Hur man utformar silverbälte

Innan dess skrev jag många blogginlägg om kostymer, jackor och skor etc. Jag har upptäckt att jag kanske har underskattat vikten av bälten. Faktum är att bältena i hög grad kan påverka känslan och stilen hos en outfit. Eftersom de flesta av er borde vara mycket bekanta med att utforma ett svart bälte kommer jag att prata om något ännu mer intressant, det vill säga silverbältet. För att visa dig hur vacker och mångsidig det är har jag sammanställt några av de bästa idéerna för silverbältekläder för dig. Låt oss titta på dem.

Vit kavaj med silverbälte & skort


källa

Om du tycker att silverbältet är så coolt och endast reserverat för snygga streetkläder, bör du tänka två gånger. Denna speciella arbetsdräkt borde visa dig fel. Outfiten består av en vit kavaj, ett silverbälte och en vit skort. Du kan para ihop dem med vita klackar med öppen tå och en vit läderhandväska för att skapa en snygg, helt vit outfit.

Silverbälte med marinblå skjorta och svarta chinos

silver bälte marinblå skjorta svarta chinos
källa

Här är en annan arbetsdräkt med silverbälte, men den här gången är dräkten mysigare och ser mer naturlig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå knappskjorta, svarta chinos och ett smalt silverbälte. Gör din outfit komplett med en lång crepe-kappa och svarta ballerina-lägenheter för att se snyggare ut.

Svart och silver bälte med lång ullrock och jeans

lång ullrock jeans med svart och silver bälte
källa

Om du inte gillar tanken på att ha ett enkelt silverbälte kan du prova ett svart och silverbälte istället. Ett bra sätt att bära det svarta och silverbältet är att kombinera det med en grå tröja och ljusblå skinny jeans. Bär en svart lång ullrock över bitarna. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Rosa fläckad miniklänning med ett smalt silverband

rosa flared miniklänning, silver smalt bälte
källa

Om du bär en utsvängd miniklänning eller en miniklänning med skift, är det stor chans att ett smalt silverbälte avslöjar din midja och resulterar i ett smalare utseende. I det här fallet kombineras silverbältet med en rosa utsvängd miniklänning. Kombinera klänningen med silverklackar med öppna tår och en silverkoppling för att se stiligare ut.

Bär den med en midiklänning i spets med spetsar i silver

silver paljett spets midiklänning
källa

Här är en annan outfit som parar en cocktailpartyklänning med ett silverbälte. Den här gången är klänningen väldigt elegant midikroppsklänning i silver med paljetter. Att ha på sig ett silverpälsbälte över klänningen gör bara att outfit ser blankare ut. Gör klädseln med rosa klackar för en feminin touch.

Silvermetallbälte med ljusrosa veckad miniklänning

silvermetallbälte med ljusrosa veckad minikjol
källa

Vissa cocktailklänningar har ett inbyggt silverbälte. Denna vackra och lågmälda sexiga blekrosa veckade miniklänning är ett utmärkt exempel på det. Bältet är utformat så att midjan blir något högre och du ser längre och smalare ut. Du kan kombinera klänningen med nakna klackar och en uttalande kedja för att se feminin och elegant ut.

Vit spetsblus med rosa veckad maxikjol och silverbälte

vit spetsblus rosa veckad maxikjol silver bälte
källa

Om du vill ha en kjol till ett cocktailparty kan du också göra kläderna lite mer märkbara genom att bära ett smalt silverbälte med kjolen. Till exempel kan du bära en vit spetsblus och stoppa den i en rosa veckad maxikjol. Använd ett silverbälte för att skapa lite utrymme mellan skjortan och kjolen och för att göra midjan mer tydlig och smalare. Använd ett par ljusrosa sandaler för skorna för en feminin touch.

Vit midiklänning med djup V-ringning och brett silvermetallbälte

vit midiklänning med djup V-ringning, brett silvermetallbälte
källa

Här är en mycket unik och sexig klänning med ett vitt och svart midi-tryck och en djup V-ringning. Det silverbreda metallbältet gör att klänningen ser mycket mer elegant ut. Ett bra val för skorna är silveröppnade klackar med ankelband.

Ljusblå, golvlång, utsvängd klänning med silverpälsbälte

ljusblå golvlängd fläckad klänning silver paljett bälte
källa

För ett vackert och lättillgängligt utseende kan du bära en ljusblå klänning i golvlängd. Eftersom silverklackarna knappt kan dyka upp i denna outfit, måste du lägga till några färger på outfit någon annanstans. Av denna anledning väljs ett silverbälte och en handväska av silverkoppling för att ge glansen till kläderna.

Silvermetallbälte med vit T-shirt och blå denim kjol

silver metallic bälte vit t-shirt blå denim kjol
källa

Du kan faktiskt bära ett silverbälte med jeans och jeanskjolar för en avslappnad och snygg look. Använd till exempel en vit t-shirt med en blå minikjol i denim. Använd ett silvermetallbälte för att göra fritidskläder lite mer märkbara. Bär bara vita sneakers för att göra klädseln avslappnad och uppfriskande.

Vit miniklänning i spets i boho-stil med silverfärgat bälte

vit miniklänning i spetsomslag i boho-stil med silverbälte
källa

För en boho-look som är perfekt för en fotografering på stranden kan du bära en vit klänning med spetsar. Kombinera den med ett silverpälsbälte och en silverkedja för att göra outfit mer elegant. För skorna, använd bara vita sandaler för att slutföra kläderna.

Lila Silk One Shoulder Bodycon Mini-klänning med silverbälte

lila siden en axel bodycon mini klänning silver bälte
källa

Här är en vacker klänning som kan bäras som en tärnklänning. Det är en axelbandslös mini-boydcon miniklänning. Du kan bära ett avslappnat silverbälte som en snygg dekoration. Bär dem med klackar i silver med öppen tå för att göra din outfit komplett.

Använd den med en mesh-topp och svarta jeansshorts

Mesh crop top svarta ribbade jeansshorts
källa

För ett snyggt och sexigt streetlook kan du bära en silverskörd med en spagettirem. Koppla ihop den med svarta jeansshorts och ett silverbälte. För skorna kan du bära ett par silvermetalliska sneakers för att göra outfit mer snyggt.

Svart overall med silvermetallbälte

svart overall med silvermetallbälte
källa

En av nackdelarna med att ha på sig overall är att det gör att din midja försvinner och att du ser tjock ut. För att åtgärda detta kan du bära ett bälte. För den här kläderna kombineras den svarta overaller med ett silvermetallbälte. Ett par stövlar med leopardmönster väljs mycket kreativt för overall.

Svart romper med smalt silverbälte

svart romper smal silver bälte
källa

För ett snyggt och flickaktigt utseende kan du bara bära en svart spagetti-romper med ett smalt silvermetallbälte. Använd den med vita sneakers och en vit basebollkeps för att se mer avslappnad och sportig ut.

Här är några riktigt snygga idéer med silverbältekläder som jag vill dela med dig. Som du kan se från dessa kläder är ett silverbälte lättare att utforma än det låter. För att komma igång är det första du kan prova att bära ett smalt silverbälte med jeans eller denimkjolar du har på dig. Resultatet borde vara förvånansvärt bra. Låt oss testa det och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*