Hur man utformar rutig ullrock

När vintern kommer finns det i allmänhet två typer av människor. Den funktionella typen som bär på sig jackor för att hålla sig riktigt varm och den snygga typen som värdesätter att se bra ut. Det finns faktiskt en tredje typ som är kombinationen av de två första typerna: ser bra ut och håller dig varm samtidigt. Det är också en bra idé att bära en rutig ullrock. Det är förvånansvärt lätt att ta av och kan ge dig den sofistikerade Old England-känslan som får dig att se väldigt attraktiv ut. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna i rutig ullrock som jag har samlat.

Marinblå rutig lång kappa med infinity-halsduk

Marinblå rutig lång kappa med infinity-halsduk
källa

För att börja med den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer, ska jag först visa dig en väldigt trevlig casual casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svart mini-skiftklänning och lägga en mörkblå och svart rutig lång ullrock över den. Kombinera dem med svarta oxfordshorts och svarta leggings. Lägg till en mörkblå infinity-halsduk i mixen för att avsluta det fantastiska utseendet.

Mörkblå och röd rutig kappa med svarta skinny jeans och stövlar

Mörkblå och röd rutig kappa med svarta skinny jeans och stövlar
källa

För att forma denna enkla och snygga outfit kan du bära en vit chiffongblus med svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Bär en mörkblå och röd rutig pellack över dessa bitar för att se extra attraktiv ut. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Röd och svart midi rutig kappa med mörkblå skinny jeans

röd och svart midikontrollerad kappa med mörkblå skinny jeans
källa

För att forma denna underbara gamla stil i Englandstil kan du bära en svart t-shirt och lägga en lång röd och svart lång rutig ullrock över den. Kombinera dem med en mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att slutföra kläderna.

Svartvit rutig kappa med vit topp och blå jeans

Svartvit rutig kappa med vit topp och blå jeans
källa

För att uppnå detta snygga och mysiga affärsavslappnade utseende kan du bära en vit blus med blå smala jeans. Bär en svart och vit rutig longline ullkavaj över den. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor. Lägg till en svart läderkorsväska för att göra utseendet komplett.

Blushing rosa och svart maxi rutig kappa med grå rippade knä jeans

Blushing rosa och svart maxi rutig kappa med grå, sönderrivna knä jeans
källa

För att forma denna konstnärliga och unika outfit kan du bära en grå stickad tröja med grå rippade slim fit ankeljeans. Bär en rodnad svart rutig kappa. För skorna, ha ett par grå mocka höga klackar med spetsiga tår. En ljusrosa läderkorsväska är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Svart och vit rutig kappa med blazer och slim fit jeans

svartvit rutig kappa med kavaj och jeans med smal passform
källa

Här är en mycket snygg lagerlagring. Använd en svart blus med en svart och vit rutig långfärgad kappa för det här utseendet. Lägg till ytterligare ett lager över dessa delar genom att bära en svart kavaj. För resten av kläderna kan du bära svarta jeans med smal passform och ett par svarta knähöga mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Blå och vit rutig ullrock med ribbad tröja

blå och vit rutig lång ullrock med ribbad tröja
källa

Detta är en helt vacker outfit som är perfekt för dejting. För att uppnå detta attraktiva och lättillgängliga utseende kan du bära en vit ribbad tröja med rund hals och en blå och vit rutig lång ullrock. Använd dem med marina skinny jeans och svarta mockaskor för att göra utseendet mer.

Röd och svart ullrock med en vit infinity-halsduk

röd och svart ullrock med vit infinity-halsduk
källa

För att uppnå denna snygga och ungdomliga lagerlagring kan du bära en svartvit prickblus med en röd och svart överdimensionerad rutig ullrock och en vit infinity-stickad halsduk på toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och ett par grå mocka över knästövlarna för ett snyggt och unikt sätt att komplettera din outfit.

Marinblå och vit lång ullrock med svart chiffonkjol

Marinblå och vit lång ullrock med svart chiffonkjol
källa

Detta är en ganska mysig och damliknande casual casual outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit nedskjortad skjorta och en marinblå och vit rutig ullrock. Kombinera dem med en svart minirater kjol. Ett par svarta leggings och svarta mockaskinnkängor för att komplettera utseendet.

Grå och vit rutig ullrock med blå jeansshorts

grå och vit rutig ullrock med blå jeansshorts
källa

För att uppnå detta superchika utseende, slå ihop en svart t-shirt med en grå och vit ullkavaj. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts och strumpor. För skorna, istället för korta stövlar eller klackar, använd ett par mockaskor ovanför knäet för att se ännu mer attraktivt ut.

Svart och vit rutig ullrock med kopplingspåse med leopardmönster

svartvit rutig ulljacka med lång ruta och koppling med leopardmönster
källa

För att forma detta mogna och kreativa utseende kan du bära en röd och svart rutig blus med en svart och vit rutig lång ullrock för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par loafers för att komplettera utseendet.

Röd och svart ullrock med svarta mockaskinn

röd och svart ullrock med svarta mockaskinn
källa

För att se snygg och lite pojkig ut kan du bära en vit skjorta med en röd och svart överdimensionerad rutig ullrock. Koppla ihop dem med mager blå ankeljeans. Lägg till ett par svarta mockaskinn i outfit för att se snyggt ut.

Svart och vit rutig lång ullrock med vit mock-neck tröja

svartvitt rutig lång ullrock med vit tröja med en mock hals
källa

För att forma det attraktiva och ungdomliga utseendet kan du bära en svart och vit rutig ulljacka över en vit slip-fit ​​tröja med smal halsringning. Koppla ihop dem med blå blommiga slim fit-jeans och korta läderstövlar för att komplettera outfit.

Här är de rutiga ullrockoutfitidéerna som jag vill dela med dig. Du kan enkelt få dem att se speciella ut när vintern kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*