Hur man utformar rosa plattformsklackar

Det finns tillfällen när du kanske vill ha ett par klackar som är lite mer märkbara. I dessa fall är det mycket bra att bära rosa plattformsklackar. Låt dig inte luras att ett par snygga klackar som den här kan vara svåra att utforma. Det är faktiskt väldigt enkelt att utforma och ta bort. Det kan se bra ut med enkla kläder och snygga jeans. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt en lista över de bästa rosa plattformshälldressidéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Randig kavaj med svarta skinny jeans och rosa plattklackar


källa

För att börja med den här listan över ladylike outfitidéer kommer jag att visa dig en ganska snygg business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en rosa ärmlös topp med en svartvit randig slim fit-kavaj på toppen. Använd den med svarta skinny jeans och rosa plattformsklackar för ett snyggt utseende.

Vit linne med blå skinny jeans med manschetter och rosa plattformsklackar

vit linne med blå skinny jeans med manschetter och rosa plattformsklackar
källa

För att få denna enkla och luftiga outfit, som kan bäras både som en street outfit och som en affärs casual outfit, kan du bära en vit figur-kramande linne med en silver-kedja på toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par rosa plattformsklackar för skorna för att slutföra kläderna på ett slående sätt.

Vit och gul miniklänning med blommönster och rosa plattformsklackar

vit och gul miniklänning med blommönster och rosa plattformsklackar
källa

Detta är en mycket fin outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på kontoret på ett helt naturligt och uppfriskande sätt. För att uppnå detta utseende kan du bära en miniklänning med blommönster i vitt, gult och blått. Koppla ihop det med ett par ljusrosa plattformsklackar med öppen tå för att slutföra outfit

Blushrosa kall axeltröja med vita jeans och plattformsklackar

Blushing rosa kall axeltröja med vita jeans med muddar och plattklackar
källa

Detta är en mycket mysig och luftig outfit som gör att du kan se återhållsam sexig ut utan att visa mycket hud. För att forma det här utseendet kan du bära en rodnadströja med kall kall axel. Kombinera den med vita jeans med raka ben och ärmslut. För skorna kan du bära ett par ljusrosa höga klackar för att slutföra kläderna.

Svart och vit tubklänning med sicksackmönster och rosa plattklackar

Svart och vit tubklänning med sicksackmönster och rosa plattklackar
källa

För att forma denna lågmälda, sexiga och eleganta cocktailpartydräkt kan du bära en svartvittryckt, figur-kramande minirörklänning som fokus för din outfit. Kombinera klänningen med ett par rosa plattformsklackar med öppna tår. Du kan lägga till en ljusrosa läderkoppling i mixen för att se elegant och ladylik ut.

Rosa kavaj med blå manschett slim fit jeans och höga klackar

rosa kavaj med blåklippta slim fit jeans och höga klackar
källa

För att forma detta uppfriskande rosa och blått utseende kan du bära en rosa topp med en rosa stickad halsduk och en rosa kavaj ovanpå. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans med manschetter för ett uppfriskande och ungdomligt utseende. För skorna kan du bära ett par rosa plattformsklackar som passar perfekt till resten av kläderna.

Blush maxi-kappa med svart topp och matchande smala jeans

Blushing maxi-jacka med svart topp och matchande skinny jeans
källa

Att se snygg och unik ut är en svart och rosa outfit som den här en bra idé. Använd en svart linne med svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Bär en rosa kofta med maxi-stamtryck över bitarna för att se unik och konstnärlig ut. Bär ett par ljusrosa plattformiga klackar för skorna för att slutföra kläderna.

Svart miniklänning med V-ringning och rosa klackar

svart miniklänning med V-ringning och rosa klackar
källa

För att skapa denna coola och mörka outfit som visar konceptet ”less is more” kan du helt enkelt ha på dig en svart v-ringad klänning med svart subtilt bälte. Kombinera klänningen med ett par rosa höga klackar med remmar. Lägg till en rosa läderhandväska till mixen som passar perfekt med klackarna.

Ärmlös ärmlös tröja med vit halsringning och ljusrosa skinny jeans

vit ärmlös tröja med stand-up krage och ljusrosa skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en superminimal vit och blekrosa outfit som bara ser uppfriskande ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en ärmlös tröja med en vit ståkrage på toppen. Kombinera den med blekrosa skinny jeans. För skorna, ha ett par matchande ljusrosa plattformsklackar med ankelband för att komplettera utseendet.

Ljusrosa ullrock med svart blommig klänning och roséguldplattformsklackar

Ljusrosa ullrock med svart blommig klänning och roséguldplattformsklackar
källa

För att uppnå denna snygga och naturliga cocktailpartydräkt kan du bära en svart blommig tryckt mini-skiftklänning med en ljusrosa ullrock i lager för att skapa några fina lager. För resten av kläderna, använd bara en svart läderhandväska och ett par roséguldplatta klackar för att slutföra kläderna.

Blush Pink Off The Shoulder-blus med blå skinny jeans

Blush rosa från axelblusen med blå skinny jeans
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga och luftiga utseendet kan du bära en chiffongblus från axeln i rosa på toppen. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera klädseln i stil.

Vit kavaj med rodande smala jeans och ljusrosa plattformsklackar med öppna tår

vit kavaj med rodande smala jeans och ljusrosa plattformsklackar med öppna tår
källa

För att uppnå denna uppfriskande business casual outfit kan du bära en vit kavaj med en vit blus på toppen. Koppla ihop dem med rodande rosa skinny jeans för att se mer damlik ut. Avsluta med ett par ljusrosa plattformsklackar för att göra det coola utseendet.

Vita skinny jeans och ljusrosa plattformsklackar

vita skinny jeans och ljusrosa plattklackar
källa

För att se uppfriskande och minimalistisk ut, kan du helt enkelt ha på dig en lite överdimensionerad ljusrosa blus på toppen och para ihop den med vita skinny jeans. Bär ett par ljusrosa klackar med platt tåband för att avsluta din outfit.

Här är de rosa outfitidéerna för plattformsklackar som kan få dig att se väldigt ladylik och smal ut. Prova dem och se om de kan få fram den feminina sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*