Hur man utformar rutig klänning

Hur man utformar rutig klänning

Innan dess pratade jag om många olika typer av klänningar som du kan bära för att lysa på cocktailparty och barnvagnar. Idag ska jag främst prata om snygga och eleganta streetkläder som är byggda runt den rutiga klänningen och ser snygga och unika ut. Till skillnad från andra rutiga klänningar som den röda och svarta rutiga klänningen är den svarta och vita rutiga klänningen lite mindre pojkig och mer elegant. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina rutiga outfitidéer. Låt oss nu kolla in det.

Tank Tube Maxi flared rutig klänning


källa

För att starta listan ska jag visa dig en mycket trevlig och uppfriskande streetoutfit som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en ärmlös rutig maxiklänning med knappdetaljer fram. Koppla ihop klänningen med svarta spetsiga klackar för en snygg finish.

Vit krage Kortärmad Mini Shift rutig klänning

Rutig kortärmad miniklänning med vit krage
källa

Detta är en väldigt attraktiv och naturligt snygg casual affärsdräkt. För att forma denna outfit kan du bära en rutig miniklänning med en vit krage och en svart läderhandväska. För att göra skorna mer eleganta kan du bära svarta klackar med öppen tå och fotledsremmar för att komplettera klädseln.

Långärmad Tie Midja Pläd Flared Skjortklänning

långärmad slips midja pläd utsvängd skjortklänning
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. Du kan till och med bära denna outfit för hangouts. För att uppnå detta utseende kan du välja en rutig midikjolklänning med långa ärmar. Kombinera klänningen med en brun läderväska och bruna sandaler för att se mer ladylike och uppfriskande.

Rutig miniskridsklänning i svartvitt

svartvit rutig miniskridsklänning
källa

Här är en rutig klänning som bara ser ut som ett schackbräde. Den har den super unika känslan som inte finns i andra kläder. I detalj är det en mini-åkare långärmad rutig klänning. Du kan para ihop den med svarta spetsiga tåklackar för att ge ett snyggt och unikt utseende.

Rutig mini-passform och fläckad byxklänning

Rutig mini-passform och fläckad axelbandsklänning
källa

Detta är en helt uppfriskande outfit, inte bara på grund av klänningen utan också på grund av alla accessoarer som följer med klänningen. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en rutig miniklänning med rynkad midja. Koppla ihop den med en halvsäck och ljusgula sandaler för att ge outfit en uppfriskande touch.

Rutig miniklänning med halv ärm och passform

Rutig passform och fläckad miniklänning med halva ärmar
källa

Detta är en väldigt enkel men vacker outfit som du till och med kan ha på dig för att få en cocktailparty att lysa på ett unikt sätt. För att uppnå detta minimala utseende kan du helt enkelt bära en rutig halvärmad passform och en utsvängd miniklänning. Koppla ihop det med ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera denna minimalistiska outfit på ett elegant sätt.

Mini-skaterklänning med blå otvättad jeansjacka

Mini-skaterklänning med blå otvättad jeansjacka
källa

För att bygga en ungdomlig och uppfriskande outfit runt en rutig klänning, här är en outfit att relatera till. För att skapa detta fantastiska utseende kan du bära en rutig miniskridsklänning med en blå otvättad jeansjacka över. Bär vita sandaler med en vit ryggsäck i läder för ett ungdomligt utseende.

Rutig svartvit skjortklänning med halva ärmar

svartvitt rutig skjortklänning med halva ärmar
källa

Detta är en superavslappnad outfit som du kan bära i stil för en avslappnad hangout eller dejting. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig den här svartvita rutiga klänningen med halvärmad skjorta som har en samlad midjeskärning. Koppla ihop den med ljusrosa klackar för att ge utseendet en feminin touch.

Rutig miniklänning med haltskift och vita klackar

rutig halter miniklänning med vita klackar
källa

Detta är en elegant och vacker outfit tack vare de smidiga tillbehören. För att sätta ihop denna outfit kan du bära en rutig miniklänsklänning. Kombinera den med en elegant axelväska i brunt läder. Använd svarta spetsiga klackar med ankelband för att göra outfit mer uppfriskande och damligt.

Rutig klänning med minikantfåll och vit lång kappa

rutig klänning med minikantfåll och vit lång kappa
källa

Vid första anblicken ser den här klänningen mycket ut som en rutig klänning. Om du tittar noga är det faktiskt en svartvitt mönstrad klänning med en mini-volangfåll. För att utforma den elegant kan du bära den med en vit lång kavaj och en neonrosa läderhandväska. Ett par navy mocka klackar med mocka är ett underbart sätt att avsluta din outfit.

Ärmlös mini-skiftklänning med vit och svart mock-urringning

ärmlös mini-skiftklänning med vit och svart ståkrage
källa

För att uppnå denna uppfriskande och minimalistiska business-casual outfit kan du bära en ärmlös skiftklänning med en vit och svart rutig mock-hals. Koppla ihop den med en svartvitt läderkopplingsväska för att se smartare och mer professionell ut. Använd svarta spetsiga sandaler för skorna för att komplettera outfit på ett elegant och unikt sätt.

Rutig ärmlös utsvängd midiklänning med samlad midja

Rutig ärmlös midiklänning med samlad midja
källa

Här är en mycket enkel och uppfriskande outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en rutig ärmlös passform med en rynkad midja och en utsvängd midiklänning. Koppla ihop den med ett par vita klackar för att hålla denna outfit ren och uppfriskande.

Djup midiklänning med V-ringning och vita, öppna remmar

Midi-utsvängd klänning med djup V-ringning och vita, öppna remmar
källa

För att se minimal och sexig ut kan du bära en rutig, lågblå midiklänning med V-ringning. När du bär en sådan klänning på ett cocktailparty, kommer du definitivt att sticka ut från alla dessa eleganta och signaturcocktailklänningar. För att slutföra denna outfit kan du helt enkelt bära vita klackar med öppna tår.

Rutig skjortklänning med pojkvän med svart filthatt

Rutig klänning med pojkvänskida med svart filthatt
källa

Här är en snygg och lite konstnärlig street outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en rutig pojkvänskjortklänning. Kombinera den med grå snörstövlar med öppen tå och en svart filthatt för att komplettera detta unika utseende.

Spaghetti-remmar rutig skiftklänning miniklänning

rutig skiftklänning med spagettirem
källa

Detta är förmodligen det enklaste klädseln på den här listan, men det betyder inte att det inte är vackert. För att uppnå detta minimalistiska och attraktiva utseende kan du helt enkelt bära den här rutiga miniklänningen med ett spagettirem med ett par vita klackar.

Hoppas att du gillar de rutiga outfitidéerna jag just nämnde. För de av er som vill se uppfriskande och unika ut bör dessa kläder testas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*