Hur man utformar ruffle kjol

Hur man utformar ruffle kjol

Ibland kan du lägga till slumpmässighet och asymmetri i din outfit, så att du ser snyggare ut. En ruffad kjol kan göra just det. I likhet med andra typer av kjolar kan ruffade kjolar av olika längd utformas helt annorlunda för att skapa olika uttryck. Ändå kan de lätt skalas av. I det här blogginlägget visar jag några av de bästa ruffade kjoldräktidéerna. Låt oss titta på dem nu.

Vit knapp-up skjorta med svart maxi ruffle kjol


källa

För att starta listan ska jag visa dig en svartvit outfit som är väldigt feminin och ganska lätt att ta av. Bär bara en vit skjorta med knappar och en svart maxi-volangkjol. Använd svarta klackar med öppen tå för att ge en touch av klass till din outfit. Du kanske har märkt att det finns en fin detalj i blommönstret nära skjortkragen. Ibland är det den lilla detalj som kan ta en outfit till en annan nivå.

Vit ärmlös topp med en mörkblå frillad kjol

knälång kjol med volanger i marinblått
källa

För de av er som föredrar en knälång kjol snarare än en maxikjol, kan denna outfit tacka. Du kan bara bära en vit ärmlös topp med en mörkblå volangkjol. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för det avslappnade och eleganta utseendet.

Blå och vit randig ruffad kjol med vit väst

blå och vit randig rufsig kjol
källa

För en luftig look som är perfekt för en avslappnad strandhängning, bära en vit västtopp med en blå och vit vertikal randig ruffle kjol. Komplettera din outfit med kamel sandaler. För mig är det bästa sättet att gå till stranden, parkera och sådana platser att bära en volangkjol. Jag säger inte att en ruffad kjol inte kan bäras som en street- eller arbetsdräkt. Jag säger bara att den rufsiga kjolen är vackerast när du bär den ut i naturen.

Vit t-shirt med en svart minikjol med frill

vit t-shirt svart volang minikjol
källa

Här är en outfit som kan få dig att se längre ut. Bär en vit t-shirt till toppen. Koppla ihop den med en midjekjol med hög midja och svarta volanger. Det faktum att kjolen är hög midja och kort kan få dina ben att se mycket längre ut. Bär de svarta snörade balettskorna för att ge din outfit elegans.

Svart tyllfyllt minikjol med ljusrosa spets

Mini kjol outfit av svart tyll krusiduller
källa

Detta är en minimal outfit som består av en ljusrosa topp och en minikjol i svart tyll. Kjolen är faktiskt ganska annorlunda än de som nämnts tidigare. Den här är en skiktad ruffle kjol som är ganska söt. Bär bara svarta klackar med kjolen.

Vit skjorta med midikjol i svartvitt volang

svart och vit frillad midikjol
källa

Jag föredrar vanligtvis antingen en maxiklänning eller en miniklänning framför en midiklänning. Men den här vackra midikjolen kan ha ändrat mig. För att utforma denna fantastiska och luftiga midikjol med rutiga volanger i svart och vitt kan du bära den med en vit knappad skjorta och svarta sandaler för att hålla kläderna enkla och rena. Bär en liten brun korsväska för att ge din outfit skönhet.

Vit västtopp med svart midikjol med blommor

svart blommig midikjol med volanger
källa

För en uppfriskande sommarutseende pekar blommor vanligtvis i rätt riktning. Som ett exempel på en sommarblommig outfit kan du bära en vit västtopp med en svart midikjol med blommiga krusiduller. Använd vita klackar med öppen tå för att göra utseendet komplett. Förresten, du kanske också är intresserad av att kolla in vårt blogginlägg i stövlar med öppna tå.

Asymmetrisk volangkjol i svart och vitt

asymmetrisk ruffle kjol i svart och vitt
källa

De flesta ruffade kjolar är asymmetriska, men den här är helt klart asymmetrisk. Det är en svart och vit frillad kjol. Ibland är det bara kul att ha på sig något så unikt. Poängen är att du fortfarande måste se bra ut. Använd kjolen med en vit bodycon-topp och svarta klackar med öppna tå. Det är en bra idé att hålla användningen av färg så enkel som den här, annars skulle dina ögon ha varit för upptagen med att smälta både de atypiska sticklingar och för många färger.

Vit och svart prickig skjorta med rutig maxikjol med frill

Rutig frillad maxikjol
källa

Det är alltid väldigt intressant för mig att se hur två objekt med två olika mönster kan hålla ihop. Verkar som att skjortan och kjolen fungerar ganska bra på den här. För att uppnå detta konstnärliga och eleganta utseende, använd en vit och svart prickig skjorta med rutig volangkjol. Kjolen är en sådan unik svartvitt maxikjol med hög split. Bär bara röda lägenheter med din outfit. Bär disketten stråhatt för en extra konstnärlig touch.

Röd ruffad kjol med vit spets topp

röd volang kjol vit axelbandslös spets topp
källa

Denna outfit kräver bara mycket uppmärksamhet. Bär den vita spetsöverdelen på axeln för överdelen. Koppla ihop den med en röd midi ruffle pennkjol och kala spetsiga tåklackar.

Grön ruffad kjol med ljusrosa väst

grön rufsig kjol ljusrosa väst
källa

När du har hållit dig i god form kan du prova den här figurkramningsdräkten för att visa upp dina kurvor. Bär bara en ljusrosa västtopp med en grön rufsig kjol och ljusrosa klackade sandaler.

Svart minikjol med volang och en halvtransparent topp

svart volang minikjol halvtransparent topp
källa

För en mer elegant outfit att bära på jobbet, bära en svart topp med en transparent overlay för toppen. Bär en svart frillad minikjol och svarta klackar i botten.

Grå frillad kjol med grå tröja

grå ull kjol stickad tröja
källa

Detta är ett tvådelat set som består av en grå topp och en grå knälång grå ruffle kjol. Bär boho högklackade sandaler för att slutföra denna outfit. Det är perfekt att ha på jobbet om du inte behöver klä dig formellt i din outfit.

Hoppas att du gillar dessa ruffle kjol outfit idéer. Jag tyckte att det var väldigt intressant när jag skrev om det. Låt oss bara prova några av kläderna och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*