Hur man utformar sammetstövlar

Jag har alltid varit ett fan av mockaskor för deras slanka, matta konsistens. Jag gillar också den coola faktorn i läderstövlarna. Sammetstövlarna å andra sidan ligger på något sätt mellan dessa två typer av stövlar. De har den blanka ytan på läderstövlarna och mockaskinnens pälsiga struktur. Jag ser dem också som en blank version av mockaskorna, och det är vettigt att forma dem med sammetstövlar som mockaskorna också. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för sammetstövlar för dig. De är förvånansvärt lätta att dra av. Låt oss nu titta på listan.

Burgundy lårhöga stövlar med grå lång yllekappa


källa

För att starta listan ska jag visa dig en professionell men ändå vacker svart, vit och grå outfit. Bär bara en vit skjorta med knappar och en grå pennkjol. Drapera en grå lång yllekappa över axlarna. Framför allt ha på dig ett par burgundy overknee stövlar för att ge en elegant touch till en redan vacker outfit.

Bruna sammetsstövlar i sammet med en svart skiftklänning och corduroy-jacka

brun sammet ankel stövlar svart skjorta klänning
källa

Denna outfit svarar på en intressant fråga: kan sammet och sladd se bra ut tillsammans? Svaret är ett rungande ja. Du kan bära en brun corduroyjacka med bruna sammetstövlar för ett fantastiskt utseende. Bär en svart slida klänning och en svart handväska med dessa bitar för ett snyggt utseende.

Burgundy stövlar med en grå kofta och en utsvängd kjol

svarta stövlar grön kofta skater kjol
källa

För en luftig street outfit kan du bära en grå kofta med en svart tryckt utsvängd kjol. Använd svarta eller burdgundy sammet ankelstövlar för att göra din outfit stilfull. Du kan också bära en lila plånbok för att lägga till lite chockerande färg och krydda kläderna.

Blå fuskpäls med sammet ankelstövlar

blå fuskpäls sammet anklet stövlar
källa

För ett elegant utseende kan du bära en svart skiftklänning med en blå fuskpäls. Bär en sidenhalsduk för att lägga till detaljer på toppen. Bär svarta axlar och mörkblå sammetstövlar på golvet.

Bär med en svartvitt randig knapp-up skjorta och läder kjol

svart och vit skjortkjol med knappstängning
källa

För ett snyggt och robust utseende kan du bära en svartvit randig skjorta med knappar och en mörkblå ullrock till toppen. Bär en minikjol i svart läder med bruna sammetstövlar. Denna outfit är särskilt lämplig för dig som har kreativa jobb som designers och artister.

Polka dot kort läderjacka med silver sammet ankel stövlar

prickad kort jacka silver sammet ankel stövlar
källa

Detta är en snygg outfit med så många intressanta och iögonfallande detaljer. På toppen bär du en vit skjorta med knappar och en vit och svart skinnjacka med prickar. Koppla ihop dem med rippade jeans och grå sammetstövlar.

Rosa sammetsstövlar med svart tröja och grå maxikjol

rosa sammet ankelstövlar grå maxikjol
källa

Denna bekväma look har en luftig grå maxikjol. Kombinera bara den löst sittande kjolen med en överdimensionerad svart tröja som passar de rosa sammetstövlarna. En rosa eller vit plånbok kan också göra att bitarna i kläderna hänger ihop mycket bättre.

Svarta stövlar med vit topp och en rosa pennkjol

svarta stövlar vit topp rosa penna kjol
källa

Denna outfit är en mycket unik och konstnärlig look. Du kan bära en vit passformig vit topp med en rosa pennkjol. Koppla ihop dem med svarta sammetstövlar. Bär en svart platt keps för en extra konstnärlig touch.

Använd den med en brun mockajacka med fuskpälskrage

grå mockajacka med fuskpälskrage
källa

Det här är en så väl sammansatt outfit att alla bitar bara passar ihop. Bär en svart och vit randig tröja med hög hals och en mockajacka med en brun pälskrage. Använd skinny jeans med blå sammet stövlar för botten. Jag vet verkligen hur den avslappnade klädseln har lite grovhet och uthållighet.

Använd den med en vit tröja och svarta skinny jeans

vit tröja svarta skinny jeans
källa

För ett minimalt utseende, överväga denna bekväma och feminina outfit. Bär bara en vit bekväm oversize stickad tröja med svarta smala jeans med hög midja. Lägg till extra elegans i kläderna genom att bära svarta sammetstövlar. Så enkelt som denna outfit ser ut, passar färgerna och texturerna i bitarna perfekt för att skapa ett så vackert och damligt utseende.

Blå och vit randig midiklänning

blå och vit randig midiklänning med slips
källa

För ett unikt utseende kan en snygg midjeklänning som denna sticker ut från resten. Bär bara den blå och vita randiga wrap-klänningen med ett par svarta sammetstövlar. Bär en smart vit handväska för att lägga till en touch av sofistikering till denna anmärkningsvärda outfit.

Svart av axelklänningen med ena axeln och sammetsstövlar i sammet

svart bodycon-klänning med en axel och sammetsstövlar
källa

Om du vill klä dig sexigt men inte vill ha för mycket hud kan den här axelklänningen vara något för dig. Du kan bara bära den svarta axelbandslösa klänningen med strumpor och svarta sammetstövlar. De tre enkla delarna ser bara fantastiska ut tillsammans.

Ankelstövlar i rosa sammet med grå denimoverall

rosa sammet ankel stövlar grå denim overaller
källa

Denna outfit måste vara en av de mest unika kläderna på listan, om inte den mest. Först och främst använder sammet ankelstövlar en ganska överraskande färg som är den chockerande rosa. Det är inte vanligt att para sammetstövlar med en jumpsuit, men stövlarna och den grå denim jumpsuiten verkar fungera underbart tillsammans. Bär jumpsuit och stövlar med en gråmelerad tröja för att komplettera denna kreativa och snygga outfit.

Svart skinnjacka med slida klänning och blå stövlar

svart läderjacka skiftklänning blå stövlar
källa

För ett snyggt och mörkt utseende kan du bära en svart skiftklänning med en svart skinnjacka. Använd blå sammet ankel stövlar för att lägga lite färg till din svarta outfit. Bär ett chokerhalsband för extra stil. Om du vill se fler outfitidéer för liknande halsband, kolla in vårt blogginlägg om styling av ett chokerhalsband.

Här är några av de bästa idéerna till sammetstövlar jag har sammanställt åt dig. Se till att försöka lägga till fler alternativ i ditt skospel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*