Hur man utformar silverkopplingsväska

En fin outfit, särskilt en elegant cocktailparty, förtjänar en snygg plånbok. Att ha fel typ av plånbok kan faktiskt lätt förstöra hela din outfit. Ett mycket säkert och bra val, som vanligtvis passar de flesta eleganta kläder, är att bära en handväska med silverkoppling. Det är något som är så mångsidigt att du sällan kan gå fel med cocktailparty-kläder. För att visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt bra idéer för silverplånbokplånbok till dig. Låt oss nu dyka in.

Svart maxiklänning i chiffong och flare med silverkoppling


källa

Du kommer att se en lista med underbara kläder, varav de flesta kan bäras som cocktailparty-kläder. För att starta listan visar jag dig en elegant och naturlig cocktailpartydräkt. För att forma det här utseendet kan du bära en svart ärmlös passform och en utsvängd chiffong maxiklänning. Koppla ihop den med en silverväska och ett par silverklackar med öppen tå för att avsluta utseendet snyggt.

Himmelblå långfärgad kappa med vit cocktailklänning och silverplånbok

himmelsblå långfodrad kappa med vit cocktailklänning och silverkopplingsplånbok
källa

För att se elegant och uppfriskande ut samtidigt försöker vi använda den glada kombinationen av himmelblå och vitt på din outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit halvklädd bodycon midiklänning med en himmelblå långfärgad ullrock. Bär den med ett par vita spetsiga klackar och en silverhandväska för att göra din outfit elegant.

Pale pink fit och flare veckad miniklänning med plånbok i svart och silver

Ljusrosa passform och utsvängd, veckad miniklänning med handväska i svart och silver
källa

För att uppnå detta snygga och damliknande utseende kan du bära en blekrosa ärmlös mini-passform och flare veckad klänning som kommer med ett silvermetallbälte. För skorna kan du bära ett par ljusrosa remmar med spetsiga tår. Lägg till en svart och silver handväska i mixen för att se extra feminin och elegant ut.

Svart miniklänning med öppen tå och silvermetallisk kopplingsplånbok

svart miniklänning med klackar med öppen tå och handväska i silvermetallisk koppling
källa

För att se snygg och luftig ut kan du bära en svart mini-skiftklänning med långa ärmar. Koppla ihop klänningen med några långa och subtila guldhalsband. Använd ett par svarta öppna klackar för skorna. Bär en silvermetallisk koppling för att komplettera din outfit med en blank touch.

Svart långärmad miniklänning med chiffongpassning och flare med silverplånbok

svart långärmad miniklänning i chiffong med passform och flare med silverplånbok
källa

För att forma denna snygga och snygga cocktaildräkt kan du helt enkelt bära en svart chiffong mini långärmad passform och flare klänning som fokus för ditt utseende. Kombinera det med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att se snygga och eleganta ut. Bär en handväska av silverkoppling för att se mer feminin och elegant ut.

Svart läder maxiklänning med silverkoppling

svart maxiklänning i läder med silverkoppling i paljetter
källa

För dig som inte gillar de superchica eller sexiga cocktailklänningarna kan du bära en snygg som den här läderklänningen. I detalj har klänningen en svart ärmlös passform och en utsvängd maxiklänning i läder. Kombinera klänningen med ett par grå spetsiga klackar och en silverväska med kopplingsväska för att komplettera det snygga och vackra utseendet.

Ärmlös maxikiffongklänning med blågrönt bälte och kopplingsplånbok

blågrön ärmlös maxikiffongklänning med bälte och plånbok
källa

För att se uppfriskande och ladylike ut, är det en bra idé att bära en kricka blå klänning. I det här fallet väljs en blågrön ärmlös maxiklänning i chiffong med vitt bälte. Kombinera den vackra klänningen med ett par silverhöga klackar med öppna tår. Gör det attraktiva utseendet med en handväska i silverkoppling.

Silver wrap klänning med matchande quiltad läder koppling

silver miniklänning med matchande quiltad läderhandväska
källa

Det här är en väldigt attraktiv och glänsande silverfärgad outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att slutföra denna outfit, bär en silverärmlös bodycon wrap-klänning i metallic metallic med ett par silverfärgade öppen tå remmar. Lägg nu till en silvervatterad läderkopplingshandväska för att se helt fantastisk ut.

Gul halvärmad kofta med skjorta och slips

gul kofta med halva ärmar, skjorta och slips
källa

Det här är en supercool och snygg business casual outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå skjorta med en grå slips och en gul halvärmad kofta för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med en ljusgul pennkjol och nakna sandaler. Bär en silverkoppling för att slutföra utseendet.

Camel Blazer med Blue Mom Jeans & Silverväska

Kamelblazer med blå mamma-jeans och en silverpåse
källa

För att uppnå denna snygga casual casual outfit kan du bära en svart t-shirt med en kamelblazer som topp. Team dem med blå mamma jeans och ett par svarta läderskor. Lägg till en kopplingspåse i silver i mixen för att komplettera klädseln i stil.

Svart miniklänning med kepsärmar och silverplånbok

svart miniklänning med kepsar och silverplånbok
källa

För att få den enkla och snygga svarta och silverdräkten som du kan bära till både arbets- och halvformella evenemang, kan du börja med den miniklänning med svart keps. Kombinera den med svarta leggings och svarta klackar. Bär en stor silvermetallisk kopplingshandväska för att se elegant och elegant ut.

Svart och vit, golvlång, flytande klänning med zebra-tryck och kopplingspåse

Golvlång flytande klänning i svartvitt zebra-tryck med kopplingsficka
källa

Detta är en mycket unik och vacker cocktailparty outfit. Istället för att ha på dig din typiska mini-cocktailklänning, använd den här ärmlösa klänningen med ett svartvitt zebra-tryck och flare golvlängdsklänning för att se helt fantastisk ut. Kombinera den med svarta klackar med öppen tå och en silverkoppling för att göra utseendet elegant.

En axelgul tröja med jeans och en silverkopplingsplånbok

en axelgul tröja med jeans och en handväska i silverkoppling
källa

För att se avslappnad och reserverad sexig samtidigt kan du bära en gul tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med grå skinny jeans och svarta ballerinor. Slutligen, lägg till en silverkopplingsplånbok för att se feminin och elegant ut.

Här är silverpläteringsplånboksutrustningsidéerna som verkligen kan få dig att lysa. Testa dem så blir du förvånad över hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*