Hur man utformar silverglittrande klackar

Hur man utformar silverglittrande klackar

När du har på dig en svart klänning till ett prom eller cocktailparty men inte är säker på vilka skor du ska ha, finns det två alternativ som sällan kan gå fel: de svarta och silverglittrande klackarna. Den förstnämnda gör en återhållen vacker outfit medan den senare gör en iögonfallande och elegant outfit. I det här blogginlägget ska jag utforska det senare. För att ge dig en bättre start ska jag visa dig några riktigt fina silverglittrande klackar. Låt oss titta på dem.

Svart kavaj och manschettjeans med silverglittrande klackar


källa

I början nämnde jag att de silverglittrande klackarna skulle passa perfekt med en svart klänning. För att starta listan kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig idéer för en klädlös outfit. Här är en elegant och snygg outfit som består av en vit V-ringad t-shirt och en svart kavaj för toppen. För golvet består den av blå jeans och silver paljetter glittrande klackar.

Bär med en svart skjorta och minikjol i läder

svart skjorta läder mini kjol
källa

Denna outfit är ett bra exempel på hur de silverglittrande klackarna ser så bra ut med andra svarta bitar. För att uppnå detta utseende, bära en svart knapp ned skjorta och en läder mini kjol. Kombinera dessa bitar med de silverglittrande klackarna för ett snyggt streetlook.

Silverglittrande klackar med en helt vit outfit

silver glittrande klackar helt vit outfit
källa

Nu kanske du undrar om de silverglittrande klackarna ser bra ut med en helt vit outfit. Jag tror att den här bilden kan ge dig det perfekta svaret. De ser bra ut när de sätts ihop. Outfiten består av en vit spetsskjorta, en vit kavaj, vita byxor med lös passform och silverklackar. Vilket härligt utseende det är.

Vit och svart tryckt skiftklänning med silverklackar

vit och svart tryckt mantel minidress silver klackar
källa

För en vacker och energisk look bör du ha den vita och svarta tryckta skiftklänningen. För en tryckt klänning som ser ganska bra ut i sig, försök att göra mindre genom att bära klänningen med bara silver, glittrande klackar och inga andra tillbehör.

Silver paljettopp med glittrande klackar

silver glittrande toppar med paljetter
källa

Låt oss nu utforska denna silver-på-silver-outfit. Använd en svart skiftklänning. Skapa ett lager över klänningen genom att bära en silverfärgad palettopp över klänningen. Slutligen bär silverklackarna som passar perfekt med klackarna. Detta silver-på-silver-utseende är definitivt anmärkningsvärt och attraktivt.

Använd den med en svart skinnjacka i skinn och silverbyxor i paljetter

svart läder motojacka silver paljettbyxor
källa

I föregående outfit såg vi ett subtilt sätt att bära silver på silver. Denna speciella outfit är å andra sidan en uppmärksamhet som silver på silver kräver. Bär en grå t-shirt med en svart lädermotojacka för toppen. För den nedre delen, använd silverdräneringsbyxor med paljetter och glittrande silverklackar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Bär den med en vit topp och babyblå veckad minikjol

vit topp baby blå veckad minikjol
källa

Använd en vit ärmlös tröja och babyblå veckad minikjol för ett ungt och feminint utseende. Gör kläderna med silverklackade klackar. Bär en babyblå väska för att ge en fin touch till det övergripande utseendet.

Använd den med en jeansskjorta och svart kavaj

Jeansjacka i svart blazer
källa

Här är en business casual outfit där de silverglittrande klackarna passar in i resten av outfit. Bär en jeansskjorta med en svart kavaj för toppen. Komplettera din outfit med manschettjeans och silverklackar.

Svart kortärmad miniklänning i läder med glittrande silverklackar

svart kortärmad läder miniklänning silver glittrande klackar
källa

Denna outfit är en snygg mörk outfit med silverklackar som skapar den lilla gnistan som gör att outfit ser mycket mer intressant ut. Bär bara en kortärmad, figur-kramande miniklänning i svart läder med svarta mönstrade strumpor. Komplettera outfit med silverglittrande klackar för att komplettera det här coola och mörka utseendet med en touch av elegans.

Använd den med en svart ullrock och en grå stickad tröja

svart ullrock grå stickad tröja
källa

För en balanserad och professionell look som är perfekt för lärare och professorer kan du bära en vit knappad t-shirt, grå tröja, svart ullrock och grå halsduk för toppen. Använd svarta chinos och silver paljett skor för skinkorna för att komplettera outfit med lite extra uppmärksamhet.

Använd den med en rosa stickad tjock tröja och vita shorts

rosa stickad tjock tröja vita byxor
källa

För att uppnå en damliknande tjej-nästa dörr-look kan du bära en rosa, tjock stickad tröja med vita jeansshorts. Vanligtvis parar du bara kläderna med vita sneakers. Eftersom målet är att se mer damligt ut, ha på dig ett par silver glittrande klackar för att se mer elegant ut och få dina ben att se längre ut. En ljusrosa koppling skulle vara den perfekta biten att limma alla bitarna ihop.

Silver sandaler med glittrande klackar, vit tröja och svart blyerts kjol

silver glittrande klackar sandaler vit tröja svart penna kjol
källa

För många människor tenderar de att klä sig lite annorlunda när de åker på semester än vad de normalt skulle göra. Du skulle klä dig mer uppfriskande och lite mindre avslappnad. Denna outfit är ett utmärkt exempel på hur man klär sig när man reser. Bär en vit tröja med en svart penna kjol. Bär sedan ett par silver gnistrande sandaler i boho-stil och ett uttalande halsband för ett unikt och uppfriskande utseende.

Silverklackar med bomullsjacka i svartvittryck

silver svartvitt tryckt bomberjacka
källa

För en snygg och avslappnad streetoutfit kan du bära en vit t-shirt med en svartvit bomberjacka som topp. För den nedre delen, använd marinblå klänningbyxor och silverspetsiga tåklackar för det avslappnade och coola utseendet.

Bär den med en babyblå stickad tröja och vita smala byxor

Babyblå stickad tröja vit mager byxoutfit
källa

För en damliknande och mysig look kan du bära en vit krage skjorta och en babyblå tröja till toppen. Kombinera dem med vita smala byxor och silverklackade klackar. Bär en elegant vit handväska för att göra det här fantastiska utseendet.

Nu borde du kunna se att silverglittrande klackar är väldigt lätta att ta av. De passar mycket bra med vad du kanske redan har använt. Jag är säker på att om du imiterade några av kläderna ovan och tweaked dig själv lite, skulle du se bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*