Hur man utformar röda loafers

Hur man utformar röda loafers

I ett tidigare blogginlägg pratade jag om hur tofflorna i guld kan få dig att se attraktiv ut och få dig att sticka ut från mängden. En del av er kanske fortfarande tror att färgen guld inte passar så bra med din karaktär. Oroa dig inte, vi har en annan färg som också kan göra att du sticker ut och är lättare att dra av. Vad jag ska prata om i det här blogginlägget är hur man utformar de röda loafersna. Du kommer att bli förvånad över hur bra de röda skorna passar med alla möjliga delar i olika färger. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för röda loafersdräkter jag har samlat åt dig.

Lädermotojacka med svart linne med scoop-hals och röda tofflor


källa

Låt oss börja den här coola listan med outfitidéer med ett mycket märkbart mörkt och lågt sexigt utseende. För att komplettera den här attraktiva klädseln, slå ihop en svart skinnjacka i läder med en svart, lågskuren linne. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter och röda mockaskor för att se snygga och unika ut.

Ljusrosa trikåjacka med matchande byxor och röda mockaskor

Ljusrosa långjacka med matchande byxor och röda mockaskor
källa

Detta är en ganska luftig och snygg casual casual outfit som kan få dig att se elegant och professionell ut. Bär bara en vit linne med öppen hals och en ljusrosa lång trenchcoat. Kombinera dem med matchande ljusrosa chinos. För skorna, ha på dig ett par röda mockaskinn för att se rena och enkla ut.

Vit knuten T-shirt med svarta skinny jeans och röda läderskor

vit knuten t-shirt med svarta skinny jeans och röda läder loafers
källa

För att uppnå det ungdomliga och uppfriskande superavslappnade utseendet kan du bära en vit knuten t-shirt för att få dig att se lång och smal ut. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För resten av kläderna, ha på dig ett par röda läderskor och en svart vadderad läderhandväska för att se super chic ut.

Blushrosa långjacka med vit skjorta med knappar och röda tofflor

rodnande rosa longline kofta med vit skjorta och röda tofflor
källa

För att se mer ladylike ut är det enklaste sättet att lägga lite rosa till mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit blus med knappar och en rodnande rosa kofta med en lång tröja. Kombinera dem med mörkblå jeans med smal passform och ett svart läderbälte. Slutligen ha på dig ett par röda mockaskinn för att slutföra outfit i stil och elegans.

Tvåfärgad lång kavaj i kungsblå och brun med rippade jeans

kungsblå och brun tvåfärgad lång kavaj med rippade jeans
källa

Det här är en så cool outfit att den lätt kan fånga folks uppmärksamhet. Fokus för detta utseende är definitivt den tvåfärgade longline-kavajen i brun och kungsblå. Kombinera den med en svart topp med öppen hals och blå, kraftigt rippade jeans. Använd röda läderskor för att avsluta utseendet i stil.

Grå fleecejacka i maxilängd med svarta chinos och röda läderskor

grå fleecejacka i maxilängd med svarta chinos och röda läderskor
källa

Detta är ett mycket snyggt vinterutseende som kan få dig att se snygg och snygg ut istället för klumpig och tjock. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit tröja med svarta chinos. Lägg till ett lager genom att bära den grå maxi fleece kappan. Använd röda läderskor för att göra denna outfit ännu mer snygg och unik.

Grå tryckt t-shirt med en blå knä-längd denim penna kjol

grå tryckt T-shirt med blå knälång slits demin-pennkjol
källa

För att uppnå det superchika och ungdomliga utseendet behöver du bara tre mycket enkla bitar som du kanske redan har i din garderob. För detaljer, använd en grå t-shirt med en blå knälång denimslits kjol. Kombinera dem med ett par röda läderskor för att se minimalistiska och attraktiva ut.

Svart kavaj med randig t-shirt och rippade ankeljeans

svart kavaj med randig T-shirt och rippade ankeljeans
källa

För att uppnå det pojkaktiga och stiliga utseendet som har en viss uthållighet kan du bära en horisontellt randig svartvitt t-shirt och fylla på den med en svart kavaj. Kombinera dessa bitar med ljusblå rippade ankeljeans. Bär ett par röda läderskor för att avsluta din outfit i stil.

Blågrön chiffongblus med kammad fåll, rosa halsduk och röda tofflor

blågrön chiffongblus med korsad fåll, rosa halsduk och röda tofflor
källa

Om du vill se feminin och lättillgänglig ut kommer det att hjälpa dig att ha lite rosa och om du gör det kommer det säkert att bära krickfärgen. Till exempel kan du bära en krickblus med en kammad fåll och en rodnande rosa halsduk till toppen. Bär dem med blå skinny jeans och röda loafers för en avslappnad och snygg finish.

Svart dubbelknäppt kavaj med manschettjeans och loafers

svart dubbelknäppt kostym med jeans och manschetter
källa

Detta är en mer unisex outfit som kan få dig att se ganska snygg ut på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt med en svart dubbeljacka över den. Koppla ihop dem med blå jeans med raka ben och två röda platta skor för att komplettera din outfit.

Brun läderjacka med en knälång klänning med rynkad midja och blå denim

brun läderjacka med en knälång klänning i blå denim med rynkad midja
källa

För att uppnå denna snygga och ungdomliga outfit kan du bära en knälång denimklänning med rynkad midja och blå denim. Koppla ihop det med ett par röda mockaskinn. Det hade sett riktigt bra ut. För att uppgradera denna outfit kan du lägga till en brun skinnjacka till mixen. Du kanske till och med vill ha en brun läderhandväska för att se elegant och professionell ut.

Grå jeansjacka med burgundy läder loafers

grå denimjacka med burgundy läder loafers
källa

För att uppnå detta snygga och lite pojkaktiga utseende kan du bära en vit t-shirt med en grå denim militärjacka till toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och röda läderskor. Slutligen lägg till en vit tryckt kopplingspåse för att göra denna outfit ännu mer elegant.

Vit halvtoppad mesh-topp med blå jeans och rosa loafers

vit, halvtransparent mesh-topp med blå jeans och rosa tofflor
källa

Om du är väldigt bekväm med ett par ljusröda loafers kan du utmana dig ännu mer genom att ha på dig ett par rosa läderskor. För resten av utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit meshtröja och blå skinny jeans.

Här är de röda loafers outfitidéerna som jag tror kommer att inspirera dig att komma med dina egna outfitidéer. Prova dem och försök att justera idéerna här och där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*