Hur man utformar sammetsklänning

Hur man utformar sammetsklänning

För dig som vill se avslappnad och luftig ut, är en slipklänning ofta ett bra val. En enkel svart slipklänning ser bra ut för att ha på sig en cocktailparty. Men om du letar efter extra djup i klänningen rekommenderar jag starkt att du bär en sammetsklänning som bara har en särskilt snygg och konstnärlig touch. Sammetsklänningar är fantastiska oavsett om du bär dem vardagligt eller för halvformella evenemang. Jag har faktiskt sammanställt en lista över de bästa idéerna för sammetsklädsel för dig. Låt mig nu dela med dig.

Vit t-shirt & grå sammetsklänning


källa

När det gäller en slipklänning skulle många tro att du bara kunde ha den för vad den är, utan jacka över eller ingen t-shirt under. Att ha en vit t-shirt under din slipklänning kan faktiskt skapa en luftig, avslappnad look. Till exempel kan du bära den här grå sammetsklänningen över en vit t-shirt. Svarta läderklackar är ett säkert sätt att skapa en snygg och unik street-outfit.

Burgundy Velvet High Low Slip Dress

Burgundy Velvet High Low Slip Dress
källa

De flesta glidklänningar som du hittar på marknaden är v-ringade klänningar och djupa v-ringade klänningar. Här är en sexig klänning som tillhör den senare gruppen. Det är en burgundy högklädd klänning i sammet som ser extremt sexig ut. Använd svarta läderstövlar i läder för att ge en snygg touch till helhetsutseendet.

Burgundy sammetsklänning med svarta läderstövlar

Burgundy Velvet Slip Dress Black Leather Ankle Boots
källa

Här är ännu en burgundy sammetsklänning. Den här gången är det en klänning med några fina, subtila halsband. Lägg till svarta stövlar i ekvationen.

Silver sammetsklänning med grön tröja

silver sammet slip klänning grön turtleneck tröja
källa

Nu när vi har tittat på två minimala kläder, låt oss titta på denna mer kreativa och komplexa outfit. För att en outfit ska vara komplex och se bra ut samtidigt måste bitarna passa bra ihop. Som ett exempel på en sådan outfit, bära en silver sammet slip klänning över en grön turtleneck. Ett par svarta mockaskinn över knästövlarna är en snygg look och känsla.

Vit t-shirt med svart sammetsklänning

vit t-shirt svart sammetsklänning
källa

För en snyggare look som är mer avslappnad och som också känns som en tjej bredvid, kan du bära en svart sammetsklänning över en vit t-shirt. Komplettera kläderna med vita sneakers eller nakna boho-sandaler.

Använd den med en svart skinnjacka

svart läderjacka outfit
källa

Om du vill ha en svart sammetsklänning i stil är det ett bra alternativ att para ihop den med en svart skinnjacka. För skorna skulle ett par svarta stövletter av läder vara det perfekta och mest logiska valet. För denna outfit väljs istället de blå sammetstövlarna för ett mer unikt och feminint utseende. Bär en svart choker för en extra touch av stil.

Burgundy Velvet Slip Dress med guld bomberjacka

Burgundy Velvet Slip Dress Guld Bomberjacka
källa

För en sexig och snygg look som verkligen kan få dig att sticka ut på en cocktailparty, använd en burgundy sammetsklänning med en guld bomberjacka. Koppla ihop dessa bitar med klackar med öppen tå i guld med ankelband och en svart chocker.

Vit t-shirt med svart slip-klänning med kammad halsringning

vit t-shirt svart slipklänning med kantad fåll
källa

Denna svarta slipklänning har några fina detaljer i den kammade halsen. Bär en vit t-shirt och vita sneakers för att hålla klänningen avslappnad och ungdomlig. Det skulle vara en trevlig outfit för avslappnad dejting och hangouts.

Sammetsklänning med svartvit randig t-shirt

Sammetsklänning svart och vit randig t-shirt
källa

För en feminin streetlook kan du bära en burgundy sammetsklänning över en svartvit randig t-shirt. Kombinera dessa bitar med svarta strumpor och svarta lårhöga stövlar. Använd en svart choker om du vill lägga lite seghet i din outfit.

Orange slipklänning med svart t-shirt

Orange Slip Dress Svart T-shirt
källa

Detta är en mycket sällsynt orange slipklänning. Bara färgen gör det enkelt att sticka ut från mängden. Bär klänningen över en svart t-shirt. Ett par strumpor och svarta stövletter i läder kommer att vara ett underbart komplement till en snygg outfit.

Grå sammetsklänning

grå sammetsklänning
källa

För en absolut minimalistisk outfit kan du bara bära den här grå sammetsklänning med silverfärgade remmar och klackar med öppna tå. Så enkelt som det låter kan denna outfit vara den perfekta outfit för en cocktailparty. Kom ihåg att ”less is more” faktiskt fungerar.

Klänning i silver med fluffiga klackar

silver slip klänning fluffiga klackar
källa

Detta är en silver sammet slip klänning som ser så elegant och iögonfallande ut. Var nu kreativ och kombinera klänningen med vita fluffiga klackar för att göra outfit mer bedårande. Ibland är det detaljer som dessa som skiljer en anständig outfit från en bra outfit.

Svart sammetsklänning med choker

Svart sammet choker
källa

Här är en annan enkel och elegant outfit som är perfekt för cocktailparty och barnvagn. Den består av en svart sammetsklänning, silverklackade klackar och en svart krage. Vid denna tidpunkt borde du ha märkt att en svart choker är den perfekta, snygga delen som kan kompensera den feminina känslan av en sammetklänning.

Svart sammetsklänning med guldskor

svart sammet slip klänning guld sneakers
källa

Trots att jag har visat en svart sammetsklänning lite tidigare, tycker jag ändå att jag ska visa dig denna outfit som har ett intressant urval av skor. Denna klänning är ihop med ett par guld- och vita sneakers. Resultatet är en snygg street outfit.

Brun sammetsklänning med randig långärmad T-shirt

brun sammet slip klänning randig långärmad t-shirt
källa

Den här bruna sammetsklänningen är så blank att jag till och med skulle kalla den en guldklänning. Bär den över en brun och vit randig t-shirt och vita sneakers för en trevlig och avslappnad street outfit.

För de av er som aldrig har försökt att bära en sammetsklänning, saknar ni mycket. Att skala bort är extremt enkelt, speciellt om du har möjlighet att inte visa hud genom att bära den på din skjorta. Testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*