Hur man utformar sidokängor

För dig som uppskattar att det ofta är detaljerna i din outfit som får dig att se bäst ut, kommer du att älska det här blogginlägget. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar dragkängorna på sidan. Dessa stövlar är i princip motsatsen till snörstövlar. Medan snörstövlar har mer iögonfallande och komplexa detaljer, är sidostövletterna fyllda med mycket minimala och snygga detaljer. Båda ser bra ut på sitt eget sätt. För att visa dig hur du utformar har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för dragkängor på sidan. Låt oss komma in direkt.

Grå midiklänning med tröjor med leggings och svarta stövlar med dragkedja i sidan


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer börjar jag med ett mysigt, skiktat affärsavslappnat utseende. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå miditröja klänning med en röd och grå rutig lång halsduk för att skapa några fina lager. Använd svarta leggings och ett par svarta stövlar med läder i sidan för att sätta in kläderna i stil.

Ljusrosa fleecekrage med vita jeans och ljusgrå fotkängor med dragkedja i sidan

Ljusrosa kappa med fleecekrage, vita jeans och ljusgrå fotkängor med dragkedja i sidan
källa

För att skapa det mysiga och damiga affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit turtleneck med en ljusrosa fuskpälskrage. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans för ett mer uppfriskande utseende. För skorna, ha ett par ljusgrå stövlar med dragkedja längs fotleden för att komplettera utseendet.

Ljusrosa, ribbad form som matchar en långärmad t-shirt med rippade jeans

Ljusrosa ribbad bodycon långärmad t-shirt med rippade jeans
källa

För att skapa det snygga och ungdomliga gatutseendet kan du bära en ljusrosa ribbstickad tröja eller långärmad T-shirt för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med blå skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna, ha på dig ett par svarta mockafotstövlar med fotledsficka för en snygg och feminin touch för att komplettera outfit.

Grå, långärmad, figur-kramande bandage klänning med knähöga stövlar i läder med en brun dragkedja i sidan

grå, långärmad, figur-kramande bandageklänning med knähöga stövlar i brunt läder med dragkedja i sidan
källa

Det här är en annan outfit som kan hjälpa dig att se avslappnad på jobbet. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en grå, knälång, långärmad bodycon-bandageklänning. Koppla ihop den med en brun läderhandväska för att se elegant och professionell ut. För skorna, ha på dig ett par bruna läderstövlar i läder med en dragkedja i sidan för att komplettera utseendet.

Blue Denim Mini Shorts med Camel Fringe Ankle Side Zip Boots

blå jeansshorts med kamel fransar och ankel-sidiga blixtlås stövlar
källa

För att vara avslappnad, ungdomlig och snygg på samma gång är denna outfit precis rätt för dig. För toppen kan du helt enkelt bära en vit chiffongblus med en avslappnad passform för att se luftig och avslappnad ut. Koppla ihop den med blå jeansshorts. För skorna, ha på dig ett par kamelkanter, mockaskor på sidan med dragkedja för att komplettera klädseln i stil.

Blå Slim Fit Jeans med kamelkängor i mocka på sidan

blå slim fit jeans med kamel sido ankel stövlar gjorda av mocka
källa

Detta är en annan relativt avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en vit pojkvänskjorta med knappar. Kombinera den med ett par blå slim-fit ankeljeans. För skorna, ha på dig ett par ankelstövlar med mocka-mocka med dragkedja för en snygg finish.

Grå longline maxi-kavaj med svart läder kjol och korta stövlar

grå longline maxi-kavaj med svart läder kjol och korta stövlar
källa

Det här är en fantastisk lagerlagring som kan få dig att se riktigt cool ut. För att forma detta utseende kan du bära en svart t-shirt med en minikjol i svart läder. Bär en grå maxi-kavaj över den för snygga lager. För skorna, ha ett par svarta mocka korta stövlar med sido-blixtlås för en ren och snygg finish.

Vit blazer med en grön bälteklänning och svarta läderstövlar med knäppning i sidan

vit kavaj med grön bälteklänning och svarta stövlar i läder med dragkedja ovanför knäet
källa

Låt oss nu titta på en mer elegant och formell affärsdräkt som du också kan bära till en cocktailparty eller företagsevenemang. Bär en miniklänning med grönt bälte och en vit kavaj för att uppnå detta utseende. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar med läderhöga blixtlås för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart sammetstopp med maxikjol och ankelstövlar med klack

svart sammetstopp med maxikjol och fotkängor med klackar
källa

Detta är en relativt låg profil outfit som kan hjälpa dig att se feminin och mogen ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en lång ärm svart sammetstopp med en svart rak fodrad maxikjol. Koppla ihop dem med ett par svarta stövlar i mocka för att packa utseendet snyggt.

Vit chiffongblus med gröna skinny jeans och svarta stövlar med knähög dragkedja

vit chiffongblus med gröna skinny jeans och svarta stövlar med knähög dragkedja
källa

Detta är en uppfriskande och luftig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit chiffongblus med vida ärmar och en avslappnad passform. Kombinera den med ljusgröna skinny jeans och ett svart smalt bälte. För skorna, använd ett par svarta läder knähöga stövlar med dragkedja i sidan för att komplettera klädseln i stil.

Grå skinny jeans med vita runda strumpor och kamelpälsstövlar med dragkedja i sidan

grå skinny jeans med vita runda strumpor och kamel päls stövlar med dragkedja i sidan
källa

För att uppnå detta mysiga och attraktiva utseende, kan du bära en vit ribbad turtleneck med en turtleneck för toppen. Koppla ihop den med grå skinny jeans för att se lång och smal ut. Koppla ihop dessa bitar med vita besättningsstrumpor och ett par mockakilkängor med fuskpäls och en dragkedja i sidan för att komplettera din outfit med snygga detaljer.

Svart bomberjacka med mörka skinny jeans och gråa stövlar

svart bomberjacka med mörka skinny jeans och grå stövlar
källa

Detta är ett mycket avslappnat och ungdomligt utseende. För att uppnå detta, använd bara en vit tröja med en svart bomberjacka och en gul tryckt halsduk för toppen. Använd dem med svarta skinny jeans och stövlar i kolskinn för att komplettera utseendet.

Svarta jeans med raka ben och korta stövlar med grå dragkedja i sidan

svarta raka jeans och raka korta stövlar med grå dragkedja i sidan
källa

För att uppnå denna minimala outfit kan du helt enkelt bära en vit pojkvänskjorta med svarta jeans med raka ben. För skorna, ha på dig ett par beskurna grå mockaskinnsider med dragkedja för att sätta in klädseln snyggt.

Här är idéerna för dragkedja på sidan som jag vill dela med dig. Testa det och se om du gillar dessa rena och snygga utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*