Hur man utformar rutig tunika

För er som ännu inte vet vad en tunika är, är det i grunden en lång topp som kan bäras med leggings eller helt enkelt som en skjortklänning. Vad jag ska prata om i det här blogginlägget är en mycket specifik typ av tunika som kallas rutig tunika. Jag väljer det här temat eftersom jag ser att rutiga skjortor med pojkvän har blivit vanliga genom åren. Så jag är bara här för att erbjuda en liten variation som kan göra ditt stylingspel lite roligare. Vad du ska se är några av de bästa rutiga tunika-outfitidéerna jag har samlat åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Rutig tunika med ett rött och vitt bälte samt leggings och stövlar


källa

Det är ingen tvekan om att den röda och vita eller röda och svarta rutiga pojkvänskjortan är den mest populära av alla pojkvänströjor. Om du är ett fan av dessa också, här är en cool twist som du kanske gillar också. För att uppnå detta snygga utseende kan du helt enkelt bära en röd och vit rutig tunika, marinblå leggings och bruna läderstövlar ovanför knäet.

Rutig tunikaskjortklänning med bälte och stråhatt

Mörkblå rutig tunikaskjortklänning med halmflopphatt
källa

För en djupare och mer elegant look kan du välja en mörk rutig tunika som den här marinblå skjortklänningen. För styling kan du bära den med en stråhatt och ett par bruna bandiga sandaler för att ge utseendet en uppfriskande och unik touch.

Grå och vit veckad tunika med knähöga stövlar i brun mocka

knähöga stövlar av grå och vit veckad tunika av brun mocka
källa

Som du kan se från de tidigare kläderna kan du bära en tunika som både en lång skjorta och en skjortklänning. Båda är vackra på sitt eget sätt. Denna speciella grå och vita veckade tunika bärs som en skjortklänning för denna outfit. Bär bara den med knähöga stövlar i brun mocka och en elegant brun läderhandväska för en snygg och feminin look.

Svart och vit rutig tunika med läder gamacher

svartvita rutiga tunika läderjackor
källa

Denna svartvita rutiga tunika är i grunden en allvarligt överdimensionerad svartvitt rutig pojkvänskjorta. Du kan bygga en snygg outfit på den genom att bära den med leggings i svart läder och svarta stövlar i läder. Du kan också bära ett silverhalsband för att ge extra stil till kläderna.

Blå och röd rutig tunika med knähöga elfenben läderstövlar

Knähöga läderstövlar gjorda i blå och röd rutig elfenben tunika
källa

Fördelen med att bära en tunik med bälte framför en bälte med tunik är att den gör din midja mer synlig och ser vanligtvis smalare ut. Ta denna bälte blå och röd rutig tunika som ett exempel. Använd den med svarta leggings och knähöga läderstövlar av elfenben för att skapa en lång och smal outfit.

Använd den med bruna stövlar med öppen tån läder och en filthatt

brun snörskor i öppet läder
källa

Jag älskar så enkelt enkelheten och användningen av färgerna för denna uppfriskande outfit. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en grå, blå och vit rutig tunikaskjortklänning med ett par bruna snörstövlar. För att ge en feminin och konstnärlig touch till kläderna kan du bära en brun mockafilthatt för att komplettera kläderna.

Rosa rutig tunika med bruna läderstövlar

rosa rutiga tunika bruna läderstövlar
källa

Här är en väldigt ladylik och vacker rosa rutig tunika som bärs som en miniklänning. För att utforma en klänning som redan är så attraktiv, para bara ihop den med ett par knähöga stövlar i brunt läder så ser du fantastisk ut.

Röd och svart rutig tunika med flanellbälte

Rutig tunika med ett rött och svart flanellbälte
källa

Ibland kan en tunikas struktur göra stor skillnad. Till exempel är den här röda och svarta rutiga tunikan med bälte gjord av flanell och den här hårdare och suddiga strukturen gör att outfit ser mer unikt ut. Du kan enkelt para ihop den med svarta leggings och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera outfit med elegans.

Vit och svart tunika med en jeansjacka

vit och svart tunika jeansjacka
källa

För en ungdomlig och uppfriskande look är det dags att ta fram jeansjackan. Bär en svartvit rutig tunika med en blå jeansjacka för ett snyggt lager. Koppla ihop dem med en vit filthatt och svarta sandaler.

Rutig tunika med svart floppy hatt

Rutig tunika svart floppy hatt
källa

Här är en annan outfit med en flanell tunika. Den här gången är det en mer konstnärlig outfit. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en svart och vit flanell tunika med en svart floppy hatt. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att se snygga och konstnärliga ut.

Ärmlös rutig tunika med ankelkängor i brunt läder

ärmlösa rutiga tunika bruna läder ankelstövlar
källa

Du behöver inte alltid ha en djup v-ringning eller rygglösa klänningar för att visa upp din vackra hud. Du kan också göra detta genom att bära en ärmlös grå rutig tunika för att visa upp några av dina armar och axlar. Koppla bara ihop tunikan med ett par bruna läderstövlar för att se attraktiva ut.

Använd den med en marin kofta och knähöga stövlar

knähöga stövlar med en mörkblå kofta
källa

Här är en diskret outfit som fortfarande ser ganska anständig ut. För att uppnå detta kan du bära en röd och svart rutig tunika med en mörkblå kofta. Koppla ihop dem med svarta leggings och mörkgrå läderstövlar i knä för att se elegant och smal ut.

Bär med röda leggings

bär med röda leggings
källa

Om du vill skapa en mer iögonfallande outfit är det ett coolt alternativ att bära röda leggings. Kombinera de röda leggingsna med en svart och vit rutig tunika och svarta läderskor för att se unika och vackra ut.

Röda och svarta rutiga tunika höga sneakers

röda och svarta rutiga tunika höga sneakers
källa

Här är en väldigt cool pojkvändräkt som skiljer sig väldigt mycket från de kläder vi nämnde tidigare. Den stora skillnaden här är faktiskt de svarta höga sneakersna. De förändrar outfitens känsla. Koppla ihop dem med en röd och svart rutig tunika för att se skarp och bedårande ut.

Svartvit rutig tunika med leggings

svartvita rutiga tunika leggings
källa

För ett enkelt svartvitt utseende kan du helt enkelt para ihop en svartvit rutig tunika med svarta leggings. Lägg till ett par svarta mockaskor med ankelstövlar i utseendet för att lägga till en feminin touch.

Här är de rutiga tunika-outfitidéerna som är mycket kausala men ändå underbara. Ännu viktigare är att de är extremt lätta att ta bort. Låt oss bara prova dem och se om du kan lägga till några av dessa kläder i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*