Hur man utformar silverremmar med klackar

För att se elegant och smal ut, är svarta ankelbandsklackar och silverklackar i ankelrem förmodligen de bästa eller åtminstone mest populära skorna. Idag ska jag prata om en intressant version, den silver: de silverbandiga sandalerna. De gör inte bara din outfit mer elegant och iögonfallande, men de lägger också lite boho-stil till din outfit. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa outfitidéerna för silverremmade klackar som en lista. Låt oss nu kolla in det.

Silkeband med klackar i silver med vit crop top och smala jeans


källa

För att starta listan, här är en avslappnad och lågmäld sexig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts och dejting. Bär en vit crop top med smala jeans med hög midja. Komplettera kläderna med ett par sandaler med remmar i silver för en touch av klass.

Vit miniklänning & grå kavaj med silverband i sandaler

vit mini klänning grå blazer silver remmar sandaler
källa

Här är en outfit som du kan bära både avslappnad och som en casual casual outfit. Använd en vit miniklänning med en grå kavaj. Kombinera dem med silverremmade sandaler och en elegant svart handväska för ett snyggt och elegant utseende.

Använd den med en kort ljusblå blus och smala jeans med muddar

korta ljusblå skinny jeans med blus och manschett
källa

För en super chic street look kan du bära en beskuren ljusblå off-the-shoulder blus med bundna och rippade skinny jeans. Komplettera klädseln med vita sneakers eller nakna sandaler så att kläderna ser bra ut. Kombinera nu outfit med silverbandiga sandaler för att ta outfit till nästa nivå. Den svarta chokern är pricken över i.

Svart sammetstopp och shorts med silverklackar

svarta sammetstoppar shorts silverklackar
källa

För ett minimalt utseende, använd helt enkelt en tvådelad uppsättning bestående av en svart sammet långärmad topp och shorts. När du parar ihop dem med silverbandssandaler får du en enkel och ren, elegant svart och silverdräkt.

Halvtransparent chiffongblus och röd penna kjol

Halvtransparent röd pennkjol i chiffongblus
källa

Detta är en mycket kreativ outfit som är lämplig för formella evenemang och barnvagnar. Bär en halvskinnig röd chiffongblus med en röd penna kjol. Pennkjolen har dock en mycket kreativ design. Den har en hög, låg skärning och en lång, flytande svans. Bär silverklackade klackar som matchar de iögonfallande röda bitarna.

Röd rygglös maxiklänning gjord av satin med silverremmade sandaler

Backless maxiklänning i röd satin, silverband med sandaler
källa

För att se feminin och mogen ut på en cocktailparty kan du bära den här röda maxiklänningen med öppen rygg. Klänningen i sig har ett elegant silverelement. Klänningen passar perfekt med silverklackarna.

Silver Metallic Bodycon miniklänning med silverklackar

silver, metallic, figur-kramar mini klänning klackar
källa

Här är en sexig outfit som faktiskt inte kräver att du visar mycket hud. Den består av en silvermetallisk, figur-kramande miniklänning och silverklackarna. Även om en helt silverdräkt låter som en udda outfit, är resultatet faktiskt överraskande naturligt och vackert.

Silver siden topp och mini kjol med strappy häl

silver siden topp mini kjol remmar klackar
källa

För att visa att en helt silverdräkt faktiskt fungerar, här är en annan. Den här gången kombineras de silverremmade sandalerna med en silkesilke och en matchande minikjol. Personligen föredrar jag allt-silver-outfit hittills, som har en hårdare struktur och en mer snygg känsla.

Använd den med en vit skiftklänning och en silver metallic lång kavaj

vit skiftklänning silver metallic lång kavaj
källa

Det här är lätt min favoritdräkt på listan. Jag gillar alltid minimala kläder som består av bitar som passar perfekt ihop så att kläderna känns helt rätt. Denna fantastiska outfit består av en vit skiftklänning, en lång silverblazer i silver och klackar i silverband. Med det snygga silverhalsbandet och den vita kopplingshandväskan är det här den perfekta klädseln att bära på en cocktailparty.

Vit blommig skiftklänning med silverband i sandaler

vita blommiga skift klänning silver remmar sandaler
källa

Om du bär den vita blommiga skiftklänningen till ett cocktailparty, kommer du definitivt att se så uppfriskande ut, särskilt bland människor som bär formella eller sexiga klänningar. Den här blommiga klänningen kan vara lite för avslappnad, så det är en bra idé att para ihop den med silverremmade klackar för att ge en touch av elegans.

Klänning i silver med paljetter och rem med klack

silver paljetter rör klänning remmar klackar
källa

För ett formellt och sexigt utseende kan du bära den här knälånga rörklänningen av silverpalletter med silverremmar. Du kan inte gå fel med den här hel-silverdräkten.

Silver Sweetheart Neckline Paljett Bodycon klänning

silver, hjärtformad, figurkramande klänning med paljetter
källa

Här är en annan klänning designad för barnvagnar och formella evenemang. Den här gången har den en mycket kreativ och unik design. Det är en knälång klänning med en silverfärgad halsringning och en lång, flytande svans gjord av vit chiffong. Koppla ihop den här klänningen med klackar i silver med remmar för ett elegant utseende.

Virkad miniklänning i silver med rem

silver paljetter virkade miniklänning remmar sandaler
källa

Denna silverfärgade miniklänning med paljetter har så vackra virkade detaljer. Bär bara den med silverbandiga sandaler för att slutföra detta fantastiska utseende.

Använd den med en vit bälteklänning

vit kavajklänning med bälte
källa

Om du är en chef eller chef som är van vid att klä dig på jobbet finns det en god chans att du vill behålla den formella och professionella känslan när du går till ett företagsevenemang som en cocktailparty. En kavajklänning kan vara ett utmärkt val för dig. Den speciella klänningen i denna outfit är en vit kavajklänning med svart bälte. Koppla ihop den med silverbandiga sandaler för att komplettera den här professionella looken med en touch av elegans.

Paljettklänning med vit och silver midja och rem med klack

Paljettklänning med vitt och silverbälte och remmar i klackarna
källa

För att se ladylike ut i en prom, överväga att bära den här vita och silverfärgade paljettklänningen med en djup V-ringning. För att stilfullt klä klänningen, bär den med en vit halsduk i fuskpäls och klackar i silverband.

Hoppas att du gillar de silverbandiga hälklädesidéerna som jag just delade med dig. De silverbandiga sandalerna är så mångsidiga att de kan se bra ut med kläder i olika stilar. Det finns bara för många sätt att jag bara kan klia på ytan här. Nu är det dags för dig att utforska vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*