Hur man utformar silkeshorts

Hur man utformar silkeshorts

Om du gillar att ha på dig jeansshorts, speciellt på sommaren och våren, bör du också prova silkeshortsen, som får dig att se väldigt annorlunda och vacker ut. Det är ingen tvekan om att mini jean shorts bara ser uppfriskande och ungdomlig ut, men det är alltid kul att lägga lite variation till din vardagliga outfit. Vad silkeshortsen kan erbjuda dig är den damliknande och lite eleganta känslan. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna för korta sidenkläder som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit kavaj med himmelblå, flytande siden shorts


källa

När det gäller silkeshorts kanske många människor omedelbart tänker på de populära rosa eller roséguldsideshortsen. Faktum är att de finns i många olika färger som gör det lättare för dig att utforma. Till exempel, här är en himmelsblå siden mini-shorts som bara ser uppfriskande ut. Du kan para ihop den med en vit camisole och en vit öppen fotledsrem för att se ännu mer uppfriskande och ladylike ut.

Vit västtopp med svarta sidenlöpningsshorts

vit väst topp med svarta siden shorts
källa

Detta är en mycket mer avslappnad outfit, särskilt jämfört med den tidigare. Jag skulle till och med betrakta det som en sportig outfit. För att uppnå detta ungdomliga utseende kan du helt enkelt bära en vit linne väst topp med svarta siden shorts. Koppla ihop dem med svarta och vita sneakers för ett rent och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Svartvit randig t-shirt med shorts i hög midja

svart och vit randig t-shirt med hög midja siden shorts
källa

Här är ett mycket minimalt och snyggt svartvitt streetlook. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svartvit randig t-shirt för toppen. Koppla ihop den med svarta minishorts med hög midja. Använd svarta ankelbandssandaler med dina skor för ett mer avslappnat utseende.

Blå och vit skjorta med blommönster och roséguld mini-shorts

blå och vit skjorta med blommönster och roséguld mini-shorts
källa

Detta är ett relativt färgstarkt utseende som får dig att se glad och unik ut. Bär en blå och vit tryckt skjorta med knappar för att forma denna outfit. Kombinera den med rosa guldflödande siden shorts. Bär ett par kala öppna klackar och en vit dukväska för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Svart ärmlös siden topp med matchande mini shorts

svart ärmlös siden topp med matchande mini-shorts
källa

Denna nästan helt svarta outfit kan hjälpa dig att uppnå ett snyggt och balanserat business casual look. Ärmlös topp i svart siden och svarta minishorts i siden för att polera av det här utseendet. Bär en liten och snygg axelväska i svart läder. Komplettera klädseln med klackar med öppen tå med kungsblå ankelband för extra uppmärksamhet.

Vit chiffonglinne med minishorts i svart siden

vit chiffonglinne med svarta shorts i svart siden
källa

Ibland när du vill se snyggare ut kan du göra det genom att bära rätt skor. Du kan till exempel ha på dig en vit chiffonglinne med svarta minisideshorts. Det hade varit en ganska uppfriskande outfit. För att ge mer stil till kläderna, använd ett par gråa stövlar.

Vit linneskjorta med rosa blommiga minishorts

vit linneskjorta med rosa blommiga minishorts
källa

Detta är en uppfriskande och elegant outfit att bära för jobbet. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linneskjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med rosa och vita blommiga minishorts. Använd en quiltad svart läder axelväska för att se mer elegant och professionell ut. Använd bara ljusrosa klackar för skorna för att ge dem en särskilt feminin touch.

Ljusgul halvärmad skjorta med marinblå, flytande siden shorts

vit skjorta med halva ärmar och mörkblå, flytande siden shorts
källa

För att få ett vackert och vackert utseende är färgvalet mycket viktigt. Du kan till exempel ha på dig en ljusgul skjorta med knappar för att se ungdomlig ut. Kombinera den med en söt, mörkblå, flytande siden minishorts. Använd ljusrosa öppna klackar för dina skor för att komplettera denna attraktiva outfit.

Svart och rosa mönstrade shorts med vit skjorta med knappar

svarta och rosa mönstrade mini shorts med vit skjorta med knappar
källa

Här är en annan mycket ungdomlig business casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit knäppt skjorta till toppen. Kombinera den med svarta och rosa tryckta minisideshorts. En korsväska i svart läder och platåskor med öppen tå i träkol är ett utmärkt val för att komplettera utseendet.

Svartvit rutig skjorta med minishorts i flytande siden

svart och vit rutig skjorta med flytande minishorts i siden
källa

För de av er som inte vill ha kjolar men vill ha den där kvinnliga känslan, är det bra att bära flytande shorts. Till exempel kan du bära dessa flytande svarta siden shorts med en svart och vit rutig skjorta. Koppla bara ihop dessa bitar med svarta ballerinor för att komplettera utseendet.

Svart långärmad blus med grå minishorts i siden

svart långärmad blus med grå siden mini-shorts
källa

Detta är ett mycket intressant försök att bära mini-shorts med några formella delar. För att uppnå detta utseende, slå ihop en svart långärmad blus med grå siden minishorts. Kombinera det med en svart läderkoppling och svarta öppna klackar för att komplettera detta snygga och unika business-casual look.

Vit tröja med blushrosa minisideshorts

vit tröja med rodnande rosa minisilkshorts
källa

Detta är en väldigt damliknande outfit tack vare de ikoniska rosa siden shortsen. För att uppnå detta minimalistiska och drömmande utseende kan du bära en avslappnad vit tröja till toppen och para ihop den med rodnande rosa minisilkshorts. Bär vita sandaler för skorna så att outfit ser mer uppfriskande ut.

Silverblommig shorts med vit stickad tröja med rund halsringning

silverblomma shorts med vit stickad tröja med rund halsringning
källa

Detta är en ganska enkel och avslappnad street outfit. För att uppnå detta utseende kan du ha en vit stickad tröja med rund hals för toppen. Koppla ihop med silkeshorts broderade med blommor. Använd neonrosa sandaler med öppen tå för en damliknande finish.

Blå och vit ärmlös rutig skjorta med svarta siden shorts

blå och vit rutig ärmlös skjorta med svarta siden shorts
källa

För att få ett avslappnat och vackert utseende kan du bära en blå och vit rutig ärmlös skjorta med knappar på toppen. Kombinera skjortan med ett par svarta, flytande siden shorts. För skorna, ha ett par grå och svarta rutiga slip-on skor för att komplettera outfit i stil.

Rosa ärmlös topp med matchande veckade minisideshorts

rosa ärmlös topp med matchande veckade minisilkshorts
källa

För en sportig och damliknande look, prova den här rosa outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du helt enkelt ha på dig en rosa ärmlös topp och para ihop den med matchande rosa veckade minisideshorts. Koppla bara ihop dem med vita sneakers för att se minimalistiska och sportiga ut.

Här är några silke korta outfitidéer som jag vill dela med dig. För dig som letar efter alternativ till dina jeansshorts bör listan ovan vara något bra att relatera till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*