Hur man utformar rippade skinny jeans

Många vet att rippade detaljer ser bra ut på sina pojkvänjeans, medan det sätt som de rippade detaljerna gör att dina skinny jeans ser coola och lite kantiga ut vanligtvis underskattas. Låt oss idag prata om hur man formar de smala rippade jeansen. Jag täcker alla de tre mest populära färgerna, inklusive svart, grå och definitivt blå. Precis som vanliga skinny jeans får den rippade versionen dig också att se lång och smal ut mycket bra. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista med några av de bästa outfitidéerna för rippade skinny jeans. Låt oss komma in direkt.

Ljusrosa tröja med avslappnad passform med vit chiffongblus och rippade skinny jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista med avslappnade och snygga outfitidéer. Ändå kommer jag att överraska dig lite genom att börja med en damliknande, lagrad outfit. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en ljusrosa tröja med avslappnad passform över en vit chiffongblus och låta blusens fåll kika ut. Kombinera dem med blå rippade skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar.

Ärmlös svartvitt randig mock-topp med rippade skinny jeans

ärmlös topp med svartvita randiga ståkrage och rippade smala jeans
källa

Detta är en sexig outfit med låg vikt som kan få dig att se lång och smal ut. För att forma den här klädseln, använd en svartvit randig ärmlös topp med mockhals för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Svart skinnjacka med sönderrivna skinny jeans och spetsiga tåstövlar

svart skinnjacka med trasiga skinny jeans och spetsiga tåstövlar
källa

Börja med den svarta lädercykeljackan och den svarta t-skjortan ovan för att skapa denna svala och mörka svartsvarta outfit. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera outfit med en blank och mörk touch.

Grå t-shirt med ficka fram och ljusblå skinny jeans

grå t-shirt med ficka fram och ljusblå skinny jeans
källa

Här är en super minimalistisk och avslappnad outfit som är perfekt för den avslappnade väninsamlingen. För toppen, använd bara en ljusgrå t-shirt med ficka fram. Kombinera det med en ljusblå, uppdragna skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att göra denna outfit extra ungdomlig och uppfriskande.

Vit linne med en urringning och kraftigt rippade mörkgrå skinny jeans

vit linne med scoop-halsringning och kraftigt sliten mörkgrå skinny jeans
källa

För att uppnå ett lågt sexigt utseende, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Det är särskilt bra för dig som har lagt ner mycket arbete på att få dig i bra form. Bär bara en vit, figurkramande linne med en urringning och mörkblå, kraftigt rippade skinny jeans med muddar. Bär bruna remmar sandaler för ett elegant utseende.

Grå beskuren grafisk t-shirt med svarta skinny jeans med fotled

grå kort grafisk t-shirt med svarta skinny jeans
källa

För att se ungdomligt och enkelt ut kan du bara ha en grå, lite beskuren grafisk tee för toppen. Kombinera den med ett par svarta, rippade skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för att slutföra utseendet. Du kan också byta ut sneakers med ett par klassiska low-top Converse i svart och vitt för att se extra snygg ut.

Svart och rodnadrosa blommönster Chiffong Kimono kofta med blå jeans

svart och rodnande rosa blommig chiffong kimono kofta och blå jeans
källa

Här är ett mycket unikt och luftigt utseende. Den perfekta kombinationen av en svart och vit randig t-shirt med scoop-hals och en svart och rodnadrosa chiffong kofta i lager. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Bär ett par bruna platta sandaler för att avsluta kläderna på ett uppfriskande sätt.

Vit blus med volangärmar och ljusblå skinny jeans

vit blus med volangärmar och ljusblå skinny jeans
källa

För att skapa detta uppfriskande och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en vit blus med en volangdesign med halva ärmar. Kombinera toppen med ljusblå skinny jeans. För resten av kläderna, använd ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en läderrosa handväska för att se mer damlik ut.

Ljusgul axelblus med vita skinny jeans

blekgul off-the-shoulder blus med vita skinny jeans
källa

Det här är en mycket uppfriskande outfit. Det är också ett mycket sällsynt exempel på hur man utformar den ljusgula färgen. Den perfekta kombinationen av en ljusgul axelblus och vita skinny jeans för att polera det här utseendet. För skorna, ha ett par ljusgula klackar med öppen tå med ankelband som passar perfekt med toppen.

Ljusrosa ribbstickad tröja med grå skinny jeans och filthatt

Ljusrosa ribbad tröja med grå skinny jeans och filthatt
källa

För att se mer konstnärlig och kreativ ut är det en bra idé att lägga till en filthatt i mixen. Till exempel kan du bära en ljusrosa ribstickad tröja med grå skinny jeans. Kombinera dem med ett par svartvita höga Converse för att se snygga och ungdomliga ut. Lägg till en svart filthatt i outfit för den coola och konstnärliga inslag.

Svart kavaj med vit linne och ljusblå jeans med muddar

svart kavaj med vit linne och ljusblå jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt elegant och snygg business casual outfit som är perfekt för avslappnade fredagar. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit linne med en svart kavaj. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta öppen remmar för att se snygga och feminina ut. Lägg till en leopardtryckkoppling till mixen för ett mer mogen look.

Ljusrosa ullrock med svartvitt randig linne

Ljusrosa ullrock med svartvit randig linne
källa

För att forma den här coola lagerlagringen kan du bära en svartvit randig linne med en rosa ullrock med en avslappnad passform. Bär svarta skinny jeans och ett par svarta mockasko stövlar under botten av kläderna. Lägg nu till en svart stickad hatt i din outfit för att se mysigare och mer unik ut.

Grå grafisk tröja med ljusblå jeans

grå grafisk tröja med ljusblå jeans
källa

Detta är en mycket ungdomlig och avslappnad outfit som fungerar bra för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en grå grafisk tröja. Kombinera den med blå skinny jeans. Använd vita sneakers för att avsluta kläderna rena och uppfriskande.

Här är de rippade skinny jeans outfit idéerna som jag vill dela med dig. Du kommer mycket troligt att gilla dessa kläder om du redan är kär i dina rippade pojkvän jeanskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*