullrock och svarta leggings. Det hade varit en snygg men ändå lite ointressant outfit. Du kan definitivt göra det mer iögonfallande med silverstövlarna. En vit snygg handväska kan också hjälpa till att balansera outfit bättre.

Jeansskjorta & jeans med korta silverstövlar

Jeansskjorta jeans korta silverstövlar
källa

Här är ett annat exempel på hur silverstövlarna kan förvandla en typisk gatoutfit till något speciellt. Bär en jeansskjorta med rippade skinny jeans för ett elegant utseende. Lägg till en extra gnista i kläderna genom att bära de korta silverstövlarna. Denna outfit är förmodligen den enklaste att ta bort på listan eftersom det bara är en liten variation på något du förmodligen har använt mycket.

Använd med Maxi Trench Coat

brun maxi trenchcoat outfit
källa

För en snygg och lite unisex outfit kan du bära en blå och vit randig skjorta med svarta skinny jeans. Bär en brun maxi-trenchcoat för att få fram karaktären i dig. Lägg till en gnista i ett par silverklackade fotkängor.

Ankelstövlar i silver med mörkblå och brun rutig pojkvänskjorta

silver marinblå ankelstövlar och brun rutig pojkvänskjorta
källa

Detta är en snygg street outfit som består av en mörkblå och brun rutig pojkvänskjorta, ljusblå skinny jeans och silverstövlar. Det är intressant att se att när silverstövlarna är parade med ljusblå jeans istället för mörkblå, är kontrasten faktiskt mjukare och på något sätt gör outfit mer naturligt. Förresten, du kan lägga till lite mer söthet med en grå stickad hatt.

Bär med en vit spetsskiva och en minikjol i silverläder

vit spets kjol silver läder mini kjol
källa

För en helt elegant men ändå mycket minimalistisk outfit kan du bära en vit spetsskiva med en läderminikjol i silver som passar med silverspetsiga stövlar med snören. Denna enkla outfit är bara fantastisk, speciellt om du är en självsäker och charmig person. Tänk dig hur det skulle vara att gå på en cocktailparty med denna blanka och snygga outfit.

Silverstövlar med en helt svart outfit

alla svarta stövlar i silver
källa

Silverstövlar kan användas för att ge lite gnista till en helt svart outfit. Använd till exempel en svart tröja med ullrock med maxi-pälskrage och leggings. Bär silverstövlarna för att göra kläderna så mycket mer intressanta.

Bär med en grå maxi-blazer & crop top

grå maxi blazer crop top
källa

Denna outfit är en fantastisk outfit som är särskilt lämplig för dig som har en fin midja. Bär bara en grå crop top med en grå maxi ullkavaj. Använd skinny jeans med silver stridsstövlar för skinkorna.

Ankelkängor i silver med en beige maxiullrock

silver ankel stövlar beige maxi ullrock
källa

För en look som är en blandning av elegans och stil, kan du bära en svart tröja och svarta skinny jeans med en beige maxiullrock. Koppla ihop dem med ett par ankelstövlar i silver med spetsig tå för ett mer unikt utseende.

Jag har just delat med dig några av de bästa idéerna med silver ankelstövlar. I rättvisans namn är de svarta fotkängorna fortfarande mycket mer mångsidiga, men de silver kan skilja dig från resten om du bär dem då och då. Testa dem och se hur det fungerar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*