Hur man utformar sammetjacka

Hur man utformar sammetjacka

Att bära en sammetjacka är vanligtvis en mycket bra idé att se elegant och vacker ut samtidigt. Det kommer vanligtvis i form av en slim fit jacka eller kavaj. Den sammetblanka touchen på sammetblazern gör att du ofta ser vacker ut på ett iögonfallande, elegant och djupt sätt. Det är bäst om du bär det på jobbet och kombinerar det med några mycket enkla föremål. Till exempel kan du bara bära en sammetjacka med en nedskjuten skjorta, smala jeans och fotkängor för att skapa en väldigt elegant och snygg business casual outfit. För att visa dig mer, låt mig visa dig några riktigt fina sammetjacka-idéer som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå sammetjacka med vit tunika och jeans


källa

Även om denna lista mestadels består av kläder som består av en slim fit sammetjacka, börjar jag listan med en liten överraskning. Här är ett luftigt utseende byggt runt en mörkblå oversize sammetjacka. Du kan enkelt koppla ihop den med en vit tunika-t-shirt och blå slim fit-jeans. Bär mockaskor med mocka med öppen topp för att se unika och snygga ut.

Svart bälte sammet Slim Fit jacka med mager ankel grå jeans

Slim fit sammetjacka med svart bälte och smala, ankelgrå jeans
källa

Detta är en sexig och något kraftfull outfit som är perfekt för företagsevenemang, speciellt om du inte bär en kostym. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart sammetjacka med ett bälte utan skjorta under. Kombinera toppen med grå supermager ankeljeans och spetsiga klackar i svart mocka för att göra det här fantastiska utseendet.

Burgundy sammetjacka med grå grafisk t-shirt och svarta jeans

Burgundy sammetjacka med grå grafisk t-shirt och svarta jeans
källa

För att uppnå detta enkla och relativt ungdomliga utseende kan du bära en grå t-shirt med en avslappnad passform och en burgundy sammetjacka med en smal passform. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För resten av utseendet kan du bära svarta balettlägenheter och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Svart oversize sammetjacka med vit spets tunikatopp och jeans med smal passform

svart oversize sammetjacka med vit tunikatopp i spets och smala jeans
källa

Här är en något unisex outfit. Ett sätt att uppnå ett unisex-utseende är att bära något för stort. Du kan till exempel ha på dig en svart överdimensionerad sammetblazer med en vit avslappnad tunikablus av spets. Använd dem med svarta slim fit-jeans och svarta mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Grå kavaj med vit blus och svart lång halsduk

grå kavaj med vit blus och svart lång halsduk
källa

För att skapa detta coola och seriösa affärsavslappnade utseende kan du bära en grå sammetblazer med en vit blus med knappar. Kombinera dem med svarta jeans med smal passform och klackar i spetsig tå i svart läder. En svart stickad halsduk och en svart läderhandväska för att ge extra lugn till denna outfit.

Svart sammetjacka med vit passformtröja i mockhals

svart sammetjacka med vit, figur-kramad tröja
källa

Bär en vit tröja med hög hals och en svart sammetjacka med smal passform till toppen för att skapa denna snygga och snygga outfit som gör att du kan visa upp några kurvor. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par svarta spetsiga läderklackar för dina skor för att göra denna outfit ännu mer elegant och stilren.

Grön longline sammetjacka med vit skjorta utan krage

grön longline sammetjacka med vit, kragefri butotn-up skjorta
källa

För att forma detta luftiga och snygga utseende kan du bära en lång kappa grön sammet över en vit knappad kragefri skjorta. Koppla ihop dem med svarta smala jeans och ett svart läderbälte. För skorna kan du bära vita sneakers för att se mer ungdomliga ut eller svarta klackar för att se mer eleganta ut.

Mörkbrun sammetjacka med en tunikaklänning i guld och svart

mörkbrun sammetjacka med tunikaklänning i guld och svart
källa

Detta är en mycket unik och iögonfallande outfit som du kan bära på en cocktailparty för att se vacker och annorlunda ut. För att uppnå denna intressanta lagerlagring kan du bära en svart- och guldstjärnbroderad miniklänning med en mörkbrun lång sammetjacka. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta mockaskor för att packa outfit i stil.

Svart peplum sammetjacka med en vertikalt randig blus i grönt och orange

svart peplum sammetjacka med vertikalt randig blus i grönt och orange
källa

Här är en mycket intressant outfit som matchar en färgstark skjorta med andra svarta föremål. Bär en orange, grön och svart bred, vertikalt randig skjorta med knappar och en svart, kort peplum sammetjacka. Kombinera dem med en svart minikjol, svarta leggings och svarta mockaskor.

Brun jacka med vit t-shirt med en urringning och utsvängda marinblå byxor

brun jacka med vit t-shirt med urringning och utsvängda marinblå byxor
källa

För att uppnå detta snygga och attraktiva utseende kan du bära en vit grafisk t-shirt med scoop-hals och en brun, lite stor sammetsjacka. Kombinera dem med mörkblå utsvängda byxor. För skorna, ha ett par spetsiga klackar i mocka med ett leopardtryck för att se mer elegant och mogen ut.

Mörk mörkblå kavaj med vit skjorta och tryckta leggings

mörkblå kavaj med vit skjorta och leggings med tryck
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit och den intressanta delen tillhör den nedre halvan av outfit. Låt oss börja med toppen. Bär en vit skjorta med knappar och en marinblå sammetjacka till toppen. Kombinera dem med mörkblå leggings eller supermager jeans fyllda med röda och vita detaljer. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att packa klädseln i stil.

Bourgogne blazer med en vit linne med en scoop-halsringning och svarta slim fit ankeljeans

Bourgogne blazer med vit linne med en scoop-halsringning och svarta, smala snittjeans
källa

För att forma det luftiga och lågmälda sexiga utseendet kan du bära en vinröd sammetjacka över en vit linne med öppen hals. Koppla ihop dem med jeans med smal passform och ett svart bälte. Bär ett par svarta och kungsblå ankelkängor för att slutföra utseendet.

Svart kort jacka med vit chiffongblus och rippade jeans

svart kort jacka med vit chiffongblus och rippade jeans
källa

Låt oss titta på hur du kan se extra tunn ut. Tricket är att ha en kort och tätt passande svart sammet kavajjacka med en vit chiffongblus till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Lägg till ett par burgundy ankelstövlar i sammet för att komplettera outfit på ett vackert och djupt sätt.

Här är idéerna för sammetjackaoutfit som kan hjälpa dig att se vacker och unik ut. De är så lätta att dra av och har väldigt få nackdelar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*