Hur man utformar röda strappy klackar

Hur man utformar röda strappy klackar

När det gäller att välja rätt klackar för en avslappnad eller arbetsdräkt finns det tre sätt du sällan kan gå fel: de svarta klackarna, de bara klackarna och de ljusrosa klackarna. Men om du spelar det säkert varje dag kommer du att sakna mycket roligt. Idag vill jag ta reda på hur man utformar de röda remmarna med dig. För att ge dig säkerheten att det inte är så svårt att bära röda klackar, har jag satt ihop några mycket trevliga och intressanta outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit blus med sönderrivna skinny jeans och röda bandiga sandaler


källa

Låt mig börja listan med att visa en outfit som ser bra ut och som är extremt lätt att ta av. För att uppnå detta avslappnade och snygga utseende kan du bära en vit nedblusad blus och rippade skinny jeans. Koppla ihop dem med röda klackar för att göra outfit mer iögonfallande.

Kungsblå västtopp med pojkvänjeans och röda remsklackar med öppna tår

kungsblå väst topp pojkvän jeans röda remmar med öppna tår
källa

Låt oss nu titta på denna ljusa och snygga outfit. Använd en kungsblå västtopp med rippade och bundna pojkvänjeans. Koppla ihop dem med röda klackar med öppen tå för att komplettera denna outfit med en touch av elegans. Detta är en perfekt outfit för avslappnade hangouts.

Grå sammet maxiklänning med sammet och röda remmar

maxiklänning i grå sammet, röda remmar i klackarna
källa

För en super chic och elegant outfit som du kan bära till proms, cocktailparty eller andra formella evenemang, använd den här grå sammet maxiklänning med röda remmar. Använd den med en grå choker och en grå handväska för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Svart och vitt Tribal Printed Wrap Dress med röda klackar

svartvitt tribal tryckt omslagsklänning med röda klackar
källa

Här är en annan wrap-klänning, men den här gången är det en svartvit kort stamklänning. Lägg till ett par röda gladiatorklackar och en svart läderhandväska i ekvationen.

Använd den med en svart tröja och shorts med v-ringning

svarta shorts med V-ringning
källa

Vid första anblicken verkar det som en för enkel svart och röd outfit. Men det är faktiskt en mycket fin och minimalistisk outfit som är extremt lätt att ta av. Använd en svart v-ringad tröja och svarta shorts. Koppla ihop dem med röda klackar för att komplettera detta bedårande utseende.

Bär med vit knapp upp skjorta & Cheetah Clutch Bag

vit knapp ovanför gepardväska
källa

Denna outfit visar hur man lägger till en feminin touch till en unisex-outfit. Outfiten består av en vit skjorta med knappar och blå skinny jeans. Delar ser snygga och unisex ut där. Kasta nu in ett par röda bandiga sandaler och en cheetah-koppling för att göra denna outfit till en omedelbar feminin outfit.

Svart tryckt långärmad T-shirt med mörkblå tryckt minikjol

svart tryckt långärmad t-shirt mörkblå minikjol med blommönster
källa

För en lekfull och glad look, använd en färgglad långärmad T-shirt med svart tryck och en minikjol med ett mörkblått och vitt blommönster. Lägg till ett par röda sandaler i ekvationen.

Vit topp med Peplum-topp med magra jeans

vit peplum-topp med knappar och smala jeans
källa

Även om du kan klä dig tillfälligt på din arbetsplats för att jobba, tar många av dig inte tillfället att ha kul. Nu, istället för att ha på dig samma sak varje vecka, prova den här mer färgstarka och kreativa outfit, som består av en vit peplum-topp med knappar, blå skinny jeans och röda remmar. En ljunggrå koppling är ett utmärkt val för att byta ut en formell portfölj.

Svart spaghettibandskiftklänning med röda remmar i sandaler

svart spagetti remskiftklänning, röda remmar klackar
källa

Detta är förmodligen den enklaste klädseln på listan. Detta är nu lätt min favorit också. Den svarta och röda färgkombinationen har alltid varit bra och ser ljus och elegant ut. Detta fungerar perfekt för denna outfit. För att uppnå detta fantastiska minimala utseende, använd en svart mantelklänning med spagettiband och röda, öppna remmar. Det är allt. Två enkla delar som passar bra tillsammans kan vara extremt kraftfulla.

Röda klackar med en vit off-the-shoulder blus och jeansshorts

röda bandiga sandaler och vita jeansshorts utan axel
källa

För en super chic sommar- eller vårutseende kan du helt enkelt bära en vit axelblus med jeansshorts. Normalt, för en luftig outfit som denna, skulle jag rekommendera att du bär nakna sandaler. Men på den här bilden ser de röda remmarna bra ut med resten av kläderna.

Röd ruffle skridsko klänning med strappy häl

röd ruffle skater klänning strappy klackar
källa

Fram till denna punkt har jag undvikit att bära en helt röd outfit. Bakom mig tror jag att en helt röd outfit kan vara lite för ljus och aggressiv. Men eftersom jag vet att några av er älskar ljusa och iögonfallande kläder, bestämmer jag mig för att ta med denna outfit, som består av den röda ruffle-skateklänningen och de röda remmarna, på den här listan. Överraskande nog ser resultatet helt naturligt och vackert ut.

Svart skinnjacka med smala jeans

svart skinnjacka skinny jeans
källa

Låt oss prova ett nytt experiment nu. Vad händer när du slänger ett par röda klackar i en helt svart outfit? Bär till exempel en svart t-shirt med en svart skinnjacka till toppen med svarta skinny jeans och röda strappy klackar för botten. Det lilla röda som läggs till blandningen gör inte det övergripande utseendet så mörkt och ser fortfarande väldigt snyggt ut.

Öppen tå klackar med blå blazer

öppen tårem med blå blommig kavaj
källa

Om din arbetsplats ger dig friheten att klä dig, prova den här outfit, som består av en blå blommig blazer, grå t-shirt, blå skinny jeans och röda klackar.

Bär med en en-axel vit t-shirt

vit från axelns t-shirt med vit axel
källa

Inte bara kan de djupa v-ringade klänningarna och de rygglösa klänningarna se sexiga ut, men du kan också göra det med en vit axel och en axel-t-shirt. Kombinera den med svarta läder leggings och röda remmar klackar för att komplettera outfit med en snygg twist.

Röda strappy klackar med grå stickad tröja och mamma jeans

röda remmar sandaler grå stickad tröja mamma jeans
källa

Här är ett mycket enkelt utseende för flickan bredvid. Bär en grå stickad tröja med mamma jeans och vinröda remmar klackar. Missa inte detaljerna i denna outfit. Den här lilla röda plånboken lägger mycket stil till det här underbara utseendet.

Så här är de röda strappy kläderna idéer som jag tror kan hjälpa dig att utöka ditt outfit spel. Testa dem och se hur bra de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*