Hur man utformar rosa Timberland stövlar

Hur man utformar rosa Timberland stövlar

Mycket sällan skulle jag skriva om ett visst varumärke eftersom jag inte tycker att varumärken verkligen betyder något. Men när det gäller ett varumärke som är så tidlöst och vars produkter har en sådan signaldesign att varumärket blir ett substantiv, som i fallet med Converse och Timberland, skulle jag gärna vilja skriva om det. I det här blogginlägget ska jag prata om de rosa Timberland-stövlarna, en klassisk produkt i en icke-vanlig färg. Jag har sammanställt några av de bästa rosa Timberland-startoutfitidéerna som du kan använda som referens. Låt oss titta på dem.

Rosa Timberland stövlar med en grå lång teddyrock


källa

En av de saker jag älskar med de rosa Timberland-stövlarna är att de kan ge en uppfriskande känsla till en grå vinterdräkt. Till exempel att bära en svart tröja, svarta byxor och grå lång teddyrock skulle ge en anständig men lite ointressant outfit. Lägg nu till de rosa Timberland-stövlarna och klädseln tas till en annan nivå.

Bär den med en blommig romper och svart skinnjacka

Blommig romper svart läderjacka
källa

I många fall får du inte bära ett par rosa skogskängor att du ser så profilerad ut som du kanske hade förväntat dig. När du bär den med något kausalt går det naturligtvis med resten av kläderna. Som ett exempel på en street outfit kan du bära en svart blommig romper med en svart skinnjacka. Komplettera outfit med de rosa Timberland stövlarna för att göra helhetsintrycket lite ljusare och mer märkbart.

Rosa Timberland stövlar med rosa fuskpäls

rosa Timberland stövlar rosa fuskpäls
källa

För dem som älskar att prova kreativa saker, här är en riktigt kreativ outfit som innehåller en fuskpäls och en tryckt t-shirt. Det här är saker som du normalt inte sätter ihop. Bär också mamma jeans och rosa stövlar för att komplettera det här skraj utseendet. Jag låter dig som domare avgöra om det ser bra ut, men jag är ganska säker på att det är kul.

Färgblock överdimensionerad tröja med rosa stövlar

Color block överdimensionerade tröja rosa stövlar
källa

För en förtrollande look bredvid kan du bära en vit krage skjorta och en överdimensionerad färgblocktröja. Låt kragen och botten av skjortan kika ut ur tröjan för att bilda lager. Ett par marinblå jeans och rosa stövlar är ett snyggt utseende för att avsluta denna outfit.

Använd den med svarta tröjor och leggings

svarta tröja läder leggings
källa

Om du verkligen vill att de rosa Timberland-stövlarna ska sticka ut finns det inget bättre alternativ än att bära dem med en helt svart outfit. Använd till exempel de rosa stövlarna med en svart tröja och svart läderjacka. Jag är säker på att dina vänner kommer att märka dina stövlar så fort du gick in i rummet.

Använd den med en rosa bomberjacka och vita jeans

rosa bomberjacka vita rippade jeans
källa

Vanligtvis när du bär vitt ser du inte så snygg ut. Denna outfit är ganska unik och får dig att se snygg och cool ut med kombinationen av rosa och vitt. För att uppnå detta utseende, använd en vit huvtröja med rippade vita jeans. Koppla ihop dem med en ljusrosa bomberjacka och rosa stövlar.

Använd den med en svart ullrock och vita skinny jeans

svart ullrock vit skinny jeans
källa

Är det inte coolt att ha på sig något intressant som de rosa skogsstövlarna på jobbet? Som ett exempel på en arbetsdräkt, använd en svart tryckt t-shirt med en svart ullrock som topp. Använd vita skinny jeans med rosa stövlar för skinkorna. Du kan till och med bära en grå stickad hatt för att ge en fin touch till kläderna.

Rosa Timberland klackar med ljunggrå kofta & jeans

rosa Timberland klackar grå kofta jeans
källa

Här är en väldigt avslappnad streetoutfit som vanligtvis består av vita sneakers. Nu ser det ut som att utrustningen kommer att tas till en annan nivå när de vita sneakersna byts ut mot de rosa Timberland-stövlarna. För att uppnå detta utseende, lägg en grå tröja, en grå ljungkofta och en svart halsduk till toppen. Använd ljusblå jeans med rosa stövlar för skinkorna.

Vit pikétröja med svart skaterkjol och vita leggings

vit polotröja svart skater kjol vita leggings
källa

Denna outfit är en intressant demonstration av användningen av lager. Bär en vit pikétröja till toppen. Bär en svart skater kjol med vita leggings och rosa stövlar för rumpan. Bär en elegant svart handväska för en touch av sofistikering.

Rosa stövlar med en grå bomberjacka och smala jeans

rosa stövlar grå bomberjacka smala jeans
källa

Detta är en avslappnad och unisex outfit som är perfekt att ha på sig när du behöver ta något snabbt eller ta en bit att äta. Du kan bara bära en svart tröja med en grå bomberjacka till toppen. Lägg till ett par blåa skinny jeans och rosa fotkängor i ekvationen.

Bär med en Navy Button Up Shirt & Shorts

Navy Button Up Shirt Shorts Outfit
källa

Denna outfit gör ett trevligt trick för att dina ben ska se längre ut. Här är tricket: ha på dig en långärmad skjorta med korta shorts och fotkängor. Du kan till exempel ha på dig en mörkblå långärmad skjorta med knappar och matchande shorts. Komplettera din outfit med rosa fotkängor för dina långa ben.

Rosa Timberland-stövlar med svart t-shirt och rippade jeans

rosa Timberland stövlar svart bodycon t-shirt
källa

För en ultraavslappnad streetoutfit som du brukar ha med vita sneakers, bära en svart bodycon-långärmad t-shirt med rippade pojkvänjeans. Bär de rosa stövlarna för att skapa denna unika och snygga outfit.

Rosa Chelsea Timberland stövlar med ljusgrå filt kofta

rosa chelsea timerland stövlar ljusgrå filt kofta
källa

Detta par rosa Chelsea stövlar är inte ikonen jag pratade om i den här artikeln, men de ser också bra ut, så jag tycker det är värt att nämna här. Använd den med en vit V-ringad t-shirt, vita skinny jeans och en ljusgrå kofta.

Använd den med en svart och grå lång trenchcoat och svarta leggings

svart och grå lång trenchcoat svarta leggings
källa

De rosa stövlarna ser bra ut med svarta leggings. För att illustrera detta, använd en svart tröja med en svart och grå trenchcoat till toppen. Svarta leggings och rosa Timberland stövlar är ett trevligt komplement till denna outfit.

Här är några väldigt kreativa rosa Timberland-startoutfitidéer som jag ville dela med dig. De flesta av de nämnda kläderna är mycket lätta att ta av. Låt oss testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*