Hur man utformar rutig ullkjol

Hur man utformar rutig ullkjol

När vädret blir kallare är det en god chans att du ser massor av mörka och lite tråkiga kläder på gatan. Låt oss idag undersöka hur du kan hålla dig relativt varm medan du ser mysigare och mer uppfriskande ut genom att bygga en outfit runt en rutig ullkjol. Eftersom vädret förväntas vara kallt är det en bra idé att para ihop kjolen med strumpor eller leggings. Kombinera dem med en snygg tröja så får du en mycket attraktiv och mysig outfit som gör att vinterdagen ser mer uppfriskande ut. För att visa dig fler alternativ för styling har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för rutiga ullkjolar åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit mock Neck tröja med knälång ull pläd kjol i svart och grönt


källa

För att börja med den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer, låt mig först visa dig en mycket snygg outfit som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att forma detta utseende kan du bära en vit stickad tröja med en mock hals för toppen. Kombinera den med en grön och svart knälång rutig ullkjol och svarta leggings. Använd svarta läder knähöga stövlar för skorna för att komplettera outfit med en snygg touch.

Svart långärmad T-shirt med scoop-halsringning och rutig ullkjol i maxigrå

svart långärmad t-shirt med halsringning och maxigrå rutig ullkjol
källa

Att forma det söta och lite konstnärliga utseendet. Glöm inte att lägga till en svart diskett hatt till mixen. För kärnan i kläderna kan du bära en svart långärmad T-shirt med en halsringning och en grå och mörkblå rutig ullmidkjol. Bär svarta mocka snörstövlar för att lägga en feminin touch till din outfit.

Stickad tröja med en svart och vit midi rutig ull kjol

Stickad tröja med en svart och vit midi rutig ull kjol
källa

För att uppnå detta minimala och attraktiva svartvita utseende, här är vad du behöver. Bär en svart stickad tröja med rund hals och en högklippt svart och vit rutig midiullskjol för att se extra tunn ut. Kombinera dem med svarta mockaskor och en mörkröd axelväska i läder för att se elegant och vacker ut.

Svart trövelsärmad tröja med en röd, midja, rutig ull minikjol

svart tröja med trekvartärmar och röd minikjol av rutig ull med hög midja
källa

För att se skarp och elegant ut på jobbet kan du lägga till ett ljusrött element i din affärsavslappnade outfit. Du kan till exempel ha på dig en svart långärmad tröja med en röd och svart hög kjol av rutig ull. Koppla ihop dem med en svart läderhandväska och ett par svarta mockaskinniga stövlar för att komplettera utseendet.

Svart tröja med högröd rutig minikjol

svart tröja med röd rutig höghöjd minikjol
källa

För dig som letar efter en enkel outfit som är väldigt lätt att ta av och som får dig att se förvånansvärt bra ut, här är en för dig. Bär bara en svart stickad tröja med en midjekjol med hög midja i röd och svart rutig ull. Använd svarta besättningsstrumpor med oxfordskor i svart läder för ett rent och snyggt utseende.

Svart figur-kramad tröja med rutig mini ull kjol

svart figur-kramad tröja med rutig mini ull kjol
källa

För att undvika att se tjock ut i kallare väder, här är den typ av outfit du vill ha på dig. Bär till exempel en svart, åtsittande rund hals eller en repliktröja till toppen. Kombinera den med en rutig minikjol i svart och ull och svarta leggings. Lägg till ett par svarta läderstövlar i mixen för en extra snygg touch.

Vit rutig minikjol med en grön, tjock tröja med kabelutskärning

vit rutig minikjol med en grön, tjock tröja med kabelutskärning
källa

Baserat på färgkombinationen grönt och vitt kommer denna outfit att få dig att se uppfriskande och unik ut. För toppen, använd bara en ljusgrön, tjock stickad tröja. Koppla ihop den med en vit och svart rutig ull hög kjol. Använd svarta läder ankelstövlar för skorna för extra stil.

Vit långärmad tröja med en grön och mörkblå midikjol

vit långärmad tröja med grön och mörkblå midiklädskjorta
källa

För att få en mysig och elegant outfit är det en formel som fungerar riktigt bra att ha på sig en topp med hög kjol. Till exempel kan du bära en vit tröja med mörkblå och grön rutig midikjol i ull. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta fotkängor för att komplettera utseendet.

Ljusrosa ulljacka med lång linje och en svartvitt rutig minikjol

Ljusrosa kappa med långfärgad ull med svart och vit rutig minikjol
källa

Det här är inte ett praktiskt vinterutseende eftersom det inte finns några leggings eller strumpor som kan hålla dig varm, men det är verkligen en outfit som kan få dig att sticka ut och den är särskilt lämplig för dig som inte är rädda för kylan. Bär bara en ljusrosa lång ullrock med en svart tröja och en svartvit rutig ullminikjol. Använd vita sneakers för att se ungdomliga och rena ut.

Röd och vit rutig miniullkjol med svart stickad tröja

röd och vit rutig mini ull kjol med svart stickad tröja
källa

Detta är en väldigt unik look tack vare den kreativa färganvändningen. Bär en svart tjock stickad tröja för det här utseendet. Koppla ihop den med en ljusröd och vit rutig ullminikjol för att se supercool ut. Bär svarta strumpor och ett par svarta klackar för att komplettera din outfit på ett elegant sätt.

Tröja med mock-hals och utsvängd midiullskirt i svart och vitt

Mock Neck tröja med svart och vit flared midi ull kjol
källa

Detta är en mycket låg profil och mysig outfit som du definitivt kan bära på jobbet. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja med en uppstående krage. Kombinera den med en svart och vit rutig midikjol i ull. Bär ett par svarta mocka balletlägenheter för skorna för att ge en elegant touch till det totala utseendet.

Citrongul tröja med en midikjol i mörk ull

Citrongul tröja med en midikjol i mörk ull
källa

Det här är en ganska glad look som kan ge dig lite extra energi för att få dig igenom din arbetsdag. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en ljusgul tröja med en avslappnad passform och en marinblå och grå rutig midikjol i ull. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att ge stil till hela outfit.

Vit fuzzy tröja med mini ull kjol och strumpor

vit fuzzy tröja med en mini-rutig kjol av ull och strumpor
källa

För ett enkelt och mysigt utseende kan du bara bära en vit tjock, fuzzy stickad tröja med en svartvit super mini ull rutig kjol. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet i stil.

Här är outfitidéerna för rutiga ullkjolar som kan få dig att se damlik och attraktiv på ett naturligt sätt. Prova, särskilt när vädret blir kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*