Hur man utformar rutiga klackar

Hur man utformar rutiga klackar

I modevärlden ses klackarna som något damligt, medan det rutiga mönstret ses som något vintage, snyggt och till och med pojkaktigt. Vad händer när du sätter ihop dem? Låt oss ta reda på hur man bär de rutiga klackarna med blogginlägget. Du kommer att bli förvånad över hur vacker du kan se ut med dem. De är verkligen inte så svåra att utforma som de verkar. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt fina outfitidéer för rutiga klackar. Låt oss titta på dem nu.

Svart axelbandslös blus med smala jeans och röda rutiga klackar


källa

Till att börja med den här listan över eleganta och vackra outfitidéer, kommer jag att visa dig en sexig casual casual outfit först. För att forma det här utseendet kan du bära en av axelblusen med en svart passform. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna, använd ett par röda och svarta rutiga mockaskor för att slutföra det här supercoola utseendet.

Svart ärmlös t-shirt med smala jeans och grå rutiga klackar

svart ärmlös t-shirt med smala jeans och grå rutiga klackar
källa

Detta är en mer konstnärlig outfit att bära för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende, bär en svart ärmlös t-shirt med en grafisk frans på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med manschetter. Bär ett par grå och vita rutiga klackar för skorna. Slutligen lägg till en svart filthatt för att se mer konstnärlig ut.

Svart skinnjacka med mini-tyllkjol och röda rutiga klackar

svart skinnjacka med mini tyll kjol och röda rutiga klackar
källa

För att forma denna mörka och coola arbetsdräkt kan du bära en svart blus med en svart konstläderjacka på toppen. Kombinera dem med en svart minikjol i tyll. Använd svarta leggings och ett par röda och svarta rutiga klackar för att se snygga och vintage. Använd en svart läderkopplingsväska för att se elegant och professionell ut.

Svart motojacka med smala ankeljeans och rutiga klackar

svart motojacka med höghus och rutiga klackar
källa

För att uppnå detta enkla och svarta svartvita utseende kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnmotojacka på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Använd ett par svarta och vita rutiga höga klackar för skorna. Bär en svart liten läderhandväska för att avsluta utseendet i stil.

Blushing och svart långärmad chiffongskiftklänning med blommönster och utskurna, rutiga klackar

rodnad och svart, långärmad chiffongskiftklänning med blommönster och utskurna rutiga klackar
källa

Detta är en ganska sofistikerad och feminin outfit som är perfekt för chefer och chefer att bära vid företagsevenemang. För att slutföra denna outfit, bär en rodnande svart och långärmad blommig chiffong miniklänning. Koppla ihop det med ett par svarta plädhalsband med öppna tår. Komplettera looken med en svart läderhandväska.

Blå chambray-skjorta med röd, utsvängd midikjol och rutig, öppen tåklack

Blå chambray-skjorta med en röd, utsvängd midikjol och rutiga, öppna tåklackar
källa

Detta är en annan outfit som använder en del av de rutiga klackarna som faktiskt använder detaljerna i halsen för att bilda det rutiga mönstret. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med en smal passform och en utsvängd rosa midikjol. För skorna, ha ett par svarta rutiga klackar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett unikt och snyggt sätt.

Blazer med mamma jeans & svarta och vita rutiga klackar

Blazer med mamma jeans och svarta och vita rutiga klackar
källa

För att se uppfriskande och elegant ut samtidigt är här en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit t-shirt med en vit, lite överdimensionerad kavaj för toppen. Team dem med ljusblå beskurna mamma jeans. Bär ett par svarta och vita rutiga klackar för skorna för att komplettera outfit med en konstnärlig twist.

Vit långärmad kavaj med minikjol med frillad fåll och rutiga klackar

vit långärmad kavaj med minikjol med frillad fåll och rutiga klackar
källa

För att forma det här eleganta och vackra utseendet kan du bära en vit chiffongblus med V-ringning och en matchande vit minikjol med en ruffad fåll som kärnan i outfit. Bär en vit lång kavaj över dessa bitar för några fina lager. Bär ett par svarta och vita rutiga klackar för skorna för att komplettera det söta och attraktiva utseendet.

Röda och svarta rutiga balettklackar med vit skjorta och penna kjol

röda och svarta rutiga ballerinor med vit skjorta och penna kjol
källa

Låt oss undersöka hur ett par rutiga klackar kan ge intresse för din typiska arbetsdräkt. Många av er kan behöva klä sig i halvformella kläder på jobbet. Du kan till exempel behöva bära en vit skjorta med knappar och svart pennkjol. Istället för att ha svarta klackar bär vi ett par röda och svarta rutiga mockaballettlägenheter för att komplettera kläderna.

Ljusblå chambrayskjorta med svart minikjol och röda rutiga plattformsklackar

Ljusblå chambrayskjorta med svart minikjol och röda rutiga plattformsklackar
källa

Låt oss prova en mer avslappnad outfit nu. Låt oss bära en ljusblå chambrayskjorta med en smal passform på toppen för att se avslappnad och elegant ut. Koppla ihop den med en svart minikjol för att visa upp dina långa ben. För skorna kan du bara bära ett par röda och svarta rutiga plattformsklackar för att se vintage och unika ut.

Svarta minishorts med matchande axelblus och röda klackar

svarta mini-shorts med matchande axelblus och röda klackar
källa

För att se sexig lågmäld ut, här är en härlig outfit som du kanske vill prova. Bär en svart långärmad blus över axeln. Kombinera den med svarta minishorts så att dina ben ser extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par röda, svarta och silverrutiga klackar för att avrunda det supercoola utseendet.

Svart linne med vita mini-shorts och gula rutiga klackar

svart linne med vita minishorts och gula rutiga klackar
källa

Låt oss nu titta på ett mycket unikt par klackar. Det är ett par gula och svarta rutiga höga klackar. För styling kan du bära en svart linne med vita, flytande mini-shorts. De gula klackarna är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden.

Rutiga klackar i svarta och vita ankelband och flytande minishorts

svarta och vita rutiga klackar i ankelrem och flytande minishorts
källa

För att skapa det konstnärliga svartvita utseendet kan du bära en vit ärmlös chiffongblus med svarta flytande minishorts. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita rutiga klackar för att komplettera outfit med en konstnärlig twist.

Här är de rutiga idéerna i hälkläder som kan hjälpa dig att se elegant och vacker ut samtidigt. Försök att bära dem ibland istället för att bära svarta eller rosa klackar hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*