Hur man utformar Silk Choker Scarf

Hur man utformar Silk Choker Scarf

Chokermodetrenden har ökat i popularitet det senaste året och trenden försvinner inte. Det är här för att stanna. Förra gången kom vi över chokerhalsbandet. Den här gången ska jag prata om ett mer feminint och elegant alternativ, silk choker scarf. Vanligtvis kan du bära en smal sidenhalsduk som en chokerhalsduk eller bara vika en vanlig sidenhalsduk för att uppnå samma sak. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt bra idéer för silkechoker-halsdukar. Låt oss nu titta på listan.

Svart slip-klänning med silke choker halsduk


källa

En silke choker halsduk kan ge en elegant touch till en redan vacker outfit. Som ett exempel på detta består denna minimala outfit av en svart slipklänning och remmar med sandaler. Outfit ser definitivt bra ut, men det är lite för enkelt. Du bär vanligtvis ett halsband för att krydda kläderna lite. Använd istället en svart silkes choker halsduk för ett unikt och elegant utseende.

Röd tunn halsduk med svartvit randig t-shirt

röd tunn halsduk svartvit randig t-shirt
källa

Choker-halsduken kan också se väldigt bra ut med en avslappnad outfit. Använd till exempel en svartvit randig t-shirt med jeans och vita sneakers. Bär en röd silkeslank choker-halsduk för att avsluta din outfit. Medan en sidenhalsduk och en snygg casual outfit inte låter som om de skulle kunna gå bra tillsammans, är det faktiska resultatet förvånansvärt bra.

Röd siden choker halsduk med vit väst och pojkvän jeans

röd siden choker halsduk vit väst topp pojkvän jeans
källa

Om du fortfarande inte är säker på om en avslappnad streetoutfit kan se bra ut med en choker-halsduk, borde den här ultimata casual outfit ge dig ett bra svar. Bär en västtopp med scoop-hals, pojkvänjeans och muddade sandaler. Denna outfit skulle ha varit för enkel och lite slarvig. Att ha på sig en röd sidenhalsduk verkar eliminera detta problem.

Svart tunn sidenhalsduk med vit axelblus

svart tunn sidenhalsduk vit från axelblusen
källa

För en elegant outfit kan du bära en axellös vit blus med en vit och svart randig pennkjol. Koppla ihop dessa bitar med nakna klackar och en svart sidenhalsduk för att komplettera outfit med elegans.

Svart satin knapp upp skjorta med mini kjol

svart satin knapp upp skjorta mini kjol
källa

Denna outfit använder en röd choker-halsduk för att lägga lite färg till alla svarta delar och för att göra utseendet mer intressant och inte så mörkt. För att uppnå det här coola utseendet, använd en svart skjorta med satängknapp, svart minikjol och öppna tåband. Bär en röd siden choker halsduk tillfälligt för att lägga till en elegant touch till din outfit.

Marinblå silke choker halsduk med blå och vit randig skjorta

Marinblå siden choker halsduk blå och vit randig skjorta
källa

I denna outfit erbjuder silke choker-halsduken lite elegans för att balansera de unisex-utseende delarna. Dräkten består av en blå och vit randig skjorta, pojkvänjeans, svarta stridsstövlar och sist men inte minst en mörkblå och vit sidenhalsduk.

Choker-halsduk med svart longline-kofta och utsvängda jeans

Choker halsduk svart långfärgad cardigan flared jeans
källa

För en elegant och elegant look kan du bära en vit blus med en svart långfärgad kofta. Bär utsvängda jeans med svarta plattformsklackar för rumpan. Koppla ihop dem med en röd sidenhalsduk för att mjuka upp klädseln i outfit.

Svart blommig sidenhalsduk med vit chiffongskjorta

svart blommig siden scarf vit chiffongskjorta
källa

Denna outfit är avsedd att visa att en svart, blommig silke choker halsduk och en vit chiffongskjorta med knappar passar perfekt. Svarta skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter är det perfekta ackompanjemanget för ett minimalistiskt men vackert utseende.

Grå stickad filt med röd halsduk

grå stickad filt kofta röd halsduk
källa

Denna outfit är en avslappnad outfit med några mycket fina detaljer. För toppen, bär en svart sidenväst topp med en grå stickad filt. För skinkorna, bär smala jeans med kala sandaler. Använd koftan väldigt avslappnat så att den glider lite av axlarna. Var väldigt kreativ med en röd choker halsduk med ett chocker halsband för att ge karaktär till det övergripande utseendet.

Svart maxiklänning med en svart, smal sidenhalsduk

svart maxiklänning tunn silkescarf
källa

Detta är en väldigt klassisk och vacker maxiklänning med svart slida. Kombinationen med nakna sandaler skulle redan ha gjort det till en fantastisk minimal outfit för fester och evenemang. Med den svarta choker-halsduken ger han klädseln ett visst djup och gör att denna outfit ser unik ut, särskilt i en miljö där svarta klänningar finns överallt.

Använd den med en silkesilkeblus med djup V-ringning

silkesilkeblus med djup V-ringning
källa

För dig som inte alltid vill ha klänningar till fester kan en outfit som den här få dig att se sexig ut. Bär bara en silkesilkeblus med en djup V-ringning, svarta klänningbyxor och svarta klackar. Bär en sidenhalsduk för att lägga till en lätt feminin touch.

Svart polka dot choker halsduk med t-shirt & denim kjol

svart prickad choker halsduk denim kjol
källa

Här är en outfit som visar hur man bär en choker-halsduk på ett helt sött sätt. Välj en charmig svartvit polka dot choker halsduk och bär den med en svart t-shirt, ljusblå denim kjol och vita sneakers för en riktigt avslappnad och vacker look.

Tunn halsduk i svart och rosa siden med en minikjol med knappar upp

svart och rosa siden kjol med smal denim mini kjol
källa

En tiffanyblå topp verkar alltid ha en speciell magi som kräver mycket uppmärksamhet. Du kan bära den här tiffanyblå långärmade t-skjortan med en minikjol med knapp denim, vita sneakers och en svart silke choker halsduk för en avslappnad look som sticker ut från mängden.

Choker-halsduk med svart lång ullrock

Choker svart svart ullrock
källa

I det här fallet används silkescarfen för att ge en något feminin känsla till en något unisex outfit. Bär en svart v-ringad topp, en svart lång ullrock, jeans och svarta klackar för det här nedtonade utseendet. Bär en svart siden choker halsduk för att komplettera detta utseende med elegans.

Röd silke choker halsduk med en tryckt tub topp och jeans

röd silke choker halsduk med tryckt tub topp
källa

För en sexig och energisk look kan du bära en röd silke choker halsduk med en ljust tryckt tub topp för toppen. För skinkorna, använd helt enkelt skinny jeans och svarta klackar med öppna tå med ankelband för att komplettera detta fantastiska utseende. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om hur man bär svarta ankelbandsklackar.

Här är några av de bästa silke choker halsduk outfit idéer för dig. Jag hoppas verkligen att du kommer att försöka implementera dessa outfitidéer. De är lätta att dra av. Låt oss gå vidare och se om de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*