Hur man utformar röd rutig klänning

I det här blogginlägget ska jag prata om en ikon i den avslappnade modevärlden, den röda rutiga klänningen. När jag gjorde hela min forskning om ämnet insåg jag snabbt att den mest populära typen av röd rutig klänning är den röda och svarta rutiga pojkvänskjortklänningen. Ändå finns det många olika typer av skor och accessoarer som du kan sätta ihop med klänningen som helt kan förändra känslan av hela utseendet. Vad jag ska visa dig nu är en lista över de bästa idéerna för röda rutiga kläder jag har samlat. Låt oss dyka in.

Svart och röd flanell rutig skjortklänning


källa

Som den första klädseln på den här listan visar jag dig en av de typiska röda plädkläderna. Dräkten består av en röd och svart rutig flanellskjortklänning och svarta fotkängor med öppna tår. Så enkelt som denna outfit är är resultatet riktigt snyggt.

Röd rutig flare miniklänning med svarta leggings och klackar

röd pläd flare mini klänning svarta leggings klackar
källa

Även om majoriteten av de röda rutiga klänningarna du kan få på marknaden är en pojkvänskjortklänning som jag just visade dig, kan en röd rutig klänning faktiskt komma i alla möjliga former med olika sticklingar. Till exempel är denna speciella röda rutiga klänning en utsvängd miniklänning. Använd den med svarta leggings och grå klackar med öppen tå för ett feminint utseende.

Röd rutig miniklänning med vit krage

röd rutig mini klänning vit krage blus
källa

För de av er som tycker att en röd och svart rutig klänning bara kan se pojkig ut, här är en flickaktig som får dig att tänka två gånger. Det är en röd rutig miniklänning med en vit krage. Den vita runda kragen gör att den här klänningen ser söt ut. För att slutföra kläderna, använd mönstrade strumpor och svarta ballerinor för ett helt bedårande utseende.

Röd Plaid Tie Midjekjolklänning med diskett hatt

röd rutig slips midja skjorta klänning diskett hatt
källa

För ett snyggt och konstnärligt utseende kan du bära en röd rutig skjortklänning med midjeband i slips. De bästa skorna för att göra denna outfit snygg skulle vara svarta läderstövlar. Du kan bära en diskett hatt för en snygg touch. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig den svarta disketten.

Klänning i röd och svart rutig passform och flare

röd och svart rutig passform och flare klänning
källa

Här är en annan söt outfit. För att uppnå detta härliga utseende, ha på dig en röd rutig passform och fläckad klänning med svarta leggings och vinröda balettplatta. Jag kan föreställa mig att när du bär den här förtjusande klädseln på en cocktailparty, sticker du faktiskt ut från mängden medan alla andra bär sexiga eller eleganta klänningar. Naturligtvis måste den söta klänningen matcha din karaktär. Detta är ofta nyckeln till att bestämma vad du ska ha på dig.

Rutig skjortklänning med svart krage

rutig skjortklänning svart choker
källa

För ett lite tufft utseende kan du bära en rutig skjortklänning i slips och ett par knähöga mockaskor. Det skulle ha varit en cool snygg outfit i sig själv, men för att lägga till en touch av seghet i kläderna, använd den svarta chokern för den grova touchen.

Skjortklänning med infinity-halsduk och knähöga stövlar

Skjortklänning oändlig halsduk knähöga stövlar
källa

För att klä bedårande och lättillgänglig kan du bära en röd rutig skjortklänning med en mörkblå infinity-stickad halsduk. Para ihop dessa bitar med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att ge en feminin touch till kläderna. När du bär den här underbara outfit ser du bara ut som flickan bredvid.

Röd och svart rutig skjortklänning med beige mockaskor

röd och svart rutig skjortklänning beige mockaskor
källa

För en elegant och lite sofistikerad street outfit kan du bära en röd rutig skjortklänning med knähöga mockaskor. Lägg till en touch av mognad i kläderna genom att bära en gepardkoppling.

Svart, vit och röd rutig skjortklänning med slips

svart vit röd slips midja rutig skjorta klänning
källa

Fram till denna punkt har jag bara nämnt rutiga klänningar som bara har två färger, svart och rött. Låt oss nu titta på en som har en extra färg och se hur det fungerar. Här har vi en svart, vit och röd rutig skjortklänning. Kombinationen med kamelchelsea stövlar och en svart handväska gör den till en snygg och professionell affärsavslappnad outfit.

Svart och röd rutig skaterklänning med jeansjacka och filthatt

svart-röd rutig skater klänning jeansjacka filt hatt
källa

Denna vackra outfit är helt enkelt min favorit på listan. Outfiten består av en röd och svart rutig skaterklänning, en kort jeansjacka, strumpor och svarta läderstövlar. Och den svarta filthatten har mycket att göra med varför denna outfit också ser så bra ut. När alla delar i en komplex outfit smälter ihop perfekt är resultatet helt enkelt otroligt.

Vit krage röd pläd samlade midja knälång klänning

vit krage, röd rutig, knälång klänning med rynkad midja
källa

Här är en lekfull outfit som faktiskt fick mig att tänka på jul när jag först såg den. Det är en röd pläd rynkad midjeklänning med vackra vita detaljer inklusive den vita kragen och fickorna. Du kan bara bära den med strumpor och svarta läderstövlar för att komplettera detta bedårande utseende.

Röd och svart rutig flanellklänning med en grå diskett hatt

röd och svart flanell rutig klänning grå diskett hatt
källa

Jag skulle föreställa mig att den här kläderna skulle vara perfekta för hösten. Detta är en röd och svart rutig flanellklänning som båda ser bra ut och kan hålla dig varm när vädret blir kallare. Använd svarta fotkängor och en grå floppy hatt för att skapa en snygg outfit som du enkelt kan se ut.

Använd den med en svart skinnjacka och höga stövlar

svart läderjacka överknee stövlar
källa

Vilken jacka ska jag ha på mig med en röd rutig skjorta? Det finns uppenbarligen många svar på denna fråga. Jag har två bästa svar. Den första visas lite tidigare. Det är denimjackan. Det andra svaret är den svarta skinnjackan. Du kan bära en röd rutig klänning med en svart skinnjacka och svarta läderhöga stövlar för ett absolut snyggt utseende.

Röd rutig flare skjortklänning med höga stövlar

röd rutig skjorta med lårhöjd
källa

För ett minimalt utseende kan du bära den här röda rutiga skjortklänningen med ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar. Det är allt. Ibland är mindre mer.

Röd och svart rutig skaterklänning med läderjacka

röd-svart rutig skater klänning läderjacka
källa

För en attraktiv och söt look kan du bära en röd rutig skaterklänning med en svart skinnjacka. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Här är de röda rutiga outfitidéerna jag vill dela med dig. Dessa kläder är extremt lätta att ta av och resultatet är fantastiskt. Om investeringsresultatet är så bra finns det inget som hindrar dig från att testa dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*